Comcast introduceert nieuwe Xfinity Video Doorbell

Comcast introduceert nieuwe Xfinity Video Doorbell
Comcast introduceert nieuwe Xfinity Video Doorbell
Anonim

Comcast heeft zijn nieuwe Xfinity Video Doorbell-apparaat voor Xfinity Home-beveiligingssystemen aangekondigd, net op tijd voor de feestdagen.

Volgens Comcast zal het nieuwe apparaat high-definition video hebben met een beeldverhouding van 4:3 om de omgeving van de voordeur en tweerichtingsaudio te zien. Xfinity Home-klanten kunnen rechtstreeks communiceren met de Doorbell via de app van de service, die als een spil voor het hele systeem dient.

Image
Image

Als klant ontvang je elke keer dat iemand aanbelt meldingen op de app en de tv via de Xfinity X1- of Flex-streamingbox. Met tweerichtingsaudio kun je via de app met de persoon buiten praten.

Het is niet verwonderlijk dat huisbeveiliging een belangrijke drijvende kracht is achter de videodeurbel. Comcast noemt de neiging van pakketdieven tijdens de feestdagen, dus het wil mensen helpen om de leveringen in de gaten te houden.

Als zodanig heeft de Xfinity Video Doorbell bewegingswaarschuwingen geïntegreerd, die naar de app of via de streamingbox worden verzonden. Je hebt de mogelijkheid om de bewegingswaarschuwingen in te stellen voor specifieke aandachtspunten in huis. Videoclips die zijn opgenomen met de Doorbell kunnen worden bekeken in de Xfinity-app of de X1-box, die vervolgens kan worden gecategoriseerd als mensen, voertuigen of huisdieren.

Image
Image

De videodeurbel is alleen beschikbaar als je een Xfinity Home Pro Protection- of Protection Plus-abonnement hebt. Professionele installatie is inbegrepen en je hebt de keuze om een eenmalige prijs van $ 120 of $ 5 per maand te betalen gedurende twee jaar.

De deurbel zal begin 2022 beschikbaar zijn voor klanten van Xfinity Home Self Protection.

Aanbevolen: