Amazon kondigt Alexa-enabled Indoor Air Quality Monitor aan

Amazon kondigt Alexa-enabled Indoor Air Quality Monitor aan
Amazon kondigt Alexa-enabled Indoor Air Quality Monitor aan
Anonim

Als je van zowel schone lucht als digitale spraakassistenten houdt, heeft Amazon je gedekt.

Het bedrijf kondigde woensdag de Amazon Smart Air Quality Monitor aan via een blogpost. Dit apparaat werkt als een volwaardige luchtkwaliteitsmonitor die potentieel schadelijke fijnstof meet, maar biedt een draai aan een eeuwenoud ontwerp. Het biedt volledige integratie met de slimme assistent van Amazon, Alexa en gerelateerde Echo-apparaten.

Image
Image

Zo werkt het. Als de monitor detecteert dat er iets mis is, zoals een opeenhoping van stof, vluchtige organische stoffen (VOS), koolmonoxide of rook, laten je Alexa-apparaten je dit weten. Deze aankondigingen worden verspreid via alle Echo-luidsprekers die je in je hele huis hebt en via de Alexa-app van je smartphone.

Het bedrijf zegt dat een snelle en directe aankondiging van Alexa gebruikers in staat zal stellen de nodige wijzigingen aan te brengen om het probleem op te lossen, zoals het openen van ramen, het inschakelen van ventilatoren of het waarschuwen van autoriteiten in het geval van koolmonoxide.

Je kunt Alexa ook informeren over de luchtkwaliteit in je huis. Bovendien is een gedetailleerd luchtkwaliteitsrapport te vinden via je Alexa-app of Echo Show-display.

Voorbestellingen zijn nu live en de Amazon Smart Air Quality Monitor is redelijk geprijsd voor $ 69. Er is echter een vangst. Eenheden worden pas in december verzonden, dus je zult tot die tijd op je reukvermogen moeten vertrouwen om onzuiverheden in de lucht te verwijderen.

Aanbevolen: