Google kondigt de Fitbit Charge 5 aan

Google kondigt de Fitbit Charge 5 aan
Google kondigt de Fitbit Charge 5 aan
Anonim

Google heeft zijn nieuwe gezondheids- en fitnesstracker aangekondigd, de Fitbit Charge 5.

De aankondiging werd gedaan op The Keyword, de gezondheids- en fitnessblog van Google, en geeft details over de aankomende functies van het apparaat en de hoeveelheid gezondheidsadvies waarvan een gebruiker kan genieten.

Image
Image

De Fitbit Charge 5 heeft een nieuw, gestroomlijnd ontwerp dat 10% dunner is dan de vorige versie en een AMOLED-display waardoor het scherm op zonnige dagen gemakkelijker te zien is. De batterij van het apparaat kan tot zeven dagen meegaan, hoewel dit afhankelijk is van de hoeveelheid gebruik.

Functies zijn onder meer een ingebouwde GPS, 20 verschillende trainingsmodi en een ECG-app die je hartslag bijhoudt. De app geeft informatie als de hartslag van een gebruiker boven of onder een bepaald bereik ligt. Een nieuwe dagelijkse gereedheidsscore vertelt de gebruiker over het niveau van fitnessvermoeidheid, hartslag, recente slaapkwaliteit en wat hij kan doen om eventuele problemen op te lossen.

De Charge 5 wordt geleverd met een EDA-sensor, de eerste tracker van Google met deze technologie. De sensor meet het stressniveau van het lichaam via zweetklieren en geeft de informatie weer via een Stress Management Score. Net als de dagelijkse gereedheidsscore zal het apparaat voorstellen wat een gebruiker kan doen om zijn stress te verminderen.

Image
Image

Gebruikers kunnen dankzij Fitbit Pay ook contactloos betalen en meldingen ontvangen van een smartphone, hoewel snelle antwoorden exclusief zijn voor Android-apparaten.

De Fitbit Charge 5 is momenteel beschikbaar voor pre-order op de officiële website voor $ 179,95. Het wordt ook geleverd met een gratis abonnement van zes maanden op Fitbit Premium, dat diepere gezondheidsinzichten, voedingssessies en meer dan 500 verschillende soorten trainingen kan bieden.

Aanbevolen: