Google Duo voegt nieuwe functies toe om u te helpen verbonden te blijven

Google Duo voegt nieuwe functies toe om u te helpen verbonden te blijven
Google Duo voegt nieuwe functies toe om u te helpen verbonden te blijven
Anonim

Nu meer gezinnen thuis blijven, zijn nieuwe Duo-functies om contact te houden met dierbaren zeker welkom.

Image
Image

Google heeft nieuwe functies aangekondigd voor zijn Duo-app die erop gericht zijn om u te helpen in contact te blijven met uw dierbaren, waaronder kindvriendelijke toevoegingen voor videochats, speciale filters en groepsvideogesprekken voor internet (binnenkort beschikbaar).

Wat is er nieuw: De gezinsmodus biedt je Duo-gesprekken doodling en leuke filters, zodat kinderen kunnen spelen terwijl ze in contact blijven met mensen zoals grootouders. De knoppen Ophangen en Dempen zijn verborgen zodat kinderen ook in de chat kunnen blijven. Google wijst er ook op dat oproepen met de gezinsmodus nog steeds end-to-end versleuteld zijn voor privacy.

Moms matter: Google is ook bezig met het toevoegen van leuke filters aan de normale, niet-gezinsmodus, zoals deze eerste voor Moederdag. Of je een uitgebreid gesprek met je moeder wilt hebben terwijl je gekleed bent als een vaas met bloemen, is aan jou, maar het is een begin.

Binnenkort beschikbaar: als je Duo op internet gebruikt, zul je blij zijn te horen dat groepsgesprekken naar de app-vrije versie komen, met een nieuwe lay-out om helpen u meer mensen tegelijk te zien. Het wordt eerst als voorbeeld in Chrome uitgerold. Er komt ook een nieuwe manier om iedereen met een Google-account uit te nodigen om deel te nemen aan je chat met een simpele link.

Aanbevolen: