LG kondigt drie nieuwe draadloze oordopjes aan in de Tone Free-serie

LG kondigt drie nieuwe draadloze oordopjes aan in de Tone Free-serie
LG kondigt drie nieuwe draadloze oordopjes aan in de Tone Free-serie
Anonim

LG heeft een nieuw trio aangekondigd van zijn iOS- en Android-compatibele TONE Free-serie draadloze, ruisonderdrukkende oordopjes voor 2021: de FP5, FP8 en FP9.

De LG TONE Free-lijn van draadloze oordopjes krijgt drie extra toevoegingen via de nieuw aangekondigde FP-serie. De LG TONE Free FP5, FP8 en FP9 zijn de nieuwste actieve ruisonderdrukkende (ANC) draadloze oordopjes van het bedrijf, allemaal met een IPX4-waterbestendigheidsclassificatie, zodat ze bestand zijn tegen spatten. Elk van de nieuwe oordopjes biedt ook verschillende opties, afhankelijk van het model.

Image
Image

Elk van de drie FP-serie oordopjes beschikt over ruisonderdrukking met een ambient- en chatmodus, ruimtelijke audiofunctionaliteit van Meridian, oorgels van medische kwaliteit en snelle multi-pairing. De FP5 - vermoedelijk het meer "prijsbewuste" model - stopt daar echter met naar schatting 22 uur gebruik met ANC uitgeschakeld. Zowel de FP8 als de FP9 bieden een iets betere batterijduur tot 24 uur zonder ANC.

Image
Image

De FP8 en FP9 bevatten een zelfreinigende UVnano-oplaadkoffer, die een ingebouwde UV-C-LED gebruikt om bacteriën in het luidsprekergaas te doden terwijl de hoes wordt opgeladen. UVnano-technologie is niet beschikbaar bij de FP5. De FP8 lijkt het enige paar oordopjes van de drie te zijn met draadloos opladen, terwijl de FP9 Plug & Wireless biedt, die ook dienst doet als draadloze dongle wanneer deze via een USB-C naar AUX-kabel op een apparaat wordt aangesloten.

LG heeft nog geen prijzen of specifieke beschikbaarheid aangekondigd voor een van de nieuwe FP-modellen, maar heeft verklaard dat de oordopjes "vanaf deze maand in belangrijke markten" beschikbaar zullen zijn.

Aanbevolen: