Uw Nintendo-vakantie ziet er goed uit

Uw Nintendo-vakantie ziet er goed uit
Uw Nintendo-vakantie ziet er goed uit
Anonim

Nintendo's laatste kerstpresentatie bewijst dat het bezit van een Switch nog steeds best geweldig is, met zowel bekende als gloednieuwe games.

Veel van wat werd getoond in de Nintendo Direct van september was hier te zien, ja, maar het is toch een solide line-up. Niet alles was echter bekend, wat een leuke verrassing was.

Image
Image

Aanstaande vrijdag hebben we Metroid Dread, die er nog steeds fantastisch uitziet; de OLED-schakelaar; en iets wat ik niet verwachtte: Tetris Effect: Connected. Deze nieuwe Tetris ondersteunt platformonafhankelijk spelen en biedt een aantal nieuwe gameplay-opties, waaronder de tijdremmende Zone Battle en de coöperatieve Connected Mode.

Op 26 oktober wordt Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version gelanceerd, die streaming gebruikt om de hardwarebeperkingen van de Switch te omzeilen. Het enige wat je hoeft te doen is de launcher-app te installeren en je kunt spelen via je (robuuste) internetverbinding.

Image
Image

De Nintendo-vertegenwoordigers hebben ook de nieuwe Nintendo Switch Online + Expansion-abonnementsniveau aangekondigd, waarmee Nintendo 64- en Sega Genesis-games aan je klassieke gamebibliotheken worden toegevoegd. Het is nog steeds onduidelijk wanneer het beschikbaar zal zijn of hoeveel het zal kosten, maar het niveau is nog steeds gepland voor eind oktober.

Just Dance 2022 komt uit op 4 november, en dan krijgen we Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl (remakes van de DS-games) op 19 november. Hoewel deze nieuwe Pokemon veel behoudt van wat in de originele release zat, het voegt ook wat nieuwe dingen toe, zoals het kunnen aankleden van je personage en het aanpassen van het uiterlijk van je Poké Balls.

Ten slotte toonde het team een beetje Big Brain Academy: Brain vs. Brain, dat op 3 december verschijnt. Het biedt dezelfde soort hersenkrakende uitdagingen die je waarschijnlijk kent, plus je kunt meedoen met familie en vrienden in een free-for-all voor vier spelers. Als primeur voor de serie kun je hiermee ook een puzzelspel opslaan als "spookgegevens" waarmee andere spelers van over de hele wereld kunnen concurreren.

Een paar extra items zoals LEGO-sets met Mario 64-thema, Animal Crossing Monopoly en een Hotwheels-track van Mario Kart's Rainbow Road komen later dit jaar ook uit.

Aanbevolen: