Google kondigt Pixel 6-evenement aan op 19 oktober

Google kondigt Pixel 6-evenement aan op 19 oktober
Google kondigt Pixel 6-evenement aan op 19 oktober
Anonim

Het is weer die tijd van het jaar, want Google bereidt een vernieuwing voor van zijn populaire Pixel-smartphonelijn.

Google had in augustus al plannen onthuld voor zijn Pixel 6- en Pixel 6 Pro-smartphones, maar heeft nu een streaming-evenement voorbereid voor 19 oktober om de fijnere details te bespreken. Volgens het Twitter-account van het bedrijf gaat de vooraf opgenomen stream om 13.00 uur live. ET /10 uur PT.

Image
Image

Wat gaat dit evenement dekken? We kennen al enkele Pixel 6-specificaties, zoals de opname van de nieuwe vlaggenschip Tensor-processor van het bedrijf en een in-display vingerafdruksensor. We hebben echter nog steeds geen releasedatum, prijs of informatie over of de telefoon naast het lang geruchte Android 12-besturingssysteem zal worden gelanceerd.

De Pixel 6 Pro heeft ook een 6,7-inch QHD+-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, terwijl de standaard Pixel 6 een 6,4-inch FHD+-scherm heeft met een verversingssnelheid van 90 Hz.

De pro-versie heeft een drietal camera's, waaronder een telelens met 4x optische zoom. De reguliere Pixel 6 verliest de telelens, maar behoudt de andere twee camera's.

In een tweet zei het bedrijf: "Op 19 oktober stellen we je officieel voor aan de Pixel 6 en Pixel 6 Pro, de volledig opnieuw ontworpen Google-telefoons. Mogelijk gemaakt door Tensor, de eerste aangepaste mobiele chip van Google, ze' zijn snel, slim en veilig. En ze passen zich aan jou aan."

De smartphonedivisie van Google heeft het druk gehad. In augustus bracht de divisie ook een 5G-compatibele Pixel 5-vernieuwing uit.

Aanbevolen: