Adobe lanceert Cloud Spaces en Cloud Canvas-apps

Adobe lanceert Cloud Spaces en Cloud Canvas-apps
Adobe lanceert Cloud Spaces en Cloud Canvas-apps
Anonim

Adobe lanceert twee nieuwe apps: Creative Cloud Spaces en Creative Cloud Canvas, die beide bedoeld zijn om werkteams dichter bij elkaar te brengen.

Cloud Spaces is een digitale hub voor werkteams om bestanden, links en bibliotheken samen te voegen om ervoor te zorgen dat iedereen consistent blijft in een project. Cloud Canvas is een digitaal oppervlak waar teamleden verschillende creatieve werken kunnen samenbrengen in een samenhangende visie voor beoordeling.

Image
Image

Met Spaces kunnen teamleden middelen organiseren om ervoor te zorgen dat de juiste mensen de juiste toegang hebben, links naar relevante documenten toevoegen en projectbronnen up-to-date houden.

Nieuwe mensen kunnen binnengehaald worden met een simpele uitnodiging en krijgen toegang tot alle bestanden die ze nodig hebben om op de hoogte te blijven. Spaces is als bètaversie beschikbaar op Adobe Creative Cloud en kan worden geïntegreerd met andere apps, waaronder Photoshop en Illustrator.

Cloud Canvas stelt teamleden in staat om projecten te beoordelen en samen te werken in een webbrowser om snelle feedback te geven. Documenten, afbeeldingen en andere bestanden in verschillende Adobe-apps kunnen worden toegevoegd aan een Canvas-pagina.

Image
Image

Documenten worden teruggekoppeld naar de bron en kunnen in de originele app worden geopend om te bewerken. Teamleden kunnen stickers en notities in Canvas plaatsen om opmerkingen toe te voegen, of een livechat gebruiken om het project te bespreken.

Zowel Spaces als Canvas zijn momenteel beschikbaar als een privébèta met een beperkt aantal plaatsen. Na de bèta zal Adobe gebruikersfeedback opnemen voordat het volgend jaar formeel wordt gelanceerd. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden voor de privé-bèta op de website van Adobe.

Aanbevolen: