Samsung zet zijn webbrowser over naar Galaxy Watch 4

Samsung zet zijn webbrowser over naar Galaxy Watch 4
Samsung zet zijn webbrowser over naar Galaxy Watch 4
Anonim

Samsung port zijn webbrowser naar de Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic, waardoor gebruikers toegang krijgen tot websites die voorheen niet beschikbaar waren.

De nieuwe update maakt gebruik van gebaren om het probleem van internetten op een zo klein apparaat op te lossen. Volgens 9to5Google verschijnt er een beginnershandleiding wanneer een webpagina voor het eerst wordt geopend, waarin wordt uitgelegd hoe u op de smartwatch kunt bladeren door over het scherm te vegen om te bewegen.

Image
Image

Omhoog vegen onthult een menu dat bladwijzers weergeeft, een zoommodus voor gemakkelijker lezen en een functie die een webpagina naar een verbonden smartphone stuurt. Door te synchroniseren met een smartphone kunnen gebruikers de bladwijzers zien die door de twee apparaten worden gedeeld, maar alleen via de Samsung Internet Browser-app.

Het is op dit moment niet bekend of deze mogelijkheid zal worden uitgebreid naar browsers van derden.

Ondanks de poging om het browsen op de smartwatches gemakkelijker te maken, kan het nog steeds moeilijk en omslachtig zijn. Volgens SamMobile laadt de smartwatch-browser de desktopversie van de meeste websites, waardoor het moeilijk is om er doorheen te bladeren, vooral op zo'n klein scherm.

Image
Image

Samsung moet nog zeggen of het van plan is een unieke browse-ervaring op de Watch 4 te creëren of dat gebruikers zullen moeten vertrouwen op het verzenden van pagina's naar hun Galaxy-telefoon voor eenvoudiger gebruik.

Slechts twee apparaten hebben deze update, zonder vermelding van de webbrowser naar andere smartwatches. De bijgewerkte internetbrowser is momenteel beschikbaar in de Google Play Store.

Aanbevolen: