Samsung Augmented Reality-app om winkelen te verbeteren

Samsung Augmented Reality-app om winkelen te verbeteren
Samsung Augmented Reality-app om winkelen te verbeteren
Anonim

Samsung lanceert een nieuwe app die augmented reality gebruikt om de winkelervaring te verbeteren.

Het bedrijf zegt dat de inspiratie voor deze aankomende functie het veranderen van het winkelgedrag van de consument is naarmate meer mensen online gaan winkelen.

Image
Image

Augmented reality (AR) is een interactieve ervaring waarbij objecten in de echte wereld worden verbeterd met digitale informatie. AR is beschikbaar in veel verschillende apps in de vorm van fotofilters of mobiele games waarin je met personages kunt communiceren.

De Samsung-app staat bekend als Retail Mode, die alleen werkt bij Best Buy, online en bij geselecteerde retailers. Op een ondersteunde locatie kunnen gebruikers de app openen om de maatvoering, kleuropties en hoe het item eruitziet tijdens het dragen te verkennen. Gebruikers kunnen ook een QR-code in de winkel scannen om dezelfde mogelijkheden online te ontgrendelen.

De opties Grootte en Vergelijken zijn inbegrepen in de AR-ervaring. Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen gebruikers met de optie Grootte zien hoe groot een apparaat is in vergelijking met hun hand. Met Vergelijken kunt u vervolgens verschillende apparaten (zelfs concurrerende) in re altime vergelijken en contrasteren.

Dat betekent dat je misschien een Galaxy Watch kunt vergelijken met een Apple Watch en kunt beslissen welke de beste aankoop is.

Image
Image

De andere twee tools zijn Colors en The Look, waarmee je verschillende kleuropties voor je apparaten kunt verkennen en kunt zien hoe een apparaat eruit zal zien als je ze draagt.

Retail-modus is beschikbaar op de Galaxy S21-serie en kan afbeeldingen leveren van Galaxy Watch4, Buds Pro, Buds2 en Buds Live.

Aanbevolen: