3 Beste iPhone-emulators van 2022

Inhoudsopgave:

3 Beste iPhone-emulators van 2022
3 Beste iPhone-emulators van 2022
Anonim

iPhone-emulators zijn programma's die de hardware van een iPhone repliceren, zodat u iOS-apps op andere besturingssystemen kunt uitvoeren. App-ontwikkelaars gebruiken vaak emulators om iPhone-software te testen op Windows- of Mac-computers die ze gebruiken om te programmeren. Hoewel ze niet rechtstreeks apps uit de Apple App Store kunnen uitvoeren, bootsen deze iPhone-emulators getrouw de basisfunctionaliteit van een iPhone na.

Deze emulators zijn beschikbaar voor meerdere platforms. Controleer de individuele softwarevereisten om te bepalen of een bepaalde emulator compatibel is met uw apparaat.

De officiële iOS-emulator: Xcode

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Volledig geïntegreerde ontwikkelomgeving voor iOS.
  • Gratis en ondersteund door Apple.
  • Het komt zo dicht mogelijk bij het testen van de app op een echte iPhone.

Wat we niet leuk vinden

  • Werkt alleen op Mac-computers.
  • De interface ondersteunt geen venstertabs.
  • Alle opties hebben een steile leercurve.

Xcode is de beste emulator voor iOS-ontwikkelaars omdat het is gemaakt door Apple. Het emuleert alle Apple-apparaten, zodat u kunt zien hoe de lay-out van uw app verandert op verschillende iPhone-modellen en iPad-versies met en zonder Retina Display. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw app voor iOS 13 achterwaarts compatibel is met iOS 10-apparaten.

Xcode laat je ook de instellingen wijzigen die beschikbaar zijn op het gesimuleerde apparaat, afhankelijk van het apparaat en de iOS-versie, om te zien hoe die instellingen je app beïnvloeden. U kunt testen hoe uw app zich gedraagt wanneer het scherm wordt gedraaid om er zeker van te zijn dat deze zowel in de staande als in de liggende modus werkt. Als je dieper wilt ingaan op het gebruik van Xcode om je app te testen, bekijk dan de Xcode Help-gids van Apple.

Beste iPhone-emulator voor Windows: Xamarin Remoted iOS Simulator

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maak iOS-apps op uw Windows-pc.
  • Behandelt Windows-stylusinvoer zoals een iOS-apparaat een Apple-potlood behandelt.

Wat we niet leuk vinden

  • Vereist zowel een pc als een Mac-computer om op Windows te gebruiken.
  • Hoewel u Visual Studio gratis kunt downloaden, kost de Xamarin-plug-in $ 99/maand.

Microsoft Visual Studio is een populair softwareontwikkelingsplatform voor Windows en Mac waarmee iOS-apps kunnen worden ontwikkeld met behulp van de Xamarin-plug-in. Het is krachtig genoeg om zakelijke applicaties voor een prijs te ondersteunen, maar individuele gebruikers die niet-zakelijke software maken, kunnen gratis ontwikkelaarssoftware downloaden.

Xamarin geeft je toegang tot belangrijke iOS-tools zoals ARkit, Core ML 2, Siri Shortcuts en Touch ID. Hoewel Xamarin een Mac nodig heeft om volledig te functioneren, biedt het gebruik ervan op een Windows-apparaat enkele voordelen. Als u bijvoorbeeld een Windows-apparaat met aanraakscherm hebt, kunt u met de simulator communiceren of schudbewegingen gebruiken alsof u een echte iPhone gebruikt. Je kunt knijpen, vegen, screenshots maken en zelfs aanraakbewegingen met meerdere vingers gebruiken.

Beste webgebaseerde iPhone-emulator: Appetize.io

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Je hoeft geen software te installeren.
  • Werkt op alle besturingssystemen.
  • Gratis versie is geschikt voor het testen en valideren van apps.
  • Flexibele prijsopties voor professionals en bedrijven.

Wat we niet leuk vinden

  • Interface loopt af en toe vertraging op.
  • Vereist een internetverbinding.

  • Geen ingebouwde ontwikkelomgeving.

Appetize.io is een webgebaseerde iOS-simulator. Om het te gebruiken, moet je een simulator-build van een app uploaden. Je ontwikkelt je app met een platform als Xcode of Xamarin voordat je hem kunt testen met Appetize.io. Je moet het uploaden als een ZIP-bestand of.tar.gz-bestand, dat de gecomprimeerde.app-bundel bevat. Na het uploaden van uw bestand, e-mailt Appetize.io een link naar u waar u de app online kunt uitvoeren. Hiermee kunt u simulator-apps insluiten in HTML-code met behulp van iframes, wat handig is voor het op de markt brengen van uw app of het weergeven van demopresentaties.

Appetize.io is compatibel met vele generaties iPhone, van de iPhone 4S tot de iPhone 11 Pro Max, samen met sommige iPad-modellen. De gratis proefversie zorgt voor één gelijktijdige gebruiker en 100 minuten gebruik per maand. Het basispakket is voor 20 gelijktijdige gebruikers en 500 minuten per maand. Als u onbeperkt gebruikers wilt met 2.000 minuten per maand, kunt u het premiumpakket kopen. Voor bedrijven biedt het enterprise-pakket onbeperkt gebruik.

Aanbevolen: