8 Sites voor Thanksgiving Kleurplaten

Inhoudsopgave:

8 Sites voor Thanksgiving Kleurplaten
8 Sites voor Thanksgiving Kleurplaten
Anonim

Afdrukbare kleur- en activiteitenpagina's zijn een manier om de kinderen blij (of op zijn minst bezig) te houden terwijl het Thanksgiving-diner aan het koken is. De onderstaande websites bieden een verscheidenheid aan kleur- en activiteitenpagina's met Thanksgiving of herfstthema die kleine handjes bezig kunnen houden.

In sommige gevallen kunnen kinderen de pagina's inkleuren of de activiteiten op een computer voltooien in plaats van op papier, als je dat liever hebt.

Beste voor kleurpotloodkleuring: Thanksgiving-kleurplaten van Crayola

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Biedt een verscheidenheid aan activiteiten.
  • Geen login vereist.
  • Kan pagina's afdrukken of online inkleuren.

Wat we niet leuk vinden

Selectie kan groter zijn.

Als het op kleuren aankomt, schreef Crayola het boek. De website van het bedrijf biedt meer dan een dozijn kleur- en activiteitenpagina's, waaronder vijf bingoborden, een matchspel en meer.

Je kunt alle pagina's of kleurenpagina's online afdrukken met digitale kleurpotloden, potloden en stiften. Naast het kleuren van kalkoenen, mensen en eten, kunnen kinderen gezichten tekenen, Thanksgiving-kaarten en couverts maken en Thanksgiving-berichten schrijven. Ze kunnen ook een papieren kalkoen knippen, kleuren en in elkaar zetten.

Beste site voor Thanksgiving-activiteiten: Activity Village

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Activiteiten zijn onder andere kunsten en ambachten.
  • Biedt tekenlessen aan.

Wat we niet leuk vinden

Kleurpagina's vereisen een betaald lidmaatschap om toegang te krijgen.

Deze in het VK gevestigde site biedt Thanksgiving-kleurpagina's, games, printables, puzzels en doolhoven voor kinderen van alle leeftijden. De kleurpagina's bevatten Pelgrim- en Indiaanse jongens en meisjes, Pelgrimschepen, kalkoenen en Thanksgiving-diner.

De knutselpagina's laten kinderen zien hoe ze een papieren beker Pelgrims en kalkoenen, handafdrukkalkoenen, een oogstmand, een appelkrans met zoutdeeg en een Thanksgiving-boom maken.

De afdrukbare pagina's bevatten tekenlessen, acrostichon-puzzels, doolhoven, woordzoekers, woordscrambles, briefpapier voor het schrijven van notities en brieven, en ontwerpen voor plakboekpapier.

Beste voor op papier gebaseerde projecten: PaperToys

Image
Image

Wat we leuk vinden

Leuke papieren modelprojecten.

Wat we niet leuk vinden

  • Er zijn slechts drie projecten beschikbaar.
  • Er is een schaar bij betrokken en er kan wat toezicht nodig zijn.

PaperToys.com is gespecialiseerd in papieren speelgoed en modellen, waarvan sommige vrij uitgebreid zijn. Het biedt drie uitsnijdingen met Thanksgiving-thema: een pelgrim, een kalkoen en een kuiken en een kalkoen.

Twee van de modellen zijn zwart-wit, wat niet erg is, maar ze zijn misschien wat duurzamer als je ze niet hoeft in te kleuren met kleurpotloden, kleurpotloden of stiften. Toch is het een leuk project en zou het kinderen minstens vijf minuten bezig moeten houden.

Jongere kinderen hebben misschien toezicht nodig met een schaar en een beetje hulp bij het knippen en vouwen.

Beste voor educatieve activiteiten: AllKidsNetwork

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een verscheidenheid aan educatieve activiteiten en werkbladen.
  • Biedt dingen te doen voor oudere kinderen.
  • Ambachtelijke projecten bevatten handige foto's.

Wat we niet leuk vinden

De site heeft veel advertenties.

Als je het goed doet, kun je wat educatieve werkbladen tussen de kleurpagina's en bingospellen sluipen. De AllKidsNetwork-website heeft een verzameling werkbladen die even leuk als leerzaam zijn.

Voor jongere kinderen bevatten de werkbladen teloefeningen, hetzelfde/verschillend en woord-beeld-overeenkomsten. Voor oudere kinderen bevatten de werkbladen woordscrambles, woordzoekopdrachten, ontbrekende letters, een Thanksgiving-decoderpuzzel en oefeningen voor optellen en aftrekken. Er zijn in totaal 22 werkbladen.

Beste voor leraren: TheTeachersCorner.net

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Meer dan twee dozijn kleurpagina's beschikbaar.
  • Biedt lesplannen voor leraren.

Wat we niet leuk vinden

Niet veel.

Er zijn meer dan twee dozijn Thanksgiving-kleurpagina's om uit te kiezen op TheTeachersCorner.net. De afbeeldingen omvatten pompoenen, kalkoenen, pelgrims, korenaren en hoorn des overvloeds. De meeste afbeeldingen hebben ook een Thanksgiving-groet.

De site bevat verschillende dagboekpagina's met Thanksgiving-thema die kinderen kunnen gebruiken om een dagboek te starten of te onderhouden of om verhalen te schrijven. Je vindt er ook een afdrukbare handleiding voor het maken van een doos voor noten of kleine snoepjes, afdrukbare woordzoek- en woordscramble-puzzels en afdrukbare activiteitenkaarten.

Beste voor kinderen die van wiskunde houden: werkbladen voor superleraren

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Spelling- en rekenwerkbladen voor kinderen.
  • Grote selectie van activiteiten.

Wat we niet leuk vinden

  • Misschien een beetje te schoolachtig voor sommige kinderen.
  • Een login en betaald lidmaatschap zijn vereist voor sommige downloads.

De Super Teacher Worksheets-website staat vol met activiteiten die leerzaam en leuk zijn. Met de wiskundige werkbladen met mysterieafbeeldingen is het de bedoeling om de problemen met optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen op te lossen en vervolgens de antwoorden en de kleurtoets onderaan de pagina te gebruiken om de kalkoen in te kleuren.

Er zijn drie Thanksgiving-gerelateerde spellingwerkbladen voor tweedeklassers die hen uitdagen om woorden te ontcijferen en alfabetisch te sorteren. Bovendien vind je een Thanksgiving-kruiswoordpuzzel, woordzoeker en crypto-coderaadsel. Er is ook een Thanksgiving-bingospel en instructies voor het uitknippen en in elkaar zetten van een Thanksgiving-diorama.

Meer reken- en woordactiviteiten: Kidzone

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Activiteiten worden gescheiden door schoolklasse.
  • Grote selectie werkbladen.

Wat we niet leuk vinden

Werkbladen lijken een beetje te veel op huiswerk.

Kidzone heeft een verzameling afdrukbare werkbladen voor wiskunde en woordproblemen met Thanksgiving-thema voor kinderen in de klassen 1 tot en met 5. De wiskundige problemen hebben betrekking op de basis (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen), evenals andere concepten, zoals het dragen van getallen, het vinden van ontbrekende factoren, werken met decimalen en delen met en zonder resten.

Elk werkblad heeft een luchtige illustratie die de stress van het omgaan met wiskunde vermindert, al is het maar een beetje.

U kunt meerdere versies van elk werkblad maken door op de link Nieuw werkblad genereren bovenaan elke werkbladpagina te klikken.

De Kidzone-website heeft ook puzzels, kleurpagina's en andere printables voor kinderen van alle leeftijden.

Maak een gewatteerde banner: kerstambachten en creaties

Image
Image

Wat we leuk vinden

Geen van de andere sites biedt een gewatteerde banner.

Wat we niet leuk vinden

Slechts twee aanbiedingen op deze site.

Hoewel Holiday Crafts and Creations slechts twee kleurpagina's biedt, vonden we de Quilted Banner-pagina erg leuk. Het is anders dan alles wat we op andere websites hebben gezien. Beter nog, een van de pagina's bevat geen kalkoen. We hebben niets tegen kalkoenen, maar er zijn andere manieren om Thanksgiving en het herfstseizoen te vertegenwoordigen, en iets ongewoons v alt ons altijd op.

Aanbevolen: