Amazon werkt aan grote echo, thuisrobot en soundbar

Amazon werkt aan grote echo, thuisrobot en soundbar
Amazon werkt aan grote echo, thuisrobot en soundbar
Anonim

Amazon werkt naar verluidt aan verschillende nieuwe producten en diensten, waaronder een veel grotere Echo die aan de muur kan worden bevestigd.

Het bedrijf zal op 28 september een lanceringsevenement houden voor deze en andere aankomende producten, volgens Bloomberg.

Image
Image

De nieuwe Echo heeft naar verluidt een 15-inch scherm dat aan een muur kan worden gemonteerd of gewoon op een tafel kan worden geplaatst. De grote slimme luidspreker is bedoeld voor slimme bediening in huis, zodat gebruikers apparaten, verlichting en sloten door het hele huis kunnen activeren.

Het kan ook een grafische interface hebben met widgets die het weer, afspraken op een kalender en foto's tonen.

Naast de nieuwe Echo zou Amazon zijn nieuwe soundbar, nieuwe autotechnologie, aankomende microchips en zelfs een thuisrobot op het evenement onthullen.

Codename Vesta, de thuisrobot zal naar verluidt de Alexa-interface gebruiken om met mensen te communiceren. Het is nu een paar jaar in de maak met prototypes die onlangs zijn getest bij werknemers thuis. Eén prototype (met een 10-inch scherm) zou mensen kunnen volgen en hen herinneren aan toekomstige agenda-afspraken.

Bovendien heeft Amazon blijkbaar gewerkt aan een nieuwe soundbar waarmee gebruikers videogesprekken kunnen voeren vanaf hun tv. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd dat het in oktober zijn eigen serie tv's zal lanceren.

Image
Image

Wat auto's betreft, werkt het bedrijf aan de tweede generatie van Echo Auto, die een nieuw ontwerp en mogelijk opladen via inductieve technologie zou kunnen opleveren.

Amazon maakt naar verluidt ook nieuwe speciale processors om kunstmatige intelligentie te verbeteren, naast nieuwe technologie om Alexa en andere apparaten beter samen te laten functioneren.

Aanbevolen: