Clubhouse krijgt audio-opnamefunctie genaamd Replays

Clubhouse krijgt audio-opnamefunctie genaamd Replays
Clubhouse krijgt audio-opnamefunctie genaamd Replays
Anonim

Clubhouse heeft maandag een nieuwe functie aangekondigd, Replays genaamd, waarmee makers audio kunnen opnemen en opslaan vanuit een live kamer.

De populaire app voor alleen audio beschrijft de functie Herhalingen als 'live, maar later', omdat makers de audio uit een kamer kunnen downloaden en er later naar kunnen luisteren. Om het nog gemakkelijker te maken om de clips die u wilt opslaan te vinden, kunt u in een audioclip van luidspreker naar luidspreker springen in plaats van handmatig vooruit te spoelen. De functie is optioneel in elke openbare ruimte.

Image
Image

"Als herhalingen zijn ingeschakeld, kan iedereen in Clubhouse de hele ervaring opnieuw spelen wanneer ze maar willen", zei Clubhouse in de aankondiging van de functie.

"Ze krijgen dezelfde elementen te zien van een liveruimte als Leave Quietly, en zien hoe de dynamiek van het podium en het publiek verandert en zich ontwikkelt tijdens de discussie, inclusief PTR's, microfoontikjes en alle speciale momenten dat gebeurt alleen hier."

Andere aspecten van de Replays-functie zijn het vastzetten van links naar elk segment en het downloaden van de audio om te bewerken en te gebruiken zoals je wilt. Een andere grote uitrol met Replays is Total Attendee Count, waarmee makers van ruimten de cumulatieve tellingen van alle mensen die door een ruimte zijn gekomen kunnen zien en delen.

Clubhouse zei de komende maanden meer analytische functies zoals deze te verwachten. De Replays-functie wordt deze week echter uitgerold in de iOS- en Android Clubhouse-apps.

Terwijl Clubhouse vorig jaar aanvankelijk populair werd vanwege zijn exclusiviteit, heeft het deze titel langzaam maar zeker van zich afgeworpen. De app werd bijvoorbeeld officieel beschikbaar voor iedereen om lid te worden in juli nadat het wachtlijstsysteem was verwijderd dat aanvankelijk was ingesteld om mensen binnen te laten.

De toevoeging van Replays is een ander voorbeeld van het feit dat de app zijn exclusiviteitsfocus begint af te werpen op beschikbaarheid voor de massa.

Aanbevolen: