DuckDuckGo kondigt aankomende webbrowser-app aan

DuckDuckGo kondigt aankomende webbrowser-app aan
DuckDuckGo kondigt aankomende webbrowser-app aan
Anonim

Zoekmachinebedrijf DuckDuckGo heeft onthuld dat het werkt aan een nieuwe desktopbrowser die zich momenteel in een gesloten bèta bevindt.

Als onderdeel van een jaaroverzicht, verklaarde DuckDuckGo dat het de ontwerpfilosofie van zijn populaire mobiele app handhaaft door alles eenvoudig te houden en een hoog niveau van privacybescherming te garanderen. Het bedrijf herhaalde dat de nieuwe browser moet worden gezien als een speciale browser, maar als een alledaagse app die u actief beschermt.

Image
Image

Tot nu toe zijn er weinig details over de mogelijkheden van de nieuwe browser, behalve dat het een rechtstreekse poort van de mobiele app is. Zoals met alles wat DuckDuckGo doet, biedt de nieuwe app robuuste privacybescherming bij zoekopdrachten, surfen op internet, e-mail en andere aspecten.

Om de aankomende app overzichtelijk te houden, bouwt het bedrijf de software rond Google Chromium, een populaire codebase die in veel browsers wordt gebruikt. Hierdoor kon DuckDuckGo onnodige aspecten verwijderen om een schone gebruikersinterface en snelle prestaties te garanderen.

Volgens het officiële DuckDuckGo Twitter-account is de bèta momenteel alleen beschikbaar op macOS, maar de CEO van het bedrijf heeft bevestigd dat ze aan een versie voor Windows werken.

Image
Image

In datzelfde jaaroverzicht kondigde DuckDuckGo verschillende updates aan voor zijn mobiele app. Momenteel heeft de mobiele app een 'Fire Button' die alle geopende tabbladen sluit en alle browsergegevens verwijdert.

Het bedrijf heeft een 'Fireproofing'-melding toegevoegd waarmee u bepaalde websites kunt opslaan voordat u alles sluit. Vooral Android-gebruikers kunnen profiteren van hogere laadsnelheden en een vereenvoudigde zoekbalk.

Aanbevolen: