De 7 beste tv-muurbeugels van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste tv-muurbeugels van 2022
De 7 beste tv-muurbeugels van 2022
Anonim

Als je eenmaal hebt besloten om je tv aan de muur te bevestigen, is het van cruciaal belang om de beste muurbeugel te hebben om je apparaat te bevestigen.

Tenzij uw tv groter is dan 70 inch of u het scherm veel wilt verplaatsen, denken we dat u de VideoSecu ML531BE moet kopen - hij is eenvoudig en gemakkelijk te installeren (zorg ervoor dat u het juiste model selecteert voor uw schermgrootte).

Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, zorg er dan voor dat je alles weet over hoe je een tv-beugel installeert, zodat deze niet v alt.

Beste algemeen: VideoSecu ML531BE tv-muurbeugel

Image
Image

Handig een van de beste full-motion tv-beugels die beschikbaar zijn en een Amazon-bestseller, de VideoSecu ML531BE is zowel betaalbaar als veelzijdig. Beginnend bij $ 25 voor 22- tot 55-inch televisies en springend tot $ 70 voor 37- tot 70-inch schermen, kan de zware stalen constructie tot 88 pond op elke afzonderlijke houder dragen. De installatie zelf vereist enige knowhow, maar gelukkig is er een aanpassingsniveau na de installatie om de tv perfect uit te lijnen, zelfs als u tijdens uw eerste doorstart uitglijdt. Als een volledig bewegende montage kan de VideoSecu kantelen, draaien en roteren voor een maximaal kijkbereik.

Bovendien kan de steun tot slechts 2,2 inch van de muur worden ingetrokken om ruimte te besparen en tot 20 inch worden uitgeschoven om de mate van kanteling en rotatie te maximaliseren. Dus zolang uw tv vier montagegaten aan de achterkant van het scherm heeft en voldoet aan de vele variabele afstanden tussen elk gat, kan de VideoSecu een perfecte pasvorm en veel functies bieden.

Ondersteunde tv-formaten: 26"-55" | Ondersteund gewicht: 88 lbs. | VESA-montage: 400x400 | Bewegingstype: Articuleren

Beste articuleren: Ecgear EGLF1-BK

Image
Image

Met zijn zware metalen constructie kan de Ecgear scharnierende muurbeugel televisieschermen tussen 37 en 70 inch groot houden en tot 132 pond wegen. Ecgear benadrukt ook dat hun eenheden zijn getest op sterktes tot vier keer hun nominale gewicht, zodat u zeker kunt zijn van een uitzonderlijke bouwkwaliteit. Het apparaat zelf kan helpen een televisie tot 16 inch uit een muur te duwen en terug tot 2,6 inch van de muur wanneer deze is ingetrokken. Eenmaal opgehangen, is de kantelverstelling van 15 graden eenvoudig met uw handen te doen, zonder gereedschap. Bovendien is er een volledige draaihoek van 130 graden voor nog meer flexibiliteit bij het kijken, ongeacht waar u in een kamer zit.

Ondersteunde tv-formaten: 37"-75" | Ondersteund gewicht: 132 lbs. | VESA-montage: Tot 600x400 | Bewegingstype: Articuleren

Beste Full Motion: VideoSecu MW380B5 Full Motion TV-muurbeugel

Image
Image

Als je volledige beweging wilt tijdens sportgames, films vol actie of gewoon naar de nieuwste aflevering van je favoriete programma kijkt, is de VideoSecu MW380B5 een uitstekende keuze. De VideoSecu ondersteunt televisieschermen van 37 tot 70 inch en kan tot 165 pond wegen. Het ontwerp met twee armen biedt 160 graden zijdelings zwenken, 15 graden naar voren en vijf graden naar achteren kantelen. Bovendien kan de televisie tijdens gebruik tot 25 inch van de muur worden uitgeschoven. Installatie is een fluitje van een cent met een 19-inch brede plaat die kan worden gemonteerd in twee standaard houten noppen met een onderlinge afstand van 16 inch. Aanpassing van het niveau na de installatie zorgt ervoor dat zelfs de kleinste fouten achteraf kunnen worden gecorrigeerd om elke keer weer een goede kijkervaring te garanderen.

Ondersteunde tv-formaten: 37"-70" | Ondersteund gewicht: 125 lbs. | VESA-montage: Tot 600x400 | Bewegingstype: Articuleren

Beste kanteling: Ecgear EGLT1-BK

Image
Image

De Ecgear kantelbare low-profile beugel is ideaal geprijsd en geschikt voor televisies met een grootte van 32 tot 70 inch. Maak je geen zorgen als je televisie iets ouder is en daarom een beetje zwaarder, want de Ecgear kan een gewicht tot 125 pond aan (en beugels zijn getest op maximaal vier keer dat gewicht). De installatietijd van 30 minuten is standaard bij hun producten en wordt vooraf verdeeld voor bevestiging aan 16 of 24-inch houten noppen. Dankzij de kantelfunctie van 15 graden is deze eenvoudig met uw handen af te stellen, zodat u de televisie snel en gemakkelijk kunt richten waar u hem wilt hebben. De beugel zelf plaatst de tv 2,5 inch van de muur, waardoor er voldoende ruimte en ondersteuning overblijft voor kabels en snoeren om diverse items zoals DVR's, Blu-ray-spelers of videogamemachines te bevestigen.

Ondersteunde tv-formaten: 32"-75" | Ondersteund gewicht: 125 lbs. | VESA-montage: Tot 600x400 | Bewegingstype: Articuleren

Beste Low Profile: VideoSecu Low Profile TV-muurbeugel

Image
Image

VideoSecu's onopvallende televisiebeugel biedt een uitstekende ultradunne muurbevestiging die de bevestigde eenheid kan intrekken tot slechts 1,5 inch van de muur. De beugel is geschikt voor televisies van 32 tot 75 inch, is compatibel met zowat elk groot merk en kan tv's tot 165 pond ondersteunen. Alle benodigde bevestigingshardware is inbegrepen voor de heavy-duty constructiesteun en kan worden uitgerust met noppen tot 24 inch voor extra duurzaamheid. Het wandontwerp met open plaat zorgt ervoor dat kabels door de onopvallende beugel kunnen zonder de plaatsing van de tv te hinderen wanneer deze dicht tegen de muur aanligt.

Ondersteunde tv-formaten: 32"-75" | Ondersteund gewicht: 88 lbs. | VESA-montage: Tot 600x400 | Bewegingstype: Vast

Beste gebogen: Loctek R2 gebogen tv-muurbeugel

Image
Image

Hoewel gebogen televisies nog niet echt op de massamarkt zijn doorgebroken, is de Loctek R2 muurbevestigingsbeugel voor eigenaren die er zijn een uitstekende keuze voor een juiste plaatsing aan de muur. Hij is geschikt voor gebogen televisies van 32 tot 70 inch en kan een gewicht tot 99 pond dragen, ook al is de beugel getest tot meer dan vier keer die capaciteit.

Loctek stelt dat de standaardinstallatie ongeveer 30 minuten zou moeten duren met alle vooraf verdeelde hardware direct uit de doos. Na installatie heeft Loctek ingebouwde ondersteuning voor extra aanpassingen tot drie graden horizontaal in het geval dat de televisie niet volledig waterpas is gemonteerd. Het apparaat zelf kan een tv tot 18,8 inch uit de muur trekken en tot 3,3 inch van de muur terugtrekken.

Bovendien maakt de 10-graden kantelmogelijkheid het aanpassen van de plaatsing eenvoudig en biedt het een eenvoudige positiewisseling om de televisie weg van verblinding of meer in de kijklijn van gasten te plaatsen. De groothoekdraaiknop biedt 90 graden beweging in elke richting om aan verschillende kijkbehoeften te voldoen en, nogmaals, de televisie beter te positioneren voor alle kijkers in een kamer.

Ondersteunde tv-formaten: 32"-70" | Ondersteund gewicht: 99 lbs. | VESA-montage: Tot 600x400 | Bewegingstype: scharnierend, zwenken, kantelen

Beste opgelost: SANUS Classic MLL11

Image
Image

Een vaste tv-muurbeugel is een van je meest basale modellen en biedt een stabiel scherm als je niet op zoek bent naar iets dat kan kantelen of draaien - en de SANUS Classic MLL11-muurbeugel is misschien alles wat je nodig hebt. Door het onopvallende ontwerp staat de tv slechts 1,84 inch van de muur en een vergrendelingsmechanisme maakt het eenvoudig om je tv op de beugel te bevestigen. De houder is universeel en kan flatscreen-tv's tussen 37 en 80 inch en tot 130 pond ondersteunen. Het is ontworpen voor gemak en wordt voorgemonteerd geleverd; Met beugels kunt u hem horizontaal op muurplaten schuiven om een perfecte plaatsing te garanderen, zelfs als uw noppen niet in het midden staan.

Samen met een slank, onopvallend ontwerp dat in bijna elk interieur past, biedt het open wandplaatontwerp ruimte om kabels te verbergen. Houd er echter rekening mee dat deze opstelling betekent dat u de positie niet kunt wijzigen nadat deze is geïnstalleerd, en dat de locatie een belangrijke overweging is, omdat u deze niet in een hoek kunt plaatsen.

Ondersteunde tv-formaten: 37"-80" | Ondersteund gewicht: 130 lbs. | VESA-montage: Universeel | Bewegingstype: Vast

Hoewel de beste tv-beugel voor de klus grotendeels afhangt van de grootte van je tv en waar je hem wilt plaatsen, is de VideoSecu ML531BE2 tv-muurbevestigingsset (bekijk bij Amazon) onze favoriet omdat hij een solide array biedt functies die perfect zijn voor de meeste gebruikers. De versie die we in ons overzicht hebben vermeld, is geschikt voor tv's tot 55 inch, maar er zijn grotere modellen beschikbaar als uw tv die afmetingen overschrijdt.

Over onze vertrouwde experts

David Beren is een technisch schrijver met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft content geschreven en beheerd voor technologiebedrijven zoals T-Mobile, Sprint en TracFone Wireless.

FAQ

    Wat is de beste draaibare tv-muurbeugel?

    Onze beste keuze voor de beste draaibare tv-muurbeugel is de VideoSecu MW380B2. Het werkt voor tv's van 37 tot 70 inch, kan 165 pond dragen en heeft een ontwerp met twee armen dat 160 graden zijdelings kan draaien. Het heeft ook een voorwaartse draai van 15 graden en een achterwaartse kanteling van 5 graden. Het bewegingsbereik is voldoende voor uw woonkamer of slaapkamer, ongeacht de grootte.

    Wat is de beste hoogte om de tv aan de muur te bevestigen?

    Over het algemeen moet een 42-inch tv op 56 inch van de vloer worden gemonteerd. Een 55-inch tv moet 65 inch van de vloer worden gemonteerd en een 70-inch tv 67 inch, maar dit hangt ook af van de hoogte van uw bank of stoel. U wilt dat de tv op ooghoogte met u is op basis van waar u zit.

    Wat is de beste scharnierende tv-muurbeugel?

    We vinden de Ecgear EGLF1-BK de beste scharnierende muurbeugel. Het kan schermen bevatten van 37 tot 70 inch met een gewicht tot 132 pond. Het kan een tv op een afstand van maximaal 16 inch van een muur houden of 2,6 inch wanneer deze is ingetrokken. Het ondersteunt 130 graden draaien en is eenvoudig met uw handen aan te passen.

Waar moet je op letten bij een tv-muurbeugel

Compatibiliteit

Je hebt een muurbeugel nodig die het formaat, het gewicht en de vorm van je tv kan dragen, vooral als je een gebogen hebt. De meeste muurbeugels zijn geschikt voor een reeks tv-modellen, maar zorg ervoor dat u er een koopt die compatibel is met de uwe.

Ontwerp

Ben je op zoek naar een vaste houder of een die kan draaien? Heeft u een volledige bewegingsvrijheid nodig of slechts een lichte kanteling? Hoe dan ook, je hebt een steun nodig die past bij je behoeften en de indeling van je kamer.

"Een van de belangrijkste dingen die u moet controleren bij het kopen van een tv-muurbeugel, is of deze voldoet aan de VESA-normen (Video Electronics Standards Association) … voor het monteren van flatscreen-tv's en monitoren. Een door VESA goedgekeurde tv-muurbeugel moet een set van vier montagegaten aan de achterkant van de tv hebben die op een bepaalde afstand van elkaar liggen, afhankelijk van de grootte van de beugel. De meeste tv-muurbeugels voldoen aan de VESA-voorschriften. Controleer echter of voordat u investeert, omdat dit ervoor zorgt dat uw tv veilig op zijn plaats wordt bevestigd." - Sylvia James, Ontwerper, ThuisHoe

Installatie

Het installeren van bepaalde muurbeugels kan lastig zijn, en het is niet iets dat u wilt verknoeien, maar u kunt gerust zijn, wetende dat sommige modellen een aanpassingsniveau na de installatie hebben om ervoor te zorgen dat de tv perfect is uitgelijnd.

Aanbevolen: