De iPhone 6 Plus wordt binnenkort als vintage beschouwd

De iPhone 6 Plus wordt binnenkort als vintage beschouwd
De iPhone 6 Plus wordt binnenkort als vintage beschouwd
Anonim

Als je een iPhone 6 Plus hebt, heb je vanaf eind deze maand officieel een 'vintage telefoon' in de ogen van Apple.

Volgens MacRumors zal het iPhone-model van 2014 op 31 december worden toegevoegd aan de vintage-productenlijst van Apple. Apple zei dat producten als vintage worden beschouwd nadat het bedrijf meer dan vijf en minder dan zeven jaar geleden stopt met de verkoop ervan.

Image
Image

De iPhone 6 Plus voegt zich bij een brede lijst van andere vintage Apple-producten zoals de vierde generatie iPod shuffle en iPod touch, de 13-inch MacBook Air uit 2014, de iPhone 5, de eerste generatie Apple Watch en meer.

Apple Stores en zijn geautoriseerde serviceproviders bieden reparaties en diensten aan voor apparaten die als vintage worden beschouwd tot zeven jaar, als er nog onderdelen beschikbaar zijn.

"Uw apparaat wordt ondersteund door voortdurende OS-updates en ondersteund door een netwerk van meer dan 5.000 door Apple gecertificeerde reparatielocaties waarop u kunt rekenen als er iets onverwachts gebeurt", zei Apple op zijn ondersteuningspagina.

De iPhone 6 Plus werd in september 2014 geïntroduceerd als de achtste generatie van de iPhone en had nieuwe functies zoals grotere schermen met 4,7-inch en 5,5-inch Retina HD-schermen en een bijgewerkte M8 motion-co-processor. Het was ook de eerste met Apple Pay.

Image
Image

Als gevolg hiervan was de telefoon bij de lancering super populair en verkocht Apple zelfs meer dan 10 miljoen exemplaren van de iPhone 6- en iPhone 6 Plus-telefoons in de eerste week dat ze in de uitverkoop gingen.

Maar als een iPhone uit 2014 je niet vintage in de oren klinkt, ben je niet de enige. Wanneer de meeste mensen denken aan vintage technologie, denken ze waarschijnlijk aan een Sony Walkman, een Nintendo 64, een magenta Razr-fliptelefoon of andere lang vervlogen apparaten, niet aan iets dat pas zeven jaar oud is.

Aanbevolen: