Hoe een Bose-koptelefoon op je iPhone aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe een Bose-koptelefoon op je iPhone aan te sluiten
Hoe een Bose-koptelefoon op je iPhone aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Bevestig dat Bluetooth is ingeschakeld op de iPhone. Zet op de Bose-headset de schakelaar op de rechteroortelefoon van rood naar groen.
  • Open de Bose Connect-app. Het detecteert de Bose-hoofdtelefoon automatisch.
  • Als op het scherm Slepen om verbinding te maken staat, veeg je omlaag om de iPhone en de Bose-hoofdtelefoon te koppelen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een compatibele Bose-hoofdtelefoon koppelt met de iPhone via een Bluetooth-verbinding en de Bose Connect-app. Het bevat ook informatie over het koppelen van de twee apparaten in de app Instellingen op de iPhone en hoe u de verbinding kunt verbreken.

Hoe een Bose-hoofdtelefoon op de iPhone aan te sluiten met de Bose Connect-app

Alle bedrade headsets van Bose kunnen worden aangesloten op iPhones die zijn uitgerust met een traditionele audio-aansluiting, maar recente iPhones hebben geen audio-aansluitingen en veel hoofdtelefoons zijn draadloos. Bose-hoofdtelefoons maken verbinding met iPhones via de Bluetooth-optie en de Bose Connect-app voor Apple iPhones en andere mobiele iOS-apparaten.

De Bose Connect-app vereenvoudigt niet alleen het verbindingsproces, maar installeert ook firmware-updates die nieuwe functies ondersteunen en audiobugs of glitches oplossen.

  1. Download de Bose Connect app naar je iPhone vanuit de App Store.
  2. Schakel je Bose Bluetooth-compatibele headset in door de schakelaar van rood naar groen op de rechteroortelefoon te bewegen.
  3. Open de Bose Connect-app.

    Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone.

  4. De Bose Connect iPhone-app zou de Bose-hoofdtelefoon automatisch moeten detecteren. Als dit het geval is, ziet u een afbeelding van uw hoofdtelefoon en de tekst 'Drag To Connect'. Veeg omlaag over het scherm om uw Bose-headset te verbinden met uw iPhone. Als je koptelefoon niet wordt gedetecteerd, zie je een scherm met verschillende tips om je iPhone te helpen ze te vinden.

    Image
    Image

    Als je de Bose-koptelefoon tijdens dit proces draagt, hoor je de audiobevestiging van de verbinding wanneer deze voltooid is.

  5. De Bose Connect-app begint te synchroniseren met je iPhone en het woord 'Verbinden' verschijnt onderaan het scherm.
  6. Nadat de verbinding is bevestigd, tik je op Ready To Play onderaan het scherm. Je kunt nu je Bose Bluetooth-headset gebruiken om naar alle audio op je iPhone te luisteren.

    Image
    Image

    Je ziet mogelijk ook het bericht 'Productupdate voorbereiden' bovenaan de Bose Connect-app. Deze melding betekent dat de app een update aan het downloaden is die draadloos naar je Bose-hoofdtelefoon wordt verzonden.

Hoewel nieuwe Bose Bluetooth-hoofdtelefoons kunnen worden geleverd met enige lading in hun batterijen, moeten ze mogelijk worden opgeladen voordat ze kunnen worden ingeschakeld en aangesloten op je iPhone of ander smart-apparaat.

Hoe Bose-headsets te koppelen met iPhone-instellingen

Hoewel de Bose Connect-app de aanbevolen methode is om een Bose-hoofdtelefoon aan een iPhone te koppelen, kun je ook een Bose-headset aansluiten met de iOS-app Instellingen.

  1. Ga naar Instellingen > Bluetooth op de iPhone. Bluetooth moet zijn ingeschakeld om deze methode te laten werken.
  2. Zet je Bose-hoofdtelefoon aan door de schakelaar op het rechteroortje van rood naar groen te draaien.
  3. Tik onder Andere apparaten op de koptelefoon die je wilt gebruiken. Wanneer de verbinding met Bluetooth tot stand is gebracht, gaat de hoofdtelefoon naar het gedeelte Mijn apparaten met de status Verbonden.

    Image
    Image

    In de naam van je koptelefoon staat ergens "Bose".

Je Bose-hoofdtelefoon is nu verbonden met je iPhone.

Hoewel deze methode werkt om je Bose-hoofdtelefoon met je iPhone te verbinden, heb je de Bose Connect-app nodig om updates te installeren en de ruisonderdrukking te regelen.

De Bose-koptelefoon loskoppelen van een iPhone

Je Bose Bluetooth-hoofdtelefoon uitschakelen is heel eenvoudig. Zet de schakelaar op het rechteroortje gewoon van groen naar rood.

Als je de koptelefoon van je iPhone wilt loskoppelen terwijl je hem nog steeds op een ander apparaat gebruikt, kun je dat ook doen. Open de Bose Connect-app, tik op de afbeelding van je hoofdtelefoon en tik vervolgens op Verbinding verbreken Je kunt Bluetooth ook uitschakelen op je iPhone om de draadloze verbinding uit te schakelen.

Als je de Bose-hoofdtelefoon helemaal van een iPhone wilt verwijderen om te voorkomen dat ze in de toekomst automatisch worden gekoppeld, ga je naar Instellingen > Bluetooth, tik je op het i symbool naast de naam van de koptelefoon en tik vervolgens op Vergeet dit apparaat.

Aanbevolen: