Hulu-foutcodes: wat ze zijn en hoe ze te verhelpen

Inhoudsopgave:

Hulu-foutcodes: wat ze zijn en hoe ze te verhelpen
Hulu-foutcodes: wat ze zijn en hoe ze te verhelpen
Anonim

Er zijn tientallen verschillende Hulu-foutcodes en Hulu-foutmeldingen zijn niet altijd glashelder in termen van het uitleggen van het probleem. Sommige Hulu-foutcodes duiden op een probleem met uw apparaat, andere worden veroorzaakt door slechte internetverbindingen en sommige zijn het gevolg van hardwareproblemen. U kunt zelfs een foutcode ontvangen als Hulu zelf serviceonderbrekingen ondervindt, maar het bericht zal dit meestal niet in duidelijke bewoordingen weergeven.

Algemene Hulu Error Code Tips voor het oplossen van problemen

Hulu-problemen worden meestal veroorzaakt door een slechte internetverbinding of problemen met het streamingapparaat of de Hulu-app, dus de meeste kunnen worden opgelost door een paar algemene tips voor probleemoplossing te volgen.

Hier zijn de meest voorkomende oplossingen voor Hulu-foutcodes:

  • Herstart of reset je Roku of ander streamingapparaat.
  • Start uw thuisnetwerkapparaten opnieuw op.
  • Ontkoppel je streamingapparaat en thuisnetwerkapparaten, laat ze ongeveer een minuut losgekoppeld en sluit ze vervolgens weer aan.
  • Schakel over van een draadloze naar een bekabelde netwerkverbinding.
  • Update je Hulu-app of probeer hem opnieuw te installeren.
  • Zorg ervoor dat je streamingapparaat ook volledig is bijgewerkt.

De meeste Hulu-problemen kunnen worden opgelost door die basistaken uit te voeren, maar een foutcode kan je helpen om het probleem een stuk beter op te lossen. Als Hulu je een foutcode heeft gegeven, bekijk dan de onderstaande tips voor informatie over hoe je je specifieke probleem kunt oplossen.

Hoe Hulu Error Code 3 en 5 op te lossen

Hulu-foutcode 3 duidt meestal op een soort internetprobleem, omdat het wordt geactiveerd wanneer de Hulu-app een show niet kan laden. Wanneer u deze foutmelding krijgt, ziet deze er meestal als volgt uit:

  • Fout bij het afspelen van deze video
  • Sorry, er is een fout opgetreden bij het afspelen van deze video. Probeer de video opnieuw te starten of selecteer iets anders om te bekijken.
  • Foutcode: 3(-996)

Foutcode 3 kan ook een bericht als dit weergeven:

  • We hebben momenteel problemen met het laden van dit bericht
  • Controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw. Foutcode: -3: Er is een onverwacht probleem (maar geen servertime-out of HTTP-fout) gedetecteerd.

Foutcode 5 is vergelijkbaar en heeft hetzelfde proces om het op te lossen:

  • We hebben momenteel problemen met het laden van dit bericht
  • Controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw. Foutcode: -5: onjuiste gegevens.
  • Als dit probleem aanhoudt, probeer dan je apparaat opnieuw op te starten.

Aangezien er geen servertime-out is, kunt u het probleem meestal aan uw kant oplossen door een paar eenvoudige stappen te volgen:

  1. Zet je streamingapparaat uit en weer aan.

    Als uw apparaat een slaapmodus of stand-bymodus heeft, moet u het daadwerkelijk uitschakelen. In slaap- of stand-bymodus gaan is niet goed genoeg.

  2. Als u de fout nog steeds ziet, koppelt u uw modem en router één minuut los.
  3. Steek uw modem en router weer aan en controleer of het probleem aanhoudt.

Als foutcode 3 of 5 blijft bestaan nadat je je apparaten volledig hebt uitgeschakeld en opnieuw hebt opgestart, kun je proberen de Hulu-app opnieuw te installeren en je apparaat bij te werken. Deze foutcode verschijnt soms nadat Hulu een nieuwe update heeft uitgebracht, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel je app als je apparaat up-to-date zijn.

Uw apparaat verbinden met uw modem of router met een fysieke ethernetkabel in plaats van een draadloze Wi-Fi-verbinding, of stappen ondernemen om uw Wi-Fi-verbinding te verbeteren, kan ook helpen.

Hoe de Hulu 500-fout op te lossen

Dit is een serverfout. Wanneer u deze foutmelding krijgt, ziet u meestal een bericht als dit:

  • Er was een fout op deze pagina (500 fout)
  • Sorry - Er is een onverwachte fout opgetreden. We zijn op de hoogte gesteld van dit probleem en we zullen er binnenkort naar kijken.

Deze fout wordt het vaakst ervaren bij het gebruik van de Hulu-website, maar je kunt deze ook krijgen op streaming-apparaten. Wanneer u een Hulu 500-fout ziet, hoeft u alleen maar de pagina te vernieuwen om te zien of deze wordt geladen. Je kunt ook proberen je show te streamen met een andere webbrowser, op een andere computer of een ander streamingapparaat, als je er een beschikbaar hebt.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je internetverbinding geen problemen ondervindt wanneer er een Hulu 500-fout optreedt. Test je internetsnelheid en zorg ervoor dat deze snel en stabiel is.

Hoe Hulu Error Code 400 op te lossen

Foutcode 400 duidt meestal op een probleem met uw accountgegevens waardoor de Hulu-app niet correct werkt op een mobiel of streamingapparaat. In de meeste gevallen kunt u dit probleem oplossen door de app opnieuw te installeren of het apparaat uit uw account te verwijderen.

Hulu-foutcode 400 ziet er meestal als volgt uit:

  • We hebben momenteel problemen om dit te laden. Controleer je internetverbinding en probeer het opnieuw.
  • Foutcode: 400

Hulu raadt u aan uw internetverbinding te controleren wanneer u een foutcode 400 tegenkomt. Schakel indien mogelijk over van een draadloze naar een bekabelde verbinding en controleer of het probleem aanhoudt. Als het probleem te maken heeft met een mobiel apparaat, plaatst u het dichter bij uw router en probeert u het opnieuw.

Als je internetverbinding in orde is, volg dan deze stappen om een Hulu-foutcode 400 op te lossen:

  1. Verwijder de Hulu-app van je apparaat.
  2. Installeer de Hulu-app opnieuw.
  3. Log in op Hulu.
  4. Probeer iets te streamen.

Verwijder een apparaat uit uw account om fout 400 op te lossen

Als je de 400-fout nog steeds ziet zodra je de Hulu-app start, moet je het apparaat uit je account verwijderen en opnieuw toevoegen. Hulu-klantenondersteuning kan dit voor je doen, of je kunt doe het zelf op de Hulu-website.

Hier leest u hoe u een apparaat uit uw account verwijdert om foutcode 400 op te lossen:

  1. Log in op Hulu in een webbrowser.
  2. Klik op je naam in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Klik op Account.

    Image
    Image
  4. Voer uw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en klik op LOG IN.
  5. Klik op APPARATEN BEHEREN.

    Image
    Image
  6. Zoek het apparaat met foutcode 400 en klik op REMOVE.

    Image
    Image
  7. Zodra je het apparaat uit je account hebt verwijderd, moet je de Hulu-app van het apparaat verwijderen, de Hulu-app opnieuw installeren en vervolgens inloggen. In de meeste gevallen zal dit de foutcode 400 oplossen.

Hoe u Hulu-foutcode 16 en ongeldige regioberichten kunt oplossen

Foutcode 16 is een ongeldige regiocode, wat betekent dat Hulu niet beschikbaar is op je huidige locatie. Als u dit bericht ziet wanneer u Hulu van buiten de Verenigde Staten probeert te gebruiken, is dat waarschijnlijk de reden.

Ongeldige regiofoutcodes geven meestal de volgende berichten weer:

  • Sorry, momenteel kan onze videobibliotheek alleen binnen de Verenigde Staten worden gestreamd. Voor meer informatie over de internationale beschikbaarheid van Hulu, klik hier.
  • Als je je in de Verenigde Staten bevindt en denkt dat je dit bericht ten onrechte hebt ontvangen, klik dan hier.

Als je een foutcode 16 van binnen de Verenigde Staten ziet, komt dat meestal omdat Hulu denkt dat je een virtueel particulier netwerk (VPN) of anonieme proxy gebruikt. Zelfs als je een IP-adres van binnen de Verenigde Staten hebt, blokkeert Hulu het als ze denken dat het IP-adres wordt gebruikt door een proxy-service.

Schakel de VPN uit op Android

Als je een VPN of anonieme proxy gebruikt en je bevindt je in een gebied waar Hulu beschikbaar is, dan kun je foutcode 16 oplossen door simpelweg de VPN of proxy uit te schakelen. Zo zet u uw VPN op Android uit:

  1. Navigeer naar Instellingen> Netwerk en internet.
  2. Tik op VPN.
  3. Tik op het tandwielpictogram.
  4. Als de VPN is ingeschakeld, tik je op de schuifregelaar om deze uit te schakelen.

Schakel HTTP-proxy uit op iOS-apparaten

En hier leest u hoe u HTTP-proxy op iOS-apparaten kunt uitschakelen:

  1. Open de Settings app op je iOS-apparaat.
  2. Tik op Wi-Fi.
  3. Tik op het blauwe cirkelpictogram naast je wifi-verbinding.
  4. Zoek naar de HTTP Proxy optie, en stel deze in op Off.

Verwijder configuratieprofielen

Als je HTTP-proxyoptie al was uitgeschakeld, of je krijgt nog steeds de foutmelding 16 op je iOS-apparaat nadat je het hebt uitgeschakeld, raadt Hulu aan om je configuratieprofielen te verwijderen:

  1. Open Instellingen.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Scroll naar beneden en tik op Profielen.
  4. Tik op Delete Profiles en probeer Hulu opnieuw te gebruiken.

Als dat niet werkt, gebruikt je wifi-netwerk mogelijk een transparante proxy. Probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk of schakel je wifi uit en probeer te streamen via je mobiele dataverbinding.

Als het foutbericht 16 verdwijnt, gebruikt je oorspronkelijke wifi-verbinding waarschijnlijk een transparante proxy. Neem contact op met uw netwerkbeheerder voor meer informatie, of schakel de proxy uit als u een eigen router heeft.

Hoe Hulu Error Code 5003 op te lossen

Foutcode 5003 is een afspeelfout die meestal aangeeft dat er een probleem is met uw apparaat of de app op uw apparaat. Deze fout ziet er meestal als volgt uit:

  • Afspelen mislukt
  • Het spijt ons, maar er is een probleem opgetreden tijdens het afspelen van deze video.
  • Controleer je verbinding en probeer het opnieuw. (5003)

De manier om deze code op te lossen, is door de Hulu-app bij te werken, de Hulu-app te verwijderen en opnieuw te installeren en ervoor te zorgen dat het streamingapparaat zelf up-to-date is. In sommige gevallen moet u uw apparaat mogelijk opnieuw opstarten of de fabrieksinstellingen herstellen.

Als je nog steeds foutcode 5003 ervaart na het updaten van zowel je Hulu-app als je streamingapparaat, is er mogelijk een probleem met de app zelf. In dit geval kunt u het probleem alleen melden aan Hulu en de fabrikant van het apparaat en vervolgens een ander apparaat gebruiken om Hulu te bekijken totdat ze het probleem hebben opgelost.

Hoe fouten met door Hulu beveiligde inhoud te herstellen

Er zijn veel foutcodes gekoppeld aan beveiligde inhoud, waaronder Hulu-foutcodes 3343, 3322, 3336, 3307, 2203, 3321, 0326 en andere. Deze codes verschijnen wanneer u beveiligde inhoud probeert te bekijken op een apparaat dat dit niet ondersteunt, maar ze kunnen ook het gevolg zijn van een tijdelijke storing.

Deze fouten zien er meestal als volgt uit:

  • Er is een fout opgetreden bij het afspelen van deze beveiligde inhoud.
  • (Foutcode: 2203)

Er zijn een paar verschillende dingen die een beveiligde inhoudsfout op Hulu kunnen veroorzaken:

  • Het verkeerde type monitorverbinding: Als uw monitor is aangesloten met een VGA-kabel, kunt u geen beveiligde inhoud bekijken. Maak verbinding met een HDMI-kabel of gebruik een andere monitor en probeer het opnieuw.
  • Meerdere monitoren aangesloten: Hulu werkt meestal prima als je meerdere monitoren hebt aangesloten, maar er zijn gevallen waarin het loskoppelen van een van de monitoren een beveiligde inhoudsfout oplost. Probeer een andere kabel te gebruiken en zorg ervoor dat beide monitoren zijn aangesloten met HDMI.
  • Browserproblemen: als uw browser verouderd is of niet wordt ondersteund door Hulu, kunt u deze foutmelding krijgen. Probeer uw browser bij te werken of schakel over naar een andere browser.
  • Computer is in slaapstand gegaan: deze fout verschijnt soms als je computer in slaapstand gaat terwijl je een video bekijkt. Probeer de pagina op Hulu te vernieuwen en de video zou moeten beginnen met afspelen.

Hoe Hulu HDCP-fouten te herstellen

Naast alle dingen die een beveiligde inhoudsfout kunnen veroorzaken, ziet u mogelijk een High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP)-foutbericht. Deze berichten zijn apparaatspecifiek, maar zien er meestal als volgt uit:

  • Deze inhoud vereist HDCP voor het afspelen.
  • HDCP wordt niet ondersteund door je HDMI-verbinding.

HDCP is een anti-piraterijtechnologie die communicatie vereist tussen een videobron, zoals een Blu-ray-speler of streamingapparaat, en een monitor of televisie om te kunnen werken. Het kan worden veroorzaakt door een monitor of televisie die te oud is om met een nieuwer apparaat te communiceren, HDMI-kabelproblemen en andere soortgelijke problemen.

Als je een HDCP-fout krijgt wanneer je Hulu probeert te streamen, kun je het probleem als volgt oplossen:

  1. Koppel de HDMI-kabel los van je streamingapparaat en televisie.
  2. Schakel je televisie en streamingapparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact.
  3. Sluit de HDMI-kabel opnieuw aan op de televisie en het streamingapparaat.

    Zorg ervoor dat elk uiteinde van de kabel stevig vastzit.

  4. Sluit je televisie en streamingapparaat aan en zet ze weer aan.

Als dat niet werkt, zijn er nog een paar andere dingen die je kunt proberen:

  • Steek het televisieuiteinde van uw HDMI-kabel in uw streamingapparaat en het uiteinde van het streamingapparaat op de televisie. HDMI-kabels zijn bidirectioneel, maar dit kan ertoe leiden dat de kabels steviger in de HDMI-poorten passen.
  • Probeer een andere HDMI-kabel, bij voorkeur een waarvan je weet dat die werkt met Hulu op een ander apparaat.
  • Probeer je HDMI-kabel op een andere poort van je televisie aan te sluiten.
  • Als je streamingapparaat is aangesloten op een HDMI-switcher of audio/video-ontvanger (AVR), probeer het dan rechtstreeks op de televisie aan te sluiten.
  • Probeer je apparaat op een andere televisie of monitor aan te sluiten.

Hulu-uitval en foutcode BYA-403-007

Hulu-foutcodes die beginnen met BYA kunnen een aantal verschillende afspeelfouten aangeven, maar ze betekenen meestal dat er een probleem is met de Hulu-service zelf.

Dit is hoe een Hulu BYA-fout er doorgaans uitziet:

  • Fout bij het afspelen van deze video
  • Sorry, er is een fout opgetreden bij het afspelen van deze video. Probeer de video opnieuw te starten of selecteer iets anders om te bekijken.
  • Foutcode: BYA-403-007

Als je een Hulu-foutcode zoals BYA-403-007 krijgt, is het eerste dat je moet proberen, te controleren of je andere video's op Hulu kunt bekijken. Als andere video's werken, ondervindt Hulu waarschijnlijk een gedeeltelijke storing die slechts een deel van hun inhoud beïnvloedt.

Als je de foutmelding op andere video's ziet en er zijn geen problemen met je internetverbinding of streamingapparaat, dan zul je waarschijnlijk moeten wachten tot Hulu het probleem heeft opgelost.

Hoe te controleren of Hulu down is

Als alles in orde is aan jouw kant, kun je een dienst als Down Detector gebruiken om te zien of andere mensen ook Hulu-problemen hebben. Dit zal je niet helpen je Hulu-foutcode op te lossen, maar het zal je laten weten dat het probleem aan het einde van Hulu ligt, en het enige wat je kunt doen is wachten tot ze het oplossen.

Zo kun je controleren of andere mensen problemen hebben met Hulu:

  1. Navigeer naar Downdetector.
  2. Klik op het zoekvak en typ Hulu en druk vervolgens op Enter op uw toetsenbord.

    U kunt ook op het vergrootglas aan de rechterkant van de zoekbalk klikken om de zoekopdracht te activeren.

    Image
    Image
  3. Kijk naar de Hulu-problemen tijdlijn om te zien of er een recente piek in rapporten is geweest.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en klik op de Live Outages Map knop.

    Image
    Image
  5. Zoek naar storingspots in uw omgeving.

    Image
    Image

Als je veel Hulu-storingen ziet, is er waarschijnlijk een probleem met Hulu dat je niet zelf kunt oplossen.

FAQ

    Hoe update ik Hulu op mijn Smart TV?

    Zoek op je Smart TV naar een Apps-menu of Beheer de geïnstalleerde applicatie. Selecteer vervolgens Hulu > Controleer op updates.

    Hoe wissel ik van profiel op Hulu op mijn tv?

    Om op Hulu van profiel te wisselen, logt u in op Hulu en selecteert u Profiles. Selecteer vervolgens uw gewenste profiel.

Aanbevolen: