De 6 beste Bluetooth-mutsen van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste Bluetooth-mutsen van 2022
De 6 beste Bluetooth-mutsen van 2022
Anonim

Bluetooth-beanies hebben een ingebouwde koptelefoon, dus je hoeft niet naar je koptelefoon te zoeken of je zorgen te maken dat je hoed ze uit je oren slaat. Deze alles-in-één-aanpak is geweldig in gebieden met veel sneeuw, omdat je je tijdens de koudere maanden gewoon op je Bluetooth-beanie kunt concentreren in plaats van op een heleboel accessoires.

Als je niet geïnteresseerd bent in specificaties en gewoon iets wilt dat werkt, denken onze experts dat je gewoon de Rotibox Bluetooth Beanie Hat moet kopen. Het is een comfortabele beanie met veel kleuropties en solide connectiviteit. Al met al komt het vinden van de beste Bluetooth-beanie neer op jouw prioriteiten, dus lees hieronder verder om een paar van onze favorieten te zien.

De meeste van deze apparaten bieden een batterijduur van ongeveer 5 tot 12 uur, wat een behoorlijk bereik is. De Bluetooth-mutsen van Blueear en ZecRek, beide verkrijgbaar bij Amazon, hebben genoeg sap op één keer opladen voor een volledige werkdag luisterplezier - geweldig voor diegenen die een hele dag op skivakantie gaan of wanneer ze in de winter buiten werken. Het andere belangrijke onderdeel om op te letten is Bluetooth-connectiviteit - hoewel velen de moderne, stabiele Bluetooth 5.0 bieden, hebben sommige van de oudere modellen dit niet ingehaald en zullen ze een ietwat schilferigere Bluetooth 4.1 of 4.2 hebben.

Beste algemeen: Rotibox Bluetooth-beaniehoed

Image
Image

De Rotibox Bluetooth-beanie is een spoedcursus om een solide Bluetooth-beanie te maken, zonder al te veel te proberen. In de kern is dit gewoon een beanie van acryl, met een zachte gebreide textuur, die op de meeste hoofden zou moeten passen (op basis van gebruikersrecensies v alt hij zelfs een beetje groot). In het zakje aan de binnenkant zit een paar Bluetooth-aangesloten luidsprekers/koptelefoons die door de gebreide zakjes tegen je oren drukken - een ontwerpbenadering die wordt gevolgd door Bluetooth-mutsen met motten op de markt. Deze luidsprekers maken verbinding via Bluetooth 4.1 en bieden een bereik van ongeveer 10 meter van de beanie tot je bronapparaat. De interne batterij biedt ongeveer 6 uur luistertijd op een enkele lading, wat niet de langste levensduur van de batterij is, maar in lijn is met de meeste andere dingen die er zijn.

Een klein nadeel is dat het opladen van de USB ongeveer twee en een half uur duurt. We hadden iets minder willen zien, want als je op weg bent naar de deur en merkt dat je niet volledig bent opgeladen, is het moeilijk om de beanie weer opgeladen en werkend te krijgen met dit apparaat. Rotibox zegt wel dat de standby-tijd op de batterij 60 uur is, wat handig is als je van plan bent de beanie in de uit-stand te houden als back-up voor je normale koptelefoon. Met de subtiele bedieningselementen voor volume en afspelen/pauzeren, en tientallen kleuren en stijlen om uit te kiezen (van doorhangende snitten tot pom-pom-opties), is dit een geweldige startplaats voor je zoektocht naar Bluetooth-beanie.

Beste tweede plaats, beste batterij: Blueear Bluetooth-beaniehoed

Image
Image

De Blueear BWH10GR is een echt stijlvol ogende beanie, ongeacht de Bluetooth-functionaliteit. Met een textuur in kabelgebreide stijl en een heidebruin kleurenschema op deze versie, zou je er misschien versteld van staan hoeveel dit eruitziet als een trendy muts, in plaats van een hoed met muziek. Afronding van dat ontwerp is de bruine, leren patch die dient als dekmantel voor de afstandsbediening - een punt dat meestal behoorlijk lelijk is op Bluetooth-mutsen. Maar de echte reden dat dit specifieke model een plek op onze lijst verdient, is de levensduur van de batterij. In een wereld waar echte draadloze oordopjes een volledige speeltijd van 24 uur hebben, is het eigenlijk moeilijk om een Bluetooth-beanie te vinden die veel meer dan ongeveer 5 uur zal bieden.

De BWH hier geeft je tot 10 uur continu afspelen en blijft betrouwbaar tot 130 uur standby-tijd bij een volledige lading. Gezien het platte profiel van de Bluetooth-apparatuur in die beanie, zijn die cijfers echt solide. Al het andere hier is vrij standaard, met pauze- / afspeel- en volumeregelaars op het buitenpaneel, 10 meter bereik dankzij het Bluetooth 5-protocol en de mogelijkheid om de hoed te wassen na het verwijderen van de hoofdtelefoonstuurprogramma's. En voor slechts ongeveer $ 20-25, afhankelijk van de stijl die je kiest, is het eigenlijk een redelijk redelijke prijs voor de functieset.

Runner-Up, beste budget: Pococina geüpgradede 4.2 Bluetooth-beaniemuts

Image
Image

De Pococina Bluetooth-beanie is een solide keuze voor de Bluetooth-beanie op instapniveau. De prijs van $ 15 maakt het een ideale keuze voor een geschenk, omdat het zo'n nicheproduct is. In dat soort technische categorie kan het betalen van $ 40 of meer een beetje hoog zijn. De hoofdtelefoon die in de beanie is geïntegreerd, maakt verbinding via Bluetooth 4.2, wat goed genoeg zou moeten zijn voor de meeste toepassingen, maar niet dezelfde stabiliteit heeft als Bluetooth 5.0.

De gebreide kwaliteit lijkt een beetje dun in vergelijking met sommige van de duurdere opties die er zijn, en hoewel het apparaat ongeveer 6 uur continu afspelen zal werken, staat het marketingmateriaal op slechts ongeveer 60 uur stand-by tijd (ongeveer de helft van wat andere opties bieden). Dit zijn echter hoeken die u misschien wilt schrappen als u het geld wilt besparen. Een interessante overweging hierbij is het uiterlijk van de beanie. Pococina heeft gekozen voor een "luiere" pasvorm op de beanie, in plaats van de strak opgerolde look van andere wintermutsen. Ze bieden zelfs een heldere, sprankelende gouden pom-pom-optie. Deze eigenzinnige ontwerpen maken dit eigenlijk een interessante optie voor diegenen die een meer off-the-wall esthetiek willen. Maar de naam van het spel hier is echt de prijs.

Beste waarde: Moretek draadloze Bluetooth-beaniehoed

Image
Image

Moretek heeft een heel interessante optie gecreëerd in de Bluetooth-beanie-ruimte. Er zijn een heleboel uitstekende functies voor degenen die solide functionaliteit nodig hebben. De dubbel gebreide structuur zorgt ervoor dat het warm aanvoelt en lang meegaat. Er is Bluetooth 5.0 ingebouwd voor een bereik van ongeveer 10 meter vanaf uw bronapparaat en moderne stabiliteit van de verbinding. Zelfs de levensduur van de batterij is indrukwekkend, met ongeveer 8 uur continu spelen en slechts een uur om volledig op te laden. Die oplaadtijd is belangrijk omdat een beanie iets is dat je in je tas gooit, en als je merkt dat hij dood is op weg naar huis van je werk, moet je hem misschien snel opdrinken.

De platgebreide stijl is verkrijgbaar in effen zwart, effen grijs en deze subtiele zwart-grijs gestreepte optie. Niets van dit alles is erg flitsend en zal zeker niet veel hoofden doen draaien, maar als je op zoek bent naar een meer standaard look, zal de Moretek het voor je doen. Het beste van dit alles is de prijs. Voor ongeveer $ 15 krijg je functies die veel mutsen van $ 20 of $ 30 niet eens bieden. De opname van alleen Bluetooth 5.0 zou een hogere prijs impliceren. Dus als je voor een goede prijs gaat in een aangesloten muts, dan vind je hem hier zeker.

Beste pasvorm: Tenergy draadloze Bluetooth-muts

Image
Image

Veel mensen geven de voorkeur aan een meer getailleerde stijl voor hun beanies, wat enigszins moeilijk te vinden is in de Bluetooth-beanieruimte - grotendeels te danken aan het feit dat een Bluetooth-beanie draden, koptelefoons en technologie in de plooien moet passen. Tenergy is erin geslaagd om de volledige technische opstelling in een echt slank profiel te passen dat de zijkant van je hoofd omhelst, in plaats van je te dwingen de onderkant van de hoed op te rollen. Door het dunne profiel van de koptelefoon moesten er enkele hoeken worden afgesneden.

Er is hier Bluetooth 4.2, die over het algemeen erg stabiel is, hoewel de batterijduur van zes uur enigszins mager is. Het uiterlijk en de kwaliteit van deze beanie is een opvallende verschijning, met een dikke gebreide textuur voor veel warmte en genoeg stijl om je dagelijkse beanie te zijn. Het is ook gevoerd met fleece om je behaaglijk en warm te houden op stevige dagen, en heeft een gelikt paneel met gebruiksvriendelijke bedieningselementen voor het regelen van het afspelen en het beantwoorden van oproepen.

Beste batterijduur: ZecRek Bluetooth-muts

Image
Image

De ZecRek Bluetooth-beanie is een werkelijk indrukwekkende instap in wat kan aanvoelen als een al te vergelijkbaar veld van opties. Bovenaan die lijst staat de waanzinnige levensduur van de batterij die deze opstelling biedt. Omdat ZecRek erin is geslaagd een 230 mAh-batterij in te passen, kun je tot 20 uur continu spelen op een enkele lading verwachten. Een ander indrukwekkend kenmerk is dat er luidere koptelefoons zijn geladen, die ongeveer 120 dB drukgevoeligheid bieden, in plaats van de 80 of 90 van de meeste merken. Dit kan belangrijk zijn voor dikke beanies, omdat de drivers geluid door dikkere katoenen lagen moeten duwen om dat geluid in je oren te krijgen.

De connectiviteit maakt gebruik van het Bluetooth 4.2-protocol, wat betekent dat je ongeveer 33 voet bereik krijgt, maar niet de stabiliteit en snelheid van connectiviteit krijgt zoals je zou doen met een Bluetooth 5.0-apparaat. Het gebreide patroon is ook interessant op deze muts, waardoor je een geruite kruissteek krijgt in plaats van een effen gebreide textuur. Er zijn slechts twee kleuren om uit te kiezen (effen zwart en effen grijs), dus het is niet de meest aanpasbare optie die er is. Een extra bonus is dat je een nekbedekking in het pakket krijgt (die voor minder dan $ 20 gaat), wat geweldig is voor extra warmte in het raam, en het zal ook dienst doen als gezichtsbedekking.

De Rotiblox verdient de eerste plaats vanwege zijn superzachte pasvorm, zijn algehele populariteit op Amazon en het feit dat hij de meeste dozen controleert met een redelijk prijskaartje. Slaap echter niet op onze "Best Battery" -keuze van ZecRek (bekijk op Amazon). Deze beanie geeft de Rotiblox echt waar voor zijn geld, met een absurde batterijduur en solide Bluetooth 5.0-connectiviteit. De kleuropties zijn niet zo overvloedig als bij onze topkeuze (een belangrijke reden waarom het de eerste plaats verdiende omdat kleuropties cruciaal zijn bij elk mode-item), maar je zult hier zeker blij mee zijn.

Over onze vertrouwde experts:

Jason Schneider : Met ongeveer 10 jaar ervaring met het schrijven voor technische websites en het beoordelen van consumentenaudioproducten, naast een graad in muziektechnologie van de Northeastern University, brengt Jason een genuanceerd, goed -geïnformeerde en onbevooroordeelde kijk op zijn Lifewire-recensies.

FAQ

    Snijdt de koptelefoon niet in mijn oren?

    Net als elke koptelefoon, kan dit sterk afhangen van de grootte en vorm van je hoofd. De meeste Bluetooth-mutsen hebben echter zeer kleine luidsprekers die naadloos zijn geïntegreerd in de hoed zelf en die niet in je hoofd of oren snijden.

    Ik heb al een duur paar oordopjes, waarom zou ik een Bluetooth-beanie willen?

    Als je een fan bent van hoodies en je hoodie graag hoog houdt, kan een grote koptelefoon vaak in de weg zitten, maar een Bluetooth-beanie niet. En als je ooit met je oordopjes hebt gerommeld terwijl je handschoenen aan had, weet je hoe moeilijk het kan zijn om ervoor te zorgen dat ze op de juiste plaats terechtkomen. Met een Bluetooth-beanie kun je er echter zeker van zijn dat je hoofdtelefoon precies blijft waar je hem wilt hebben.

    Zijn Bluetooth-mutsen waterdicht? Zijn ze wasbaar in de machine?

    De elektronische componenten van deze beanies zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. Dit betekent dat je ze zonder problemen in de regen of sneeuw kunt gebruiken, maar ze overleven een ritje in de wasmachine niet. Gelukkig kunnen van alle modellen die we op onze lijst hebben opgenomen hun elektronische componenten eenvoudig worden verwijderd. Dus als je hoed een beetje vies begint te ruiken, doe dan gewoon de koptelefoon uit, was je beanie in koud water en laat hem aan de lucht drogen voordat je alles weer in elkaar zet.

Waar moet je op letten bij een Bluetooth-muts

Look & stijl: De voor de hand liggende eerste overweging met een Bluetooth-beanie is hoe hij eruitziet - je zult de hoed waarschijnlijk niet dragen als je hem niet leuk vindt stijlvol. Veel Bluetooth-mutsen kiezen voor geavanceerde technische functies, maar beknibbelen op de kleuropties. Dus let op de aanbiedingen met een visuele variëteit als dit een topoverweging voor u is.

Bluetooth-connectiviteit: Omdat Bluetooth-beanies niet de neiging hebben om audiofiele geluidskwaliteit te bieden, vanwege het feit dat ze on-ear luidsprekerdrivers gebruiken in plaats van in-ear, monitor -stijl stuurprogramma's - de belangrijkste technische specificatie voor de geluidskant van de vergelijking is het Bluetooth-protocol. Veel nieuwere modellen beschikken over de moderne, superstabiele Bluetooth 5.0-versie, maar u kunt een paar dollar besparen als u teruggaat naar de minder betrouwbare (maar volledig nog steeds bruikbare) Bluetooth 4.1 of 4.2.

Batterijlevensduur: De levensduur van de batterij voor Bluetooth-beanies kan variëren van slechts 5 uur tot ongeveer 12 uur (en zelfs dichter bij 20 in echt opvallende modellen). De levensduur van de batterij is zo'n belangrijke overweging, omdat deze apparaten geen bedrade optie hebben, dus als de hoofdtelefoon leeg is, heb je in wezen gewoon een gewone beanie. Lagere geprijsde modellen beknibbelen op de levensduur van de batterij, dus als je wat geld wilt besparen, zorg er dan voor dat je je hoed regelmatig oplaadt.

Aanbevolen: