De 6 beste goedkope smartwatches, getest door Lifewire

Inhoudsopgave:

De 6 beste goedkope smartwatches, getest door Lifewire
De 6 beste goedkope smartwatches, getest door Lifewire
Anonim

Smartwatches zijn veelzijdige draagbare apparaten die van alles een beetje kunnen, maar de beste goedkope smartwatches bereiken veel van dezelfde prestaties als hun duurdere concurrenten zonder de bank te verslaan. De meeste betaalbare smartwatches bieden kenmerkende eigenschappen zoals fitness-tracking en smartphonemeldingen, hoewel sommige slimme functies zoals LTE-connectiviteit mogelijk niet beschikbaar zijn. Toch is het niet onmogelijk om andere topfuncties te vinden, waaronder muziekopslag en NFC-betaling.

Zoals bij elke draagbare technologie, hangt het vinden van de juiste smartwatch af van je grootste prioriteiten op het gebied van functionaliteit en pasvorm. Dat betekent compatibiliteit met het besturingssysteem van uw telefoon en ook voldoen aan uw verwachtingen voor welzijnsbewaking, maatwerk met extra apps en comfort en veelzijdigheid voor dagelijks gebruik.

Goed afgerond is de naam van het spel met een van de beste smartwatches. Een van de meest portemonneevriendelijke versies van de Apple Watch, de Apple Watch Series 3, is onze topkeuze voor koopjesjagers vanwege zijn onverslaanbare veelzijdigheid. Als je een iPhone-gebruiker bent en je wilt een bijbehorende smartwatch, dan is deze geavanceerde wearable moeilijk te verslaan. We hebben de beste fitnessgerichte, hybride en complete smartwatches van andere bekende merken overwogen en beoordeeld om u te helpen uw eerste of volgende smartwatch voor minder geld te vinden.

Beste algemeen: Apple Series 3 GPS-horloge

Image
Image

Voor iPhone-gebruikers die een smartwatch overwegen, is de Apple Watch een logische keuze. Als je liever niet de premie van de meest recente versies van het vlaggenschip beta alt, biedt de Apple Watch Series 3 een aantrekkelijk compromis.

Je zult genieten van dezelfde strakke styling die een mix is van sportief en eigentijds, samen met vrijwel alle smartwatch-functies waar je om zou kunnen vragen, inclusief ingebouwde GPS en een zwembestendige constructie voor gedetailleerde workout-tracking, de hele dag door hartslagmeting, slaapregistratie, toegang tot Apple Music en contactloos Apple Pay. Als Apple-apparaat werkt dit horloge ook naadloos samen met je iPhone, iPad of Mac.

Hoewel je niet kunt genieten van de nieuwste Apple Watch-innovaties, zoals een ingebouwde ECG-monitor, de app voor bloedzuurstof of de mogelijkheid om te bellen en sms'en met mobiele connectiviteit, is de levensduur van de batterij vergelijkbaar met de nieuwste versie van dit horloge op ongeveer 18 uur. Daarmee kom je het grootste deel van de dag door, maar dit apparaat moet nog steeds dagelijks worden opgeladen. Gezien de uitgebreide reeks functies die tot je beschikking staan, is dit echter niet onredelijk voor toegewijde iPhone- en Apple-gebruikers die geïnteresseerd zijn in het toevoegen van een compatibele wearable aan hun routines.

Beste voor Android-gebruikers: Fossil Gen 5 Carlyle

Image
Image

Als je een smartwatch met veel functies wilt die past bij je levensstijl, combineert de Fossil Gen 5 Carlyle traditionele horloge-looks met innovatieve draagbare technologie. De Gen 5 Carlyle werkt op Wear OS, dat compatibel is met zowel iOS als Android, maar Android-gebruikers zullen zich meteen thuis voelen bij dit apparaat en volledige functionaliteit ervaren.

Een combinatie van luidspreker en microfoon maakt de Google Assistent toegankelijk met een eenvoudige gesproken prompt en zorgt voor gemakkelijke bediening van smart home-apparaten en bellen via Bluetooth wanneer je (Android)-telefoon in de buurt is. Connectiviteit omvat ook Wi-Fi, NFC en GPS.

Naast verbonden functies bevat dit horloge sensortechnologie ter ondersteuning van het volgen van activiteiten, waaronder zwemmen, trainen en slapen. Personalisatie is ook eenvoudig, dankzij de duizenden wijzerplaten om uit te kiezen. De Gen 5 Carlyle heeft ook genoeg geheugen om je favoriete fitness- en productiviteitsapps uit de Google Play Store te ondersteunen. Voor gedetailleerde fitnessgegevens kan een alternatieve app de voorkeur hebben, aangezien de statistieken beperkt zijn in de Google Fit-app.

En hoewel er verschillende batterijmodi zijn die de levensduur van de batterij kunnen verlengen, vermindert het gebruik van slimme functies de batterij na ongeveer een dag. Gelukkig laadt dit horloge snel op: in 50 minuten is de batterij weer 80 procent.

Beste minimalist: Samsung Galaxy Fit

Image
Image

Als je actief wilt blijven, maar niet veel hardware om je pols of een enorme deuk in je portemonnee wilt, kan de Samsung Galaxy Fit een ideale wearable zijn. Dit horloge in armbandstijl is slank met een ultralichte constructie van 23 gram die je niet zal verzwaren. Hoewel het geweldig is voor kleinere polsen en gebruikers die een minimalistisch accessoire willen, kan de nauwsluitende bandsluiting voor sommigen onhandig zijn. Bovendien biedt het kleine 1-inch scherm niet veel oppervlak om mee te werken, wat soms resulteert in misfires met veeg- en tikbewegingen.

Als trainingstracker doet de Fit zijn naam eer aan. Ondanks het ontbreken van GPS aan boord, zijn de trainingsstatistieken over het algemeen nauwkeurig voor het volgen van dagelijkse oefeningen. Bovendien maken de handvol handige slimme functies (inclusief ingeblikte tekstantwoorden met een Galaxy-smartphone), de geweldige batterijduur van een week en de duurzaamheid van militaire kwaliteit voor slechts ongeveer $ 100 dit horloge een koopje voor de juiste gebruiker.

"De Samsung Galaxy Fit is een aantrekkelijke optie voor diegenen die een beetje smartwatch-functionaliteit willen en een sterke nadruk op het monitoren van oefeningen - zonder al te veel geld uit te geven." - Yoona Wagener, producttester

Beste voor Wellness: Fitbit Versa 2 Fitness Smartwatch

Image
Image

Wellness-enthousiastelingen zullen veel vinden om van te houden in de Fitbit Versa 2. Qua ontwerp neemt de Fitbit Versa 2 een pagina uit het Apple Watch-playbook, met een luxe, vierkant scherm en een zachte siliconen band die eruitziet en voelt geweldig. Naast een esthetisch aangename vormfactor, bewaakt de Versa 2 vrijwel alles wat u maar kunt bedenken om een volledig welzijnsbeeld te bieden. Dat omvat de hele dag activiteit en calorieverbranding, hartslag, slaapkwaliteit, zuurstofverzadiging in het bloed, stress en menstruatie.

Geavanceerde wellness- en fitnesstracking terzijde, de Versa 2 wordt ook geleverd met geavanceerde slimme functies, waaronder NFC-betaling, Alexa-integratie en de mogelijkheid om sms-berichten te beantwoorden - als je een Android-telefoon hebt en deze in de buurt is. Dit apparaat kan ook muziek opslaan (tot 300 nummers met een premium Deezer- of Pandora-account), maar beperkt Spotify-gebruikers tot afspeelfunctionaliteit. Als klap op de vuurpijl wordt het horloge geleverd met een behoorlijk indrukwekkende batterijduur van meer dan zes dagen.

"Alle workout- en trackingfunctionaliteit begint precies zoals het hoort, en de bijbehorende Fitbit-specifieke onderdelen van de software zijn vloeiend en leuk om te gebruiken." – Jason Schneider, producttester

Beste batterij: Amazfit Bip

Image
Image

De Amazfit Bip is een andere smartwatch die bewijst dat je geen premium hoeft te betalen voor het gemak van een draagbare wearable. Deze betaalbare en lichtgewicht smartwatch heeft een slank ontwerp dat slechts 32 gram weegt en een helder 1,2-inch always-on display dat wordt beschermd door IP68 stof- en spatwaterdichtheid. Deze comfortabele inleidende wearable ondersteunt ook populaire smartwatch-functies, waaronder sms- en telefoonmeldingen, fitness-tracking, evenals hartslag- en slaapmonitoring, hoewel de nauwkeurigheid kan variëren.

Hoewel hartslagmeting en ingebouwde GPS-sensoren doordachte details zijn die wedijveren met duurdere modellen, kan de Bip niet echt concurreren als het gaat om aanpassingsvermogen met het toevoegen van extra apps of widgets, reageren op teksten of andere geavanceerde wellnessfuncties. Het ontbreekt ook aan controle over het afspelen van muziek op uw aangesloten smartphone. Dat gezegd hebbende, als je het essentiële wilt, is deze betaalbare wearable verplicht en biedt hij ook een batterijlevensduur tot 45 dagen.

Image
Image

"Als je je nooit zorgen wilt maken over het opladen van je smartwatch, dan is de Bip onverslaanbaar." - Emily Ramirez, producttester

Beste voor kinderen: VTech Kidizoom DX2

Image
Image

Zelfs jongeren kunnen genieten van draagbare technologie, dankzij toegankelijke en bij de leeftijd passende apparaten zoals de VTech Kidizoom DX2. Dit goedkope horloge wordt geleverd met een stappenteller en is verkrijgbaar in felle kleuren waar kinderen dol op zullen zijn.

Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over duurzaamheid of een goede pasvorm, aangezien de fabrikant meldt dat de band speciaal is ontworpen voor kinderen en spatwaterdicht is. Behalve fit, draaien alle apps en games om leermogelijkheden met lessen die de tijd vertellen, hersenkrakers en op activiteiten gebaseerde games die beweging en spel aanmoedigen.

Hoewel de functieset buiten deze leerhulpmiddelen beperkt is en opladen het gebruik van de meegeleverde micro-USB-kabel vereist, is het voordeel van beperkte connectiviteit dat volwassenen jongeren kunnen beschermen tegen mogelijke kwetsbaarheden van online-inhoud. Deze details zorgen ervoor dat de Kidizoom DX2 een veilige, zachte manier is om smartwatches en draagbare technologie te introduceren bij kinderen van 4 jaar en ouder.

De Apple Watch Series 3 biedt veel voordelen voor een betaalbare prijs, daarom beschouwen we het als de beste goedkope smartwatch voor iPhone-gebruikers. Veel van wat het biedt, van een stijlvol en intuïtief ontwerp tot naadloze iPhone-connectiviteit, wellness-monitoring en fitness-tracking, en gemakken zoals Apple Pay, dient als voorbeeld voor andere grote spelers op het gebied van smartwatches.

Voor Android-gebruikers raden we de Fossil Gen 5 Carlyle aan, die geweldige klassieke horloge-looks biedt met handige slimme functies zoals NFC betalen, Google-spraakassistent en Bluetooth-telefoongesprekken.

Hoe we hebben getest

Onze deskundige reviewers en testers beoordelen goedkope smartwatches op dezelfde manier als de meeste smartwatches. We beginnen door te kijken naar ontwerp, stijl, duurzaamheid en hoe gemakkelijk het is om banden te verwisselen. Voor budget smartwatches besteden we bijzondere aandacht aan kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht, aangezien die twee factoren vaak in het gedrang komen. We evalueren de schermgrootte en resolutie, waarbij we ons richten op de leesbaarheid van de tekst, complicaties en andere informatie, vooral buitenshuis en in direct zonlicht.

We kijken naar de algehele gebruikerservaring (UX), door te zien hoe gemakkelijk de smartwatch is om in te stellen, met hoeveel apps hij compatibel is, hoe goed hij synchroniseert met je telefoon en de algemene vloeibaarheid van het besturingssysteem. We houden ook rekening met eventuele extra functies die zijn inbegrepen, zoals hartslagmeting, GPS en fitness-tracking.

Om de levensduur van de batterij te testen, laden we de smartwatch volledig op en gebruiken we hem vervolgens in de loop van een dag om te zien hoeveel hij verbruikt. Om ons definitieve oordeel te vellen, kijken we naar de concurrentie en zien we hoe de smartwatch het doet tegen rivalen in een vergelijkbare prijsklasse. Het merendeel van de smartwatches die we testen, wordt door ons gekocht; soms worden nieuwere releases geleverd door een fabrikant, maar dit heeft geen invloed op de objectiviteit van onze evaluatie.

Over onze vertrouwde experts

Yoona Wagener is een technologieschrijver en een fervent gebruiker van smartwatches en fitnesstrackers. Ze heeft verschillende wearables getest voor Lifewire van merken als Samsung, Garmin, Amazon, Amazfit en Withings.

David Dean is een schrijver die gespecialiseerd is in consumenten- en reistechnologie. Zijn werk is ook verschenen in de New York Times, Chicago Tribune en andere belangrijke publicaties.

Emmeline Kaser is een ervaren productonderzoeker en recensent op het gebied van consumententechnologie. Ze is voormalig redacteur van Lifewire's producttests en aanbevelingsrondes.

Emily Ramirez schrijft sinds 2019 voor Lifewire. Ze is gespecialiseerd in draagbare technologie, VR en gaming, en is eerder gepubliceerd in het Massachusetts Digital Games Institute en MIT Game Lab. Ze hield van de Amazfit Bip vanwege zijn betaalbare prijs en handige reeks functies.

Jason Schneider heeft bijna tien jaar ervaring met schrijven voor technologie- en mediabedrijven. Hij is gespecialiseerd in audio, draagbare en andere apparaten en is eerder gepubliceerd in Greatist en Thrillist. Hij prees de TicWatch Pro 4G voor zijn altijd-aan connectiviteit en het vermogen om hardloopsessies en andere fitnessactiviteiten bij te houden.

Waar u op moet letten bij smartwatches

Platform/Compatibiliteit - Smartwatches vereisen een solide werkrelatie met een smartphone, dus zorg ervoor dat uw model compatibel is. Veel modellen zijn iOS- en Android-vriendelijk, maar zorg ervoor dat je het meest recente besturingssysteem hebt, zodat je geen functies mist die beperkt zijn tot het ene besturingssysteem boven het andere. Sommige smartwatches bieden bijvoorbeeld standaardtekstantwoorden voor Android, maar niet voor iOS.

Fitness- en wellnessfuncties - Naast slimme functies voor dagelijkse connectiviteit en productiviteit, staan smartwatches ook bekend om hun fitness-trackingkenmerken voor een verscheidenheid aan binnen- en buitentrainingen. Zorg ervoor dat het model dat u kiest de details en technologie biedt waarnaar u op zoek bent, zoals hartslagmeting aan de pols en de mogelijkheid om extra's zoals slaapgegevens, VO2 max en bloedzuurstofsaturatie bij te houden.

Batterijlevensduur - De beste smartwatches moeten minstens één dag, zo niet twee, meegaan voordat ze moeten worden opgeladen. Als een meerdaagse levensduur belangrijk is, overweeg dan modellen die slimme functies en veel extra's missen, waardoor het apparaat leeg kan raken. Als alternatief kunnen modellen die batterijbesparende modi bieden, u helpen genieten van de functies die u het meest zult gebruiken, terwijl ze ook het batterijvermogen vergroten.

Aanbevolen: