De 5 beste Speaker Booster-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste Speaker Booster-apps van 2022
De 5 beste Speaker Booster-apps van 2022
Anonim

Je telefoon kan veel luider zijn dan je denkt, hij heeft alleen de juiste app nodig om je favoriete nummers helemaal omhoog te zetten. Als je het meeste uit je telefoonluidsprekers wilt halen, meer bas wilt of de geluidskwaliteit van je telefoongesprekken wilt verbeteren, dan is er een app voor luidsprekerversterkers voor jou.

Ongeacht welke luidspreker-app je besluit te gebruiken, het risico bestaat dat je de luidsprekers van de telefoon, de koptelefoon of je gehoor beschadigt als het volume te lang te hoog staat. Als je vervormingen in de audio hoort, staat het volume te hoog. Gebruik deze luidsprekerversterker-apps zorgvuldig.

Beste algemene luidspreker-app voor Android: Volume Booster door GOODEV

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kleine downloadgrootte van slechts 2,42 MB.
  • Een kleine boost gaat een lange weg.

Wat we niet leuk vinden

Makkelijk om het volume per ongeluk te hoog te zetten.

De Volume Booster-app van GOODEV is een veelzijdige luidspreker-app voor Android zonder een muziekspeler te zijn. De app verhoogt het volume van de luidsprekers van de telefoon of de koptelefoon. Hoewel het niet bedoeld is om het belvolume op een telefoon te verhogen, werkt het om het geluid te versterken tijdens het afspelen van muziek, audioboeken of films op een telefoon.

Volume Booster is een krachtige app voor volumebooster. Het is zo krachtig dat de app wordt geleverd met een waarschuwing van de app-ontwikkelaar waarin staat dat het langdurig gebruiken van de booster op hoog volume de luidsprekers of uw gehoor kan beschadigen.

Beste algehele telefoonvolumeversterker: Volume Booster Pro van Music Hero

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken interface met volumeknoppen voor elk telefoongeluid.
  • Drie voorinstellingen voor volumeversterking (gedempt, normaal en max).

Wat we niet leuk vinden

Voorinstellingen zijn aanpasbaar, maar knoppen gaan niet voorbij een bepaald percentagebereik.

Volume Booster Pro is een eenvoudige app voor volumeregeling en booster voor Android-telefoons. De app verhoogt het volume van de muziek die op je telefoon wordt afgespeeld. Het verhoogt ook het volume voor telefoongesprekken, alarmen en andere geluiden van het telefoonsysteem, zoals beltonen en meldingen.

Beschikbaar op Android-apparaten, Volume Booster Pro is gratis te downloaden en te gebruiken.

Beste basversterker voor hoofdtelefoons: basversterker en EQ-vermogen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De Power Bass-functie is krachtig en het beste zonder koptelefoon.
  • Gebruik de basknop om het volume van de koptelefoon te verhogen.

Wat we niet leuk vinden

De volumeregeling reageert niet en kan op bepaalde niveaus blijven hangen.

Bass Booster en EQ Power doen precies wat de naam aangeeft; het versterkt de bas van nummers die op Android-telefoons worden gespeeld. Dat is niet alles waartoe het in staat is; Bass Booster en EQ Power bieden ook reverb-presets, de mogelijkheid om beltonen te maken van nummers en een slaaptimer.

Beschikbaar op Android-apparaten, Bass Booster en EQ Power kunnen gratis worden gedownload en gebruikt.

Beste booster-app voor het streamen van muziek: Boom: muziekspeler en equalizer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Niet beperkt tot het luisteren naar muziek op je telefoon.
  • Verhoogt de geluidskwaliteit van het streamen van muziek en podcasts.

Wat we niet leuk vinden

Abonnementsprijzen zijn een beetje duur.

Boom is een iOS-muziekspeler-app die de bas versterkt, muziek van surround-geluidskwaliteit op een koptelefoon biedt en andere audioverbeteringen biedt tijdens het luisteren naar streamingdiensten Spotify en Tidal. De app biedt ook toegang tot radio- en podcaststations.

Beschikbaar voor iOS. Boom is gratis te downloaden, maar vereist een betaald abonnement na de eerste gratis proefperiode van 7 dagen. Volgens de vermelding op iTunes zijn zesmaandelijkse en jaarlijkse abonnementen beschikbaar tegen de gereduceerde prijzen van respectievelijk $ 6,99 en $ 11,99. Het is onduidelijk hoe lang deze prijzen zullen worden aangeboden aan nieuwe abonnees. Zonder de kortingen zijn de prijzen $ 11,99 voor zes maanden en $ 23,99 voor een jaar.

Beste platformonafhankelijke booster-app: VLC

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Cross-platform.
  • Ondersteunt tonnen bestandsformaten.
  • Geweldige equalizer-presets.
  • Speelt ook video's af.

Wat we niet leuk vinden

Het aantal bedieningselementen kan overweldigend zijn om te beginnen.

VLC is een van de meest populaire mediaspelers op desktops, dus waarom niet ook telefoons? De VLC-app voor Android en iOS brengt dezelfde krachtige gebruikers die ze gewend zijn van de desktopspeler naar mobiel. Het biedt dezelfde audio- en video-afspeelmogelijkheden samen met VLC's brede ondersteuning voor bestandsindelingen.

VLC bevat ook een equalizer die het audiovolume verhoogt en een reeks voorinstellingen om het geluid van je muziek te verbeteren, gebaseerd op je favoriete genres.

Aanbevolen: