De 6 beste frontflitscamera-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste frontflitscamera-apps van 2022
De 6 beste frontflitscamera-apps van 2022
Anonim

Niet alle smartphones hebben een ingebouwde cameraflitser aan de voorkant, en toch is goede verlichting cruciaal voor het maken van de perfecte selfie. De oplossing voor het bovenstaande dilemma? Een app voor een flitser aan de voorkant die gesimuleerde cameraflitsen kan bieden om je selfies beter te verlichten.

Hier zijn de zeven beste flitscamera-apps aan de voorkant van 2022 voor je Android- en iOS-smartphones.

Selfie Master: de gemakkelijkste camera-app aan de voorkant om te gebruiken

Image
Image

Zoals veel van de apps in deze lijst, gebruikt Selfie Master de helderheid van het scherm van je telefoon om een flitslichtbron voor de camera aan de voorkant te bieden.

Met de app kun je ook de camera aanpassen, zodat je de helderheid, belichting, focusmodus en witbalans kunt regelen.

Selfie Master is beschikbaar voor Android-apparaten en kan gratis worden gedownload en gebruikt.

Selfie Master lijkt geen eigen directe link te hebben om je foto's te delen met verschillende sociale media-apps. Maar de app zou een directe link moeten hebben naar de ingebouwde fotogalerij-app van je telefoon. Je kunt je Selfie Master-foto's delen vanuit je galerij-app zoals je normaal zou doen met elke andere foto.

Wat we leuk vinden

Tijdens het maken van de foto kun je de zoeker/het voorbeeld van je selfie verkleinen om meer van de schermhelderheid van je telefoon te gebruiken voor een grotere flits

Wat we niet leuk vinden

De app biedt filters, maar je kunt ze niet naast elkaar vergelijken. In plaats daarvan moet je steeds opnieuw op hetzelfde pictogram tikken en is er geen manier om terug te schakelen naar eerder bekeken filters

Download Selfie Master voor Android

Night Selfie Camera: Beste Android Front Flash Camera-app voor Night Selfies

Image
Image

Proberen de juiste verlichting te vinden voor nachtelijke selfies kan een hele klus zijn, maar de Night Selfie Camera-app maakt het net iets makkelijker.

Functies zoals een timer, kleureffecten en een aanpasbare flitser en helderheidskleur zijn bijzonder nuttig. Als je een selfiestick gebruikt, kan het hebben van een timer samen met de lichtbron van de camera aan de voorkant het maken van foto's met je vrienden veel gemakkelijker maken.

De aanpasbare flits- en helderheidskleur geeft je ook wat afwisseling als het gaat om het opzetten van een lichtbron. U kunt kiezen uit een reeks kleuren, variërend van wit tot geel tot oranje.

En als je eenmaal een foto hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig delen met je sociale media-apps via de handige deelknop.

Night Selfie Camera is gratis te downloaden en te gebruiken, en is alleen beschikbaar voor Android-apparaten.

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken en intuïtief.
  • In staat zijn om de kleur van de flitser te veranderen, lijkt de kwaliteit van de gemaakte foto's te helpen verbeteren.

Wat we niet leuk vinden

De app is gratis te gebruiken, maar de advertenties die erop worden weergegeven, leiden een beetje af

Nacht-selfiecamera voor Android downloaden

Selfie Flash: meest aanpasbare Flash-app voor Android

Image
Image

Selfie Flash is een camera-app aan de voorkant die werkt door een overlay weer te geven en de helderheid van het scherm van de telefoon te verhogen. Het is ontworpen om met elke camera-app te werken, inclusief apps voor sociale media zoals Snapchat en Instagram.

Omdat de app werkt met behulp van de ingebouwde camera-app van je telefoon of je favoriete sociale media-app, is het gemakkelijk om je selfies te delen zodra je de frontflitsfunctie van Selfie Flash hebt gebruikt.

Met de gratis versie van de app kun je de grootte van de flits aanpassen, de positie van de flitsknop op het scherm en de tijd dat de flitser op het scherm blijft.

Premium-functies, zoals het wijzigen van de flitskleur of de vorm van de flitser, zijn alleen toegankelijk als u naast de gratis app een andere app, Selfie Flash Plus, downloadt.

Selfie Flash is alleen beschikbaar op Android-apparaten.

Wat we leuk vinden

  • Het is zo gemakkelijk om te positioneren waar je de flits aan de voorkant wilt hebben en als je dit kunt doen, wordt het uiterlijk van je selfie echt geoptimaliseerd.
  • De flitsoverlay aan de voorkant van de app wordt gemakkelijk weergegeven en is klaar voor gebruik in andere apps.

Wat we niet leuk vinden

Je kunt de kleur of vorm van de flitser niet veranderen, tenzij je een upgrade naar de premium-versie van de app uitvoert

Download Selfie Flash voor Android

Selfshot: Beste Basic Selfie Light-app voor iOS

Image
Image

Selfshot is een frontflitscamera-app waarmee je selfies en video-selfies kunt maken in situaties met weinig licht. Het is echter vermeldenswaard dat het een heel eenvoudige app is, tenzij je apart beta alt voor andere functies, zoals stickers, filters, frames en zelfs de mogelijkheid om video op te nemen.

Selfshot is momenteel alleen beschikbaar voor iOS-apparaten. Het lijkt erop dat er op een gegeven moment een Android-versie was, maar de Google Play Store heeft er geen vermelding meer voor.

De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar de premiumfuncties van Selfshot, zoals de mogelijkheid om video vast te leggen, het verwijderen van advertenties en sticker- en filterpakketten, hebben individuele prijzen die variëren van $ 0,99 tot $ 1,99 per stuk.

Selfshot kan worden gebruikt met apps voor sociale media, waaronder Snapchat, Instagram en Facebook.

Wat we leuk vinden

Foto's kunnen in liggende of staande modus worden gemaakt, wat handig kan zijn voor groepsfoto's

Wat we niet leuk vinden

Functies zoals de zelfontspanner en burst (dat zijn 10 selfies die snel worden gemaakt met slechts een tik) lijken basisfuncties die in de gratis versie moeten worden opgenomen

Download Selfshot voor iOS

Front Flash: Beste Bare-Bones Selfie Light-app voor Android

Image
Image

Als alles wat je nodig hebt een snelle en vuile selfie-licht-app is, dan is Front Flash misschien wel je beste optie. Het gebruikt de helderheid van het scherm van je telefoon om je selfies te verlichten, en je kunt de flits aan de voorkant aanpassen door de kleur te veranderen om je huidskleur beter te flatteren.

Met de app kun je selfies ook rechtstreeks delen met je sociale media-apps.

Alleen beschikbaar op Android-apparaten, Front Flash is gratis te downloaden en te gebruiken.

Wat we leuk vinden

Het is gemakkelijk te gebruiken en de frontflitsfunctie werkt zoals geadverteerd. De foto's zijn aanzienlijk helderder

Wat we niet leuk vinden

  • De app loopt soms vertraging op bij het laden van bepaalde functies.
  • Hoewel het goed verlichte selfies kan produceren, kan het even duren om je foto te maken. Wees voorbereid om je pose een paar seconden langer vast te houden.

Front Flash voor Android downloaden

Moonlight: beste iOS Selfie Light-app voor situaties met weinig licht

Image
Image

Met maanlicht kun je beter verlichte nachtelijke selfies maken doordat je de belichtingsniveaus kunt aanpassen terwijl je een selfie maakt, en de helderheidsniveaus van de foto nadat je deze hebt gemaakt.

De meest unieke functie is echter het vermogen van de app om je nacht-selfies te optimaliseren door snel vier foto's te maken, ze te combineren tot één helderdere foto en vervolgens een algoritme te gebruiken om de belichting te berekenen die de meeste korrel en ruis vermindert.

Moonlight bevat ook een zelfontspanner, filters en de mogelijkheid om je foto's te delen met sociale netwerken zoals Facebook en Instagram.

Moonlight is beschikbaar voor iOS-apparaten en kan gratis worden gedownload en gebruikt.

Wat we leuk vinden

De filters zijn speciaal ontworpen om 's nachts gemaakte foto's te verbeteren

Wat we niet leuk vinden

Niet genoeg extra's. Het zou leuk geweest zijn om een verzameling stickers of emoji's te zien om wat meer plezier te hebben met foto's

Download Moonlight voor iOS

Aanbevolen: