OneDrive-ondersteuning stopt voor Windows 7, 8 en 8.1

OneDrive-ondersteuning stopt voor Windows 7, 8 en 8.1
OneDrive-ondersteuning stopt voor Windows 7, 8 en 8.1
Anonim

Ondersteuning voor de OneDrive desktop-app op Windows 7, 8 en 8.1 stopt begin 2022.

Volgens een bericht op de Tech Community-sectie van Microsoft zullen persoonlijke OneDrive-apps op deze systemen op 1 maart 2022 niet meer synchroniseren met de cloud van het bedrijf. Na die datum moet u ze rechtstreeks uploaden naar OneDrive via de speciale webversie.

Image
Image

Het einde van deze ondersteuning maakt deel uit van een poging van Microsoft om zijn klantenbestand op meer actuele besturingssystemen te duwen, aangezien het bedrijf zich richt op nieuwe technologieën.

Microsoft raadt aan om te upgraden naar Windows 10 of 11 om onderbrekingen van de service en een veiligere ervaring te voorkomen. Daarnaast kunt u de PC He alth Check-app downloaden om te zien of uw computer voldoet aan de vereisten voor Windows 11.

Als een computer niet voldoet aan de minimumvereisten voor een Windows 11-upgrade, kunt u nog steeds een back-up van de bestanden maken door ze handmatig te uploaden naar OneDrive op het web. Je hebt ook nog steeds toegang tot de bestanden en de mogelijkheid om ze te bewerken en te delen.

Image
Image

Microsoft-ondersteuning voor deze besturingssystemen loopt ten einde. Windows 8.1 bereikt het einde van zijn levenscyclus op 10 januari 2023. Het bedrijf beëindigde de ondersteuning voor Windows 8 in 2016 en de ondersteuning voor Windows 7 eindigde in januari 2020.

Hoewel specifieke versies van Windows 7 nog twee jaar beveiligingsupdates zullen hebben. Het is de moeite waard erop te wijzen dat Microsoft van plan is de ondersteuning voor Windows 10 op 14 oktober 2025 te beëindigen.

Aanbevolen: