Google Maps test nieuwe manier om specifieke locaties op te slaan

Google Maps test nieuwe manier om specifieke locaties op te slaan
Google Maps test nieuwe manier om specifieke locaties op te slaan
Anonim

Google Maps test een nieuwe manier om uw favoriete locaties te vinden wanneer u deze op uw desktop gebruikt.

Aanvankelijk opgemerkt door Search Engine Roundtable, zou een nieuwe 'Dock to bottom'-functie naar de desktopversie van Google Maps kunnen komen. Met deze functie kun je een bepaalde locatie in de voettekst van Kaarten plaatsen, zodat je er later naar terug kunt gaan.

Image
Image

Op dit moment kun je een locatie toevoegen aan een lijst zoals 'Favorieten' of 'Reisplannen' om later te bekijken, maar deze specifieke Dock to bottom-functie zou de locatie zichtbaar houden terwijl je door Kaarten en andere plaatsen navigeert.9to5Google merkt op dat de functie handig kan zijn als je een reis plant en naar meerdere locaties kijkt, maar er later naar terug wilt gaan.

Hoewel Google de functie momenteel aan het testen is, wordt deze naar verluidt alleen voor sommige gebruikers weergegeven en zelfs dan willekeurig. Het is ook onduidelijk of Google het test of van plan is het te testen met de mobiele app. Lifewire nam contact op met Google voor meer informatie over de nieuwe functie Dock to bottom, maar had op het moment van publicatie nog geen reactie ontvangen.

Zelfs als deze functietest geen steunpilaar wordt op Google Maps, brengt het bedrijf voortdurend nieuwe nuttige updates en functies uit voor gebruikers. De meest recente update van Google Maps kwam bijvoorbeeld vorige week uit en geeft nu suggesties voor de meest brandstofefficiënte rijroutes en geschatte CO2-uitstoot voor vluchten die u heeft geboekt.

Aanbevolen: