Clips, herhalingen en Universal Search komen naar clubhuis

Clips, herhalingen en Universal Search komen naar clubhuis
Clips, herhalingen en Universal Search komen naar clubhuis
Anonim

Het team van Clubhouse staat klaar om een scala aan functies voor de gebruikers van de app te ontketenen, waaronder de mogelijkheid om door kamers te zoeken, sessies opnieuw af te spelen en meer.

Op vrijdag onthulde Clubhouse verschillende nieuwe functies voor zijn op audio gebaseerde app. De functies omvatten enkele langverwachte opties zoals Universal Search, Clips, de mogelijkheid om audiosessies opnieuw af te spelen en meer. Hoewel sommige functies vrijdag aankomen, zullen andere in de toekomst worden vrijgegeven.

Image
Image

Een van de meest verwachte functies die Clubhouse toevoegt, Universal Search, stelt gebruikers in staat te zoeken naar mensen, clubs, live kamers en evenementen die voor de toekomst zijn gepland. Het komt aan op iOS- en Android-versies van de app vanaf vrijdag.

Clips, een andere update waar gebruikers op hebben gewacht, is vandaag in bèta en stelt je in staat om clips van 30 seconden van openbare ruimtes te delen, vergelijkbaar met de clips die we al zien op sites als YouTube en Twitch. De kamereigenaar kan clips in- en uitschakelen bij het maken van een kamer, dus sommige kamers bieden deze optie mogelijk niet altijd.

Replays zijn ook een hot topic in de Clubhouse-community, en het team achter de app werkt er hard aan om die ook op het podium te krijgen. Er staat dat herhalingen in de komende weken zullen worden uitgerold, zodat gebruikers precies kunnen doen wat het klinkt: clubhuiskamers die al zijn afgelopen, opnieuw afspelen.

Als bonus komt Spatial Audio ook naar Clubhouse op Android. Het is nu beschikbaar en zal de komende dagen naar apparaten worden uitgerold.

Aanbevolen: