Hoe maak je een 'Hey Google, ik word overgehaald'-snelkoppeling voor Android

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een 'Hey Google, ik word overgehaald'-snelkoppeling voor Android
Hoe maak je een 'Hey Google, ik word overgehaald'-snelkoppeling voor Android
Anonim

Wat te weten

  • In Google Home: Tik op Routines > Routines beheren > Een routine toevoegen > Commando's toevoegen; typ Ik word aan de kant gezet > OK.
  • Tik op Actie toevoegen > Blader door populaire acties > Zet de telefoon op stil. Stel het mediavolume in op 0, vink Stuur een sms aan, voer een nummer/bericht in.
  • Tik Toevoegen > Actie toevoegen > Opdracht invoeren > Draaien op Niet storen. Stel de helderheid van het scherm in op 0. Voeg een nieuwe actie toe: typ Maak een video-selfie.

Dit artikel legt uit hoe je een "Ik word overgehaald"-snelkoppeling op een Android-apparaat kunt maken om een verslag van de gebeurtenis te maken, voor het geval er iets niet klopt of misgaat.

Hoe de Google-snelkoppeling te maken

Je bent vrij om elk van de onderstaande stappen te wijzigen of je eigen stappen toe te voegen, zodat deze snelkoppeling alles bijhoudt wat je wilt. Er zijn veel stappen, maar het is vrij eenvoudig te doen.

  1. Open de Woning-app.
  2. Tik op Routines.
  3. Tik op Beheer routines.

    Image
    Image
  4. Tik op Een routine toevoegen.
  5. Tik op Opdrachten toevoegen.
  6. Type Ik word aan de kant gezet.

    Dit is het commando dat je zult zeggen om de routine te activeren.

  7. Tik op OK.

    Image
    Image
  8. Tik op Actie toevoegen.
  9. Tik op Browse populaire acties.
  10. Plaats een vinkje in Zet de telefoon op stil.

    Image
    Image
  11. Plaats een vinkje in Adjust media Volume en tik op de Cog aan de rechterkant.
  12. Stel de schuifregelaar Mediavolume in op 0 en tik op OK.
  13. Plaats een vinkje in Stuur een sms en tik op de Cog.
  14. Voer het telefoonnummer en het bericht in dat je wilt sms'en. We stellen voor dat ik word aangehouden en een video van de ontmoeting opneemt. Controleer mijn Google Foto's voor de opname . Tik op OK

    Image
    Image
  15. Tik op Toevoegen bovenaan.

    Het is belangrijk om op Toevoegen te tikken in het vak Bladeren door populaire opdrachten en vervolgens op Actie toevoegen te tikken om meer opdrachten toe te voegen. Als je de populaire commando's niet toevoegt voordat je overschakelt naar Voer een commando in worden de vorige commando's niet opgeslagen.

  16. Tik op Actie toevoegen.
  17. Tik op Voer commando in.
  18. Type Schakel Niet storen in.
  19. Tik op Toevoegen.

    Image
    Image
  20. Tik op Actie toevoegen.
  21. Type Stel de helderheid van het scherm in op 0.
  22. Tik op Toevoegen.

    Image
    Image
  23. Tik op Actie toevoegen.
  24. Type Maak een selfievideo.

    Zoals eerder vermeld, als u van plan bent uw telefoon vast te houden, of liever de camera aan de achterzijde wilt gebruiken, wijzigt u deze instructie in Maak een video in plaats van Maak een selfievideo.

  25. Tik op Toevoegen.

    Voor deze afgelopen drie acties is het belangrijk om de commando's precies zo te typen als ze verschijnen. Typefouten en variaties van de zinnen kunnen onvoorspelbare resultaten veroorzaken.

  26. Tik op Opslaan.

    Image
    Image

Als je klaar bent, hoef je alleen maar "Hey Google, ik word aan de kant gezet" te zeggen om de routine te beginnen.

Als je de routine wilt testen, zorg er dan voor dat je alle Google Home-speakers in de buurt dempt. Google Home-luidsprekers hebben voorrang op telefoons bij het uitvoeren van Google Assistent-opdrachten, en ze kunnen niet alle stappen in de routine uitvoeren, dus ze kunnen in de war raken.

Reddit-gebruiker FeistyAppearance schreef instructies voor deze routine en YouTuber Juan Carlos Bagnell maakte een video-tutorial over wat het doet en hoe het werkt. In dit geval kunt u een van de door ons voorgestelde stappen toevoegen of wijzigen. Als u de door ons voorgeschreven stappen volgt, zal uw telefoon:

Wat zal een 'Ik word overreden'-snelkoppeling doen?

  • Stuur een sms naar een contact
  • Zet je telefoon op stil
  • Schakel alle media uit die mogelijk worden afgespeeld (podcasts/muziek/enz.)
  • Stel de helderheid van je scherm in op nul
  • Niet storen inschakelen
  • Start een selfievideo

De video die deze routine start, is een "selfie-video", wat betekent dat het een video is die is vastgelegd met de camera aan de voorzijde. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat uw telefoon zich in een houder op uw dashboard bevindt. Als je van plan bent je telefoon vast te houden of hem op een andere plaats te positioneren, wil je misschien een video opnemen met de camera's aan de achterkant.

Bottom Line

Voordat je deze routine maakt, is het een goed idee om te weten wat je juridische status is met betrekking tot het opnemen van politie-ontmoetingen. Verschillende staten hebben verschillende regels. De ACLU en EFF (Electronics Frontier Foundation) hebben er allebei geweldige artikelen over, dus het is een goed idee om die sites te bezoeken, naast je eigen onderzoek te doen. Dit geldt vooral als je buiten de VS woont.

Aanbevelingen voor politie-interacties

Over het algemeen wordt het vastleggen van interacties met de politie in het kader van hun openbare taken beschouwd als een recht op het eerste amendement volgens de grondwet van de Verenigde Staten. Het is belangrijk om kalm te blijven en de politie niet te beletten hun taken uit te voeren. Als je een omstander bent, blijf dan op een goede afstand. Als je een onderwerp bent dat betrokken is bij de politieactie, blijf dan kalm, volg bevelen op en verzet je niet en bemoei je niet.

iPhones kunnen een Siri-snelkoppeling gebruiken waarmee u dit automatisch kunt doen.

Aanbevolen: