De 8 beste gratis offline autoracespellen van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste gratis offline autoracespellen van 2022
De 8 beste gratis offline autoracespellen van 2022
Anonim

Een van de beste innovaties in gratis autorace-videogames is de toevoeging van online klassementen, multiplayer-races en zelfs aanhoudende open werelden die spelers in hun virtuele auto's kunnen verkennen. Deze opwindende functies hebben echter een prijs, omdat de implementatie ervan vereist dat de spellen te allen tijde online zijn om goed te kunnen functioneren.

Gelukkig zijn er nog steeds verschillende goede offline racegames die het waard zijn om te spelen op smartphones, tablets, computers en gameconsoles. Hier zijn 10 gratis offline titels die het waard zijn om vandaag te downloaden.

Meest populaire gratis racegame: Asph alt 8: Airborne

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een indrukwekkende hoeveelheid inhoud voor een gratis racespel.
  • Goede variëteit aan locaties voor elk circuit.

Wat we niet leuk vinden

  • Asph alt 8: Airborne bevat advertenties waar jongere spelers per ongeluk op kunnen tikken.
  • De realistische kunststijl zal misschien niet alle spelers aanspreken.

De Asph alt-racegames zijn gemakkelijk enkele van de meest populaire offline autogames op iOS-, Android- en Windows-apparaten. Asph alt 8: Airborne is een van de beste in de serie omdat het meer dan 220 auto's en fietsen bevat en spelers desgewenst volledig offline kunnen spelen.

Er is een nieuwere Asph alt-game, Asph alt 9: Legends, beschikbaar, maar hiervoor is een constante online verbinding vereist.

Asph alt 8: Airborne bevat een online multiplayer-modus, maar de carrièremodus voor één speler is volledig speelbaar zonder verbinding te hoeven maken met een wifi-signaal.

Download voor:

Most-Stylish Racer: Hovercraft: Takedown

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De iOS-versie werkt ook op Apple TV's.
  • Bevordert creativiteit bij jongere spelers.

Wat we niet leuk vinden

  • In-app-aankopen variëren van $ 0,99 tot $ 19,99 voor zeldzame hovercrafts.
  • Het aantal advertenties kan vervelend zijn.

Hovercraft: Takedown is een leuk gratis te spelen racespel waarmee spelers hun eigen hovercraft kunnen maken om te gebruiken tijdens het spelen. De kleuren en vorm van voertuigen kunnen worden gewijzigd en zelfs het type wapen dat wordt gebruikt, kan worden aangepast.

Terwijl Hovercraft: Takedown een van de weinige racegames is waar je geen wifi nodig hebt om toegang te krijgen tot de meeste inhoud, zullen degenen die de multiplayer willen spelen online moeten gaan.

Download voor:

Makkelijkste offline racegame: Traffic Racer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vijf verschillende spelmodi en upgradebare voertuigen houden het interessant.
  • Eenvoudige bediening maakt het geweldig voor jongere spelers.

Wat we niet leuk vinden

  • De omgevingen zijn een beetje saai om naar te kijken.
  • Geen echte racebanen.

Traffic Racer is als een eindeloze videogame voor hardlopers, maar dan met auto's. Spelers kunnen kiezen uit meer dan 30 voertuigen om op een snelweg te rijden en moeten vervolgens het verkeer ontwijken door naar links of rechts op het scherm te vegen of door je Android-smartphone of -tablet fysiek te kantelen om te sturen.

Deze offline autogame lijkt op het eerste gezicht erg eenvoudig, maar het biedt enkele aanpassingsopties voor de auto's en een verscheidenheid aan upgrade-opties die spelers aanmoedigen om te blijven racen.

Download voor:

Best uitziende racegame: Forza Motorsport 6: Apex

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Prachtige graphics met 4K-resolutie beschikbaar op krachtige Windows 10-apparaten.
  • Meer dan 60 auto's om uit te kiezen.

Wat we niet leuk vinden

  • Er zijn maar zes circuits om op te racen.
  • Toekomstige updates zijn onwaarschijnlijk vanwege de grote Forza Motorsport- en Forza Horizon-games die nu worden gelanceerd op Windows 10 naast Xbox One-consoles.

Forza Motorsport 6: Apex is een gratis te spelen versie van de belangrijkste Forza Motorsport 6 Xbox One-videogame voor eigenaren van Windows 10 pc's en tablets. Apex bevat zes tracks uit de hoofdgame om op te racen, tot 60 auto's om in te rijden en de verbluffende grafische engine die de Forza-videogames boven zijn rivalen plaatst.

Wat betreft gratis offline autoracegames, het is moeilijk om Forza Motorsport 6: Apex te verslaan in termen van gameplay en visuele kwaliteit. Degenen die verbinding kunnen maken met internet zullen ook genieten van Xbox-netwerkconnectiviteit met Xbox Achievements en hun Xbox-vriendenlijst, maar de races kunnen offline worden gespeeld.

Download voor:

Beste retro-racegame: Hot Wheels Race Off

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Single player races kunnen volledig offline worden gespeeld.
  • Besturing reageert en de auto's hebben gewicht.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige spelers zullen even moeten wennen aan het lagere tempo.
  • Er is eerst maar één auto beschikbaar.

Hot Wheels Race Off is een racespel gebaseerd op de populaire Hot Wheels-speelgoedauto's. In tegenstelling tot veel andere raceauto-videogames, legt Hot Wheels Race Off een sterkere nadruk op stunts en opzettelijk tempo om niet alleen tegenstanders te verslaan, maar ook om elke race in één stuk te beëindigen.

Races kunnen niet worden gewonnen door het gaspedaal in te trappen en er het beste van te hopen in Hot Wheels Race Off. Als u dit doet, zal uw auto waarschijnlijk exploderen seconden nadat de race is begonnen. Ga te snel in Hot Wheels Race Off en je loopt het risico dat je speelgoedauto omslaat, maar als je te langzaam gaat, kom je niet over de lus. Strategie en timing zijn alles in deze videogame.

Download voor:

Beste educatieve racegame: geweldige race - Route 66

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Controls zijn heel gemakkelijk op te pikken.
  • Je leert over echte locaties tijdens het spelen.

Wat we niet leuk vinden

  • Gameplay kan een beetje repetitief worden.
  • Graphics zijn heel eenvoudig te vergelijken met andere titels.

Great Race - Route 66 is een heel eenvoudig autoracespel dat spelers meeneemt over de echte Route 66-weg in de Verenigde Staten. Voertuigen worden bestuurd door korte vingerbewegingen naar rechts of links en er zijn 15 klassieke auto's om te ontgrendelen.

Hoewel Great Race een zeer vereenvoudigd ontwerp heeft, is er eigenlijk een sterke focus op realisme met een re altime dag/nacht-cyclus die verandert terwijl je speelt en een verscheidenheid aan echte locaties om te ontgrendelen.

Download voor:

Racing Game voor gevorderden: CarX Drift Racing

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een sterke focus op driften onderscheidt dit offline autoracespel.
  • Coole muziek met een hoge productiewaarde.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel casual gamers zullen deze videogame moeilijk of frustrerend vinden.
  • Het hoofdmenu kan in het begin wat verwarrend zijn om te navigeren.

CarX Drift Racing heeft een realistische visuele stijl die lijkt op de autoracegames Forza en Asph alt, maar onderscheidt zich door zijn uitdagende rijstijl met gladde wegen en regelmatig driften om de finish te bereiken.

Natuurlijk is online multiplayer offline niet beschikbaar, maar de modi Drift, Time Attack en Training zijn volledig toegankelijk en bieden veel inhoud voor degenen die van deze specifieke rijstijl houden.

Download voor:

Beste offline racespel voor kinderen: Hill Climb Racing 2

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Schattige kunststijl maakt Hill Climb Racing 2 geschikt voor jonge spelers.
  • Controls zijn heel gemakkelijk te leren en te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel irritante pop-upberichten bij offline navigeren door het menu.
  • Sommige achtergronden zijn een beetje te basaal.

Hill Climb Racing 2 is een gratis te spelen racegame voor Windows 10-apparaten die meestal volledig offline kan worden gespeeld. De handgetekende kunststijl en eenvoudige bediening maken het een goede videogame voor alle vaardigheidsniveaus en leeftijdsgroepen, hoewel er genoeg leercurve is bij het voltooien van niveaus om meer gevorderde gamers terug te laten komen voor meer.

In tegenstelling tot de meeste andere racegames, is Hill Climb Racing 2 volledig zijwaarts scrollend en moet de speler van links naar rechts navigeren terwijl hij versnelt en vertraagt om sprongen te maken en met de goede kant naar boven te landen. Beloningen worden toegekend voor het voltooien van taken en deze prijzen kunnen worden gebruikt om je voertuig te upgraden of nieuwe te kopen.

Aanbevolen: