Android 12 nu beschikbaar op Pixel 3 en nieuwer

Android 12 nu beschikbaar op Pixel 3 en nieuwer
Android 12 nu beschikbaar op Pixel 3 en nieuwer
Anonim

Google heeft dinsdag de volledige versie van Android 12 voor Pixel-telefoons uitgebracht, buiten de Pixel 6 en Pixel 6 Pro.

Het bijgewerkte besturingssysteem, dat de aanpassingsinstellingen van Google Material You bevat, evenals updates van de privacy- en beveiligingsopties die Android biedt, is nu beschikbaar voor Pixel 3 en nieuwere Pixel-apparaten. De volledige lijst met ondersteunde apparaten omvat de Pixel 3 en 3A, Pixel 4 en 4A, evenals de Pixel 4A 5G en Pixel 5 en 5A (en de aankomende Pixel 6 en Pixel 6 Pro natuurlijk).

Image
Image

Google zegt dat Android 12 het meest persoonlijke besturingssysteem tot nu toe is en unieke opties biedt met Material You en de verschillende widgets die beschikbaar zijn voor zijn eigen applicaties. Android 12 is nu een paar weken beschikbaar in het Android Open Source Project en dit is de eerste keer dat het beschikbaar is voor alle volledig uitgebrachte telefoons.

De nieuwe functies in Android 12 omvatten het privacydashboard, microfoon- en cameraschakelaars, evenals andere beveiligingsopties die de sterke punten van het besturingssysteem helpen schetsen. Al deze functies zullen ook beschikbaar zijn op de Pixel 6 en Pixel 6 Pro wanneer ze volgende week worden verzonden, waardoor nieuwe en oudere Pixel-telefoons meer verbeterde functies krijgen om van te gebruiken.

Nu Android 12 beschikbaar is op Pixel-telefoons, kunnen gebruikers verwachten dat het later dit jaar op andere apparaten wordt uitgebracht. Voor nu moet je echter wachten op officieel nieuws van Samsung en andere fabrikanten over hun respectievelijke updates.

Aanbevolen: