Nieuwe iOS-updates downloaden en installeren

Inhoudsopgave:

Nieuwe iOS-updates downloaden en installeren
Nieuwe iOS-updates downloaden en installeren
Anonim

Wat te weten

  • Sluit het iOS-apparaat aan op de computer waarmee u het synchroniseert. Open iTunes. Selecteer het apparaatpictogram bovenaan het linkerdeelvenster.
  • Selecteer Sync of Maak nu een back-up. Kies Update > Download en installeer.
  • Lees over de nieuwe functies en eventuele wijzigingen in iOS en selecteer Next > Agree om het download- en installatieproces te starten.

Dit artikel legt uit hoe je nieuwe iOS-updates kunt downloaden en installeren met iTunes op een Mac of pc. Het is van toepassing op iTunes 11 en hoger.

Hoe iOS te updaten met iTunes

Wanneer Apple een nieuwe update voor iOS uitbrengt, het besturingssysteem waarop de iPhone, iPod Touch en iPad draaien, installeer deze dan. Upgrades naar iOS leveren bugfixes, interfacewijzigingen en nieuwe functies. U kunt via iTunes of rechtstreeks op het iOS-apparaat draadloos upgraden naar de nieuwste versie van iOS.

Hier leest u hoe u de update uitvoert met iTunes op macOS- en Windows-computers. iTunes gebruiken om je iPhone of iPad bij te werken is een goede optie als je iOS-apparaat weinig ruimte heeft. Volg deze stappen om uw apparaat up-to-date te houden.

  1. Sluit het iOS-apparaat aan op de computer waarmee u het synchroniseert en open vervolgens iTunes.
  2. Selecteer het pictogram voor het apparaat om het scherm voor apparaatbeheer te openen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Sync om het apparaat met de computer te synchroniseren. Of selecteer Nu een back-up maken om een back-up van de gegevens op de telefoon te maken. Het is goed om een back-up te hebben voor het geval er iets misgaat met de upgrade.

    Gebruik Sync om een back-up van de iPhone te maken en deze bij te werken met eventuele wijzigingen in uw iTunes-bibliotheek. Gebruik Nu een back-up maken om een kopie te maken van uw contacten, foto's en instellingen.

    Image
    Image
  4. Wanneer de synchronisatie is voltooid, toont het iPhone-beheerscherm de versie van iOS op het apparaat en informatie over een nieuwere versie, indien beschikbaar. Selecteer Update om het proces te starten.

    Image
    Image
  5. Selecteer Download Only om de software te downloaden voor een latere update of selecteer Download and Install om nu te updaten.
  6. Lees de informatie over nieuwe functies, reparaties en wijzigingen in de nieuwe versie van de iOS-aanbiedingen en selecteer vervolgens Volgende.
  7. Selecteer Agree om de gebruikersovereenkomst te bevestigen.

  8. De update wordt gedownload en automatisch geïnstalleerd op uw apparaat. Volg de instructies als daarom wordt gevraagd.
  9. Als de installatie is voltooid, wordt het apparaat automatisch opnieuw opgestart.

Er verschijnt een waarschuwing als er onvoldoende vrije opslagruimte op het apparaat is om de update te installeren. Werk de iPhone bij om het probleem op te lossen.

Voltooi de upgrade op de iPhone

Om een iOS-update te voltooien, accepteert u de licentievoorwaarden, bekijkt u informatie over de nieuwe functies van de update en configureert u nieuwe instellingen. Volg de aanwijzingen op het scherm en binnen een paar tikken gebruikt u uw nieuw geüpgradede apparaat.

Aanbevolen: