Anker lanceert MagGo Adaptive Magnetic Charging Lineup

Anker lanceert MagGo Adaptive Magnetic Charging Lineup
Anker lanceert MagGo Adaptive Magnetic Charging Lineup
Anonim

De nieuwe MagGo-productreeks van Anker biedt "adaptief magnetisch opladen", ontworpen om te werken met de iPhone 12 en iPhone 13.

Anker is geen onbekende voor apparaten voor draadloos opladen, maar wat de MagGo-lijn onderscheidt, is de focus op Apple-apparaten. Er zijn in totaal vijf verschillende accessoires beschikbaar, met een zesde (de 633 magnetische draadloze oplader) die wordt vermeld als 'binnenkort beschikbaar'. Het is ook vermeldenswaard dat de 610 magnetische telefoongreep geen oplader is - het is een telefoongreep met een ring die over uw vinger glijdt voor een betere grip.

Image
Image

De eigenlijke oplaadapparaten lijken behoorlijk wat variatie in hun ontwerpen te bieden. De 622 magnetische batterij fungeert als een bevestigbare powerbank en een uitklapbare standaard die horizontaal of verticaal kan werken.

De 623 magnetische draadloze oplader heeft een neerklapbare bovenkant voor een weergavehoek van 60 graden en kan uw iPhone en een paar oordopjes tegelijkertijd opladen.

En als je aan het rijden bent, kan de 613 magnetische draadloze oplader op je dashboard worden gemonteerd en biedt hij tot 134 graden aanpassing voor je kijkhoek.

Voor meer gecentraliseerd, huisvriendelijk opladen is er ook het 637 Magnetic Charging Station. Het kleine dock heeft een magnetisch oplaadstation, twee USB-C-poorten, twee USB-A-poorten en drie stopcontacten om u te helpen zelfs uw niet-draadloze elektronica aan de gang te houden.

Naast de 633 magnetische draadloze oplader ($ 119), die "binnenkort" komt, zijn alle andere MagGo-producten van Anker nu beschikbaar.

Prijzen variëren van $ 15,99 voor de telefoongreep tot $ 99,99 voor het laadstation.

Aanbevolen: