De 7 beste politiescanners van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste politiescanners van 2022
De 7 beste politiescanners van 2022
Anonim

De beste politiescanners zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken en bieden een heldere geluidskwaliteit op een breed frequentiebereik.

Voor de meeste mensen denken we dat onze beste budgetkeuze de Uniden BC365CRS is die je gewoon zou moeten kopen.

Met politiescanners blijf je op de hoogte van lokale gebeurtenissen en loop je voorop in verschillende potentieel gevaarlijke situaties. Je kunt ook een politiescanner gebruiken om op de hoogte te blijven van lokaal nieuws voordat het op televisie wordt gemeld, je kunt weerswaarschuwingen krijgen en op de hoogte blijven van een dreigende natuurramp, of je kunt afstemmen op amateurradiozenders. De beste politiescanners kunnen ook dienen als alternatief voor een stand-alone CB-radio of radardetector, dus lees verder om uw opties te zien.

Beste algemeen: Uniden BearTracker 885

Image
Image

Hoewel het een van de duurdere opties op deze lijst is, is de Uniden Beartracker 885 een complete CB-radio en digitale trunk-tracking politiescanner. Het heeft GPS inbegrepen, zodat het automatisch kanalen in de buurt kan selecteren uit zijn database (die wekelijks wordt bijgewerkt). U hoeft tijdens het rijden geen ingewikkelde programmering te doen, omdat de scanner het werk voor u doet. Het biedt weerwaarschuwingen, PA-functionaliteit en meer, en u kunt het LCD-scherm gemakkelijk lezen.

Voor iedereen die veel tijd op de weg doorbrengt, is dit een uitstekend apparaat voor communicatie, veiligheid en algemene gemoedsrust. Het waarschuwt u wanneer er een openbare veiligheidstransmissie in de buurt is, dus het dient als alternatief voor radardetector. De BearTracker 885 heeft een ruisonderdrukkende microfoon die een duidelijk gesprek mogelijk maakt, en hij is ook compatibel met draadloze microfoons.

Beste budget: Uniden BC365CRS

Image
Image

De Uniden BC365CRS is een scanner met 500 kanalen die ook dienst doet als wekker, AM/FM-radio, FM-uitzendradio en weeralarmapparaat. Het bevat 500 kanalen in 10 banken, dus je kunt politie- en brandweerkorpsen zoeken, maar ook vliegtuig-, amateurradio- en maritieme uitzendingen.

De BC365CRS werkt op drie AA-batterijen en bevat een antenne en een AC-adapter in het pakket. Dit is ontworpen als een tafelbladscanner, dus het is niet de beste optie om mee te nemen onderweg.

De ontvangst hangt enigszins af van uw geografische gebied en het type uitzendingen dat u probeert te ontvangen. De meeste gebruikers zeggen dat ze heldere audio ontvangen bij politie-, brandweer-, weers- en radio-uitzendingen, maar dit is een eenvoudige, analoge, niet-trunking scanner, dus het kan zijn dat het geen uitzendingen van sommige instanties kan oppikken. Het is het beste om de compatibiliteit te controleren met de lokale agentschappen in uw regio.

Beste voor thuis: Uniden HomePatrol-2

Image
Image

Met een gemakkelijk te rusten stand is de Uniden HomePatrol-2 digitale scanner met een voorgeprogrammeerde database een zeer functionele scanner die perfect is voor elke kamer in huis. Met gespecialiseerde functies zoals snel opnemen en afspelen, is de Uniden een sterk aanbevolen digitale scanner die binnen enkele minuten aan de slag kan. Er is hier geen programmering nodig - voer gewoon uw postcode in en HomePatrol-2 laadt alle erkende politie-, brandweer- en EMS-kanalen in de omgeving. Het bevat kanaalinformatie voor de VS en Canada van radioreference.com.

Met een gewicht van iets meer dan een pond is de HomePatrol-2 gemakkelijk mee te nemen. Bovendien was de toevoeging van een aanraakscherm een primeur in de branche met de HomePatrol-2. Uniden bevat ook oplaadbare batterijen die vijf tot zes uur meegaan. Het wordt geleverd met een USB-oplaadsnoer dat u kunt aansluiten op een standaard USB-stroomblok.

Beste digitale: Uniden BCD996P2

Image
Image

Er zijn niet zoveel merken in het politiescannerspel (zoals je waarschijnlijk kunt zien met een snelle blik op deze lijst), maar Uniden is een belangrijke speler in de wereld van scanners. Bedoeld als een one-stop-shop voor analoog scannen en digitale uitzendingen, is de Uniden BCD99P2 een van de betere scanners die er zijn. Wat je behoeften ook zijn, de BCD99P2 heeft waarschijnlijk alles voor je, ook al doet het dat in een vrij groot pakket.

De BCD99P2 is in staat tot locatiegebaseerd scannen en kan radio-uitzendingen in de buurt detecteren. De TrunkTracker V-scanner biedt ook een continue banddekking van 25 MHz tot 1,3 GHz. Rekening houdend met 25.000 verschillende dynamisch toegewezen kanalen, en je hebt genoeg opties om al je lokale systemen te dekken, opgeroepen via het intuïtieve interne geheugen van het apparaat. Het wordt allemaal geleverd in een compacte 11 x 3,75 x 8,5-inch eenheid met een helder display en gemakkelijk te navigeren bedieningselementen.

Beste analoog: Uniden Bearcat BC75XLT handheld scanner

Image
Image

Met de mogelijkheid om verbinding te maken met kanalen voor openbare veiligheid, militaire vliegtuigen en racescanners, is Uniden's BC75XLT een geweldige keuze voor fans van analoge scanners. De ingebouwde zoekfunctie is ongeëvenaard en identificeert snel kanalen voor politie, brandweer, marine, lucht, weer en meer, wat de BC75XLT tot een zeer analoge scanner maakt.

U kunt 300 kanalen opslaan in het geheugen van de scanner of 30 kanalen in totaal in 10 afzonderlijke banken. Dit maakt het gemakkelijk om te zoeken naar huidige uitzendingen op elk opgeslagen kanaal. Bovendien helpt de opname van Close Call RF-opnametechnologie de BC75XLT bij het identificeren en detecteren van nabije uitzendingen, zelfs als ze niet voorgeprogrammeerd zijn in een kanaal. Aangedreven door twee AA-batterijen, is de BC75XLT zowel lichtgewicht als ontworpen om in de hand te passen. Over het algemeen heeft het een goede ontvangst zolang u zich in een sterk signaalgebied bevindt.

Beste voertuig: Uniden BCD536HP

Image
Image

Uniden's BCD536HP-scanner biedt enkele van de gemakkelijkst te programmeren functies die op een scanner beschikbaar zijn. U typt gewoon uw postcode in en de scanner doet het werk voor u. Er is zelfs een Wi-Fi-optie waarmee je de exclusieve Uniden-sirene-app op je smartphone of tablet kunt gebruiken om overal in huis of voertuig toegang te krijgen tot de scanner.

Het LCD-toetsenbord met achtergrondverlichting helpt het apparaat te verlichten, zodat u het in het donker kunt zien en snel toegang hebt tot de bedieningselementen. Inbegrepen in de verpakking zijn netsnoeren voor thuis en auto, evenals een montagebeugel voor in het voertuig en een Wi-Fi-dongle en telescopische antenne. U hoeft zich geen zorgen te maken over het batterijvermogen, aangezien deze Uniden-scanner volledig op de auto-accu (of een voedingsadapter) werkt. Bovendien was de BCD536HP een van de eerste Uniden-scanners die de HomePatrol-gegevens integreerde, waardoor u eenvoudig een postcode kunt invoeren en u klaar bent om mee te luisteren.

Beste smartphone-app: slimste apps 5-0 Radiopolitiescanner

Image
Image

Hoewel de focus van scanners bijna altijd gericht is op het utilitaire ontwerp van de handheld en auto-ready hardware, is er een nieuwe en meest formidabele instap in de markt. De 5-0 Radio Police Scanner-app, die miljoenen downloads heeft. Gebruikers kunnen op de achtergrond naar feeds luisteren, inclusief politie/EMS/brand- en militaire codes, evenals zowel vliegtuig- als treinfeeds.

Er is zelfs internationale dekking waar beschikbaar, zodat de scanner-app je locatie kan detecteren en relevante feeds kan bepalen die je wilt volgen. Momenteel gratis in zowel de Apple Store als Google Play, er is ook een pro-optie die 50.000 extra feeds biedt.

De BearTracker 885's (bekijken bij Amazon) inclusief GPS, CB-radio en ruisonderdrukkende microfoon maken het een uitstekende keuze voor vrachtwagenchauffeurs of iedereen die veel tijd op de weg doorbrengt. Voor een goedkope handheld-optie is de Uniden Bearcat BC365CRS (bekijken bij Amazon) een goed model om te bekijken. Als je scannen wilt uitproberen, probeer dan de gratis 5-0 Radio Police Scanner-app.

FAQ

    Verkoopt Best Buy politiescanners?

    Best Buy verkoopt politiescanners met veel merken, zoals Uniden, Whistler, Midland, Cobra en het in-house en betaalbare merk Insignia. U kunt opties vinden variërend van handscanners tot grotere scanners op een basis en op een vrachtwagen.

    Wat is de beste handscanner voor politie?

    Voor een handscanner zijn we een voorliefde voor de Uniden Bearcat BC75XLT. Het is een handscanner die verbinding kan maken met kanalen voor openbare veiligheid, militaire vliegtuigen en racescanners. Het is een analoge scanner die snel politie, brandweer, marine, lucht, weer en meer kan identificeren. De scanner kan 300 kanalen in zijn geheugen aan, of 30 kanalen in 10 aparte banken. Er zijn slechts twee AA-batterijen nodig om te werken, waardoor het een goede draagbare optie is om mee te nemen onderweg.

    Wat is de beste digitale politiescanner?

    Onze topkeuze voor digitale politiescanners is de Uniden BCD996P2. Het komt van een bekend merk met ondersteuning voor zowel analoog scannen als digitale transmissies. Het kan ook locatiegebaseerd scannen en nabijgelegen uitzendingen detecteren. De scanner ondersteunt continue banddekking van 25 MHz tot 1,3 GHz, met 25.000 dynamisch toegewezen kanalen. Als je al je bases wilt dekken, is dit een geweldige optie.

Waar u op moet letten bij een politiescanner

Draagbaarheid

Politiescanners zijn verkrijgbaar als handscanners, als mobiele scanners die u in een voertuig installeert, of als desktopscanners die helemaal niet draagbaar zijn. Wil je je politiescanner maar op één plek gebruiken, dan is een desktopscanner of mobiele scanner prima geschikt. Als je meer opties wilt, ga dan voor een handscanner van de politie.

Analoog versus digitaal

Uw vermogen om uitzendingen van uw lokale politie en andere instanties af te luisteren, hangt af van de compatibiliteit tussen hun zenders en uw scanner. Digitale scanners hebben over het algemeen de beste compatibiliteit, maar met een goedkopere analoge politiescanner kun je prima uit de voeten als je lokale instanties de stap naar digitaal nog niet hebben gemaakt.

"Het gebruik van analoog of digitaal hangt af van het gebied waarin je woont. Sommige provincies en landen schakelen over op digitaal, dus je hebt dat nodig, afhankelijk van waar je woont. " - Whitney Joy Smith, voorzitter van Smith Investigation Agency

De andere functie die van invloed kan zijn op uw vermogen om uitzendingen op een politiescanner te ontvangen, is trunking. Scanners die trunking niet ondersteunen, kunnen niet afstemmen op trunkingsystemen, dus deze functie is een must-have als uw lokale bureaus trunklijnen gebruiken. Radioreferentie.com is een uitstekende bron om erachter te komen of u analoge signalen in uw regio kunt ontvangen.

Extra functies

Wil je een basisscanner of een politiescanner met extra toeters en bellen? Sommige scanners hebben mogelijk extra functies zoals een wekker, GPS, Wi-Fi of CB-radiofunctionaliteit.

"De nieuwere politiescanners hebben een ingebouwde GPS om automatisch over te schakelen naar verschillende kanalen als je van gebied naar gebied reist. Dit is belangrijk omdat gebruikers door kanalen kunnen filteren om signalen in de buurt of op een specifieke locatie elders te krijgen. " Whitney Joy Smith, voorzitter van Smith Investigation Agency

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes is al meer dan 10 jaar een professionele schrijver. Ze heeft de afgelopen vijf jaar geschreven over consumententechnologie, waaronder gadgets zoals politiescanners voor persoonlijk gebruik.

Aanbevolen: