11 Beste Thanksgiving-achtergronden

Inhoudsopgave:

11 Beste Thanksgiving-achtergronden
11 Beste Thanksgiving-achtergronden
Anonim

Wilt u de achtergrond op uw computer of telefoon aanpassen aan het seizoen? Hier is onze lijst met de beste Thanksgiving-achtergronden van de beste gratis wallpaper-sites.

Je kunt achtergrondthema's vinden voor elk seizoen, inclusief gratis herfstachtergronden en Halloween-achtergronden.

Apple Harvest Pie door WallpaperStock

Image
Image

Dit overheerlijke Thanksgiving-behang toont een appeltaart en appels die klaar zijn om te worden gegeten na de kalkoen. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten voor uw normale, breedbeeld- of HD-monitor.

S alt and Pepper's Thanksgiving door Hannabearr

Image
Image

Zout verkleed als kalkoen en peper verkleed als pompoentaart - hoe schattig is dat? Deze Thanksgiving-achtergrond kan in slechts één formaat worden gedownload, maar je kunt het formaat wijzigen met een gratis online grafisch programma.

Thanksgiving Turkije Wallpaper door BrowCo

Image
Image

Met 1600 pixels bij 1200 pixels, heeft dit Thanksgiving-behang een kalkoen samen met een aantal prachtige herfstbomen in oranje, geel, rood en groen.

Thanksgiving Day door WallpaperStock

Image
Image

Een verzameling kalebassen en maïs siert de boerderijtafel voor uw normale, breedbeeld- of HD-computermonitor.

Thanksgiving Pompoenen door Desktop Nexus

Image
Image

Kleurrijke pompoenen, eikels en herfstbladeren sieren het middelpunt van de Thanksgiving-tafel in dit behang. Het beste van alles is dat het automatisch krimpt of uitzet om op het scherm van uw apparaat te passen.

Happy Thanksgiving door Desktop Nexus

Image
Image

Deze mooie scène bevat herfstbladeren, oranje pompoenen, velden met goud en een gezellig huis.

Family Thanksgiving Wallpaper van Alpha Coders

Image
Image

Verlicht de sfeer van de kamer deze Thanksgiving met een perfect vastgelegde Thanksgiving-ma altijd voor het hele gezin. Kies uit verschillende vooraf gemaakte resoluties of voer een formaat in om een aangepaste achtergrond te krijgen.

Happy Thanksgiving door Desktop Nexus

Image
Image

Deze gouden zonnebloemscène past op standaard computermonitoren en wordt aangepast voor uw monitor wanneer u de downloadpagina opent.

De eerste Thanksgiving door WallpaperStock

Image
Image

Een schilderij van de eerste Thanksgiving, toen de pelgrims en indianen een feest deelden uit dankbaarheid voor een overvloedige oogst, inspireert dit behang. Het is beschikbaar in normale, brede en HD-resoluties voor uw computer, tablet, mobiele telefoon of omslagfoto's op sociale media.

Kleurrijke maïs van WallpaperStock

Image
Image

Drie korenaren en een paar dennenappels vormen de focus van dit Thanksgiving-behang dat de oogst viert. Normale, brede en HD-resoluties passen op uw computer, tablet, telefoon en omslagfoto's van sociale media.

Fijne Thanksgiving van Desktop Nexus

Image
Image

Hier is nog een Thanksgiving-achtergrond van Desktop Nexus, deze met herfstbladeren, pompoenen en groenten. Het past zich automatisch aan aan het scherm waarop je het opent, dus je hoeft je geen zorgen te maken over welke resolutie je moet selecteren op de downloadpagina.

Aanbevolen: