Evernote voegt nieuwe taken en integratie met Google Agenda toe

Evernote voegt nieuwe taken en integratie met Google Agenda toe
Evernote voegt nieuwe taken en integratie met Google Agenda toe
Anonim

De nieuwe Taken-functie van Evernote stopt met vroege toegang en is nu beschikbaar voor de algemene gebruikersgemeenschap.

In juni bracht Evernote de eerste iteratie van Taken uit voor vroege toegang. Op woensdag kondigde het bedrijf de officiële release van de nieuwe functie aan het grote publiek aan, evenals enkele andere toevoegingen aan de app voor het maken van aantekeningen.

Image
Image

Taken zijn de belangrijkste toevoeging in deze update, waardoor gebruikers takenlijsten kunnen maken die kunnen worden toegewezen aan andere Evernote-gebruikers. U kunt uw taken ook koppelen aan verschillende notities om ook wat context aan de lijst toe te voegen. Deze update voegt ook Google Agenda-integratie toe aan Evernote, zodat je evenementen en agenda-items rechtstreeks kunt koppelen aan notities en andere documenten die zijn opgeslagen in je Evernote-account.

Het startmenu van Evernote is nu ook meer aanpasbaar en bevat volledige integratie voor zowel Taken als Google Agenda. De app-ontwikkelaars hebben ook onthuld dat Linux-ondersteuning voor de Evernote-app nu de bèta is ingegaan, ter ere van zijn toewijding aan platformonafhankelijke ondersteuning. Andere verbeteringen met deze update zijn onder meer meer zoekopties, evenals de optie om notities en notitieboeken naar PDF's te exporteren. Bulkexport, importmap en snelle switcher hebben ook allemaal terugkeer naar de Evernote-app.

We gaan vooruit op een manier die u helpt waardevolle verbindingen te leggen tussen informatie die u wilt, wanneer u die wilt en wat u ermee moet doen.

"Hoewel vandaag weer een belangrijke stap voorwaarts is in het realiseren van onze missie, vertegenwoordigen deze nieuwe functies en plannen samen een grotere verschuiving: een uitgebreide definitie van de fundamentele waarde van Evernote", zei Ian Small, CEO van Evernote, in de aankondiging.

Eindelijk heeft Evernote verschillende nieuwe abonnementen onthuld, waaronder Evernote Free, Evernote Personal, Evernote Professional en Evernote Teams. Elk abonnement biedt extra functies en de kosten kunnen variëren. Je kunt de abonnementen en de aangeboden functies vergelijken op de website van Evernote.

Image
Image

“Om onze oorspronkelijke belofte te vervullen om je externe brein te worden, gaan we vooruit op een manier die je helpt waardevolle verbindingen te leggen tussen informatie die je wilt, wanneer je die wilt en wat je ermee moet doen, " zegt de blogpost. "We zullen blijven samenwerken in uw proces, de manier waarop u graag werkt versterken en u helpen focussen op wat nodig is om uw unieke doelen te bereiken."

Aanbevolen: