Waarom ik de nieuwe Amazon Echo Buds wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik de nieuwe Amazon Echo Buds wil
Waarom ik de nieuwe Amazon Echo Buds wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe Amazon Echo Buds kosten de helft van de prijs van Apple's AirPods Pro en bieden veel van dezelfde functies.
  • Ik ben dol op de AirPods Pro, maar vind het moeilijk om de kosten te rechtvaardigen, aangezien ze een beperkte levensduur hebben vanwege een niet-vervangbare batterij.
  • De nieuwe Echo Buds zouden een verbeterde geluidskwaliteit en ruisonderdrukking moeten hebben ten opzichte van het vorige model van Amazon.
Image
Image

Of je het nu leuk vindt of niet, Amazon is een integraal onderdeel van mijn leven geworden, dus ik kan niet wachten om de nieuwe Echo Buds uit te proberen, ondanks dat ik een Apple-fan ben.

Mijn huis is besmet met slimme Amazon Echo-luidsprekers en pakketten van Jeff Bezos komen vaker aan dan ik zou willen toegeven. Hoezeer ik ook van het ontwerp van Apple houd, Alexa is de vriend waar ik vaker een beroep op doe, en biedt gemakkelijke toegang tot veel van de functies van Amazon.

De nieuwe Echo Buds lijken veel van dezelfde functies te hebben als Apple's AirPods Pro, inclusief actieve ruisonderdrukking, vergelijkbare levensduur van de batterij en waterbestendigheid. En ze zijn minder dan honderd dollar.

Beter dan de AirPods Pro?

Ik ben dol op mijn AirPods Pro, maar hun forse prijskaartje doet me huiveren elke keer als ik de kwetsbare stukjes plastic aanraak. En het zijn niet-vervangbare batterijen, wat betekent dat ik de AirPods Pro uiteindelijk volledig zal moeten vervangen omdat de levensduur van de batterij zal afnemen.

Als zodanig zijn de nieuwe Echo Buds, creatief de geheel nieuwe Echo Buds (2e generatie) genoemd, een verleidelijke waardepropositie. De catalogusprijs is $ 119,99, maar ze zijn momenteel te koop voor $ 99.99. Dat is te vergelijken met een catalogusprijs van $ 249,00 voor de AirPods Pro, op dit moment de beste oordopjes van Apple.

De nieuwe Echo Buds zouden beter moeten klinken dan de vorige versie, die werd gepand voor middelmatig geluid. Amazon beweert de drivers te hebben aangepast voor meer getrouwheid in bas en treble. Ze kunnen ook comfortabeler zijn om te dragen vanwege een vermindering van 20% in maat.

Natuurlijk zijn de Echo Buds ontworpen om je in het Amazon-ecosysteem te haken, zodat ze automatisch reageren op Alexa als stemassistent. Voor degenen die niet helemaal voorbereid zijn om volledig in de Amazon-ervaring te duiken, ondersteunen de Echo Buds Siri en Google Assistant.

De nieuwe Echo Buds lijken veel van dezelfde functies te hebben als Apple's AirPods Pro.

Voor gebruikers die in de regen rennen of hun oordopjes in koffiekopjes laten vallen, zullen de geheel nieuwe Amazon Echo Buds ook een IPX4-waterbestendigheidsclassificatie hebben, passend bij de AirPods Pro.

Een gebied waar de AirPods Pro de Echo Buds-beat heeft, wordt opgeladen. De AirPods worden geleverd met een draadloze oplaadcassette, terwijl je voor die optie $ 20 extra moet betalen met de Echo Buds. Beide modellen hebben een batterijduur van ongeveer vijf uur.

Oordopjes in overvloed

Als noch de Echo Buds, noch de AirPods Pro je boot laten drijven, zijn er genoeg keuzes als je op zoek bent naar oordopjes met actieve ruisonderdrukking.

Neem bijvoorbeeld de Bose QuietComfort-oordopjes van $ 279, die lovende recensies hebben ontvangen voor uitstekende ruisonderdrukking en geluidskwaliteit. Het Bose-model heeft een batterijduur van zes uur en verslaat zowel de AirPods Pro als de Echo Buds. Ze zijn echter aan de volumineuze kant.

Er is ook de Sennheiser Momentum True Wireless 2 van $ 300, die de batterij nog hoger maakt met een geclaimde batterijduur van zeven uur. Zoals je zou verwachten voor deze prijs, zijn de Sennheiser-oordopjes ook geprezen om zowel de geluidskwaliteit als de ruisonderdrukking.

Misschien wil je ook Anker's Soundcore Liberty Air Pro 2 overwegen, die rechtstreeks concurreert met de Echo Buds op prijs van $ 130. De Soundcore-oordopjes hebben solide ruisonderdrukking en zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren voor modebewuste mensen.

Hoewel de apparaatontwerpen van Amazon vaak aan de saaie kant zijn, kun je hun reputatie op het gebied van kwaliteit en waarde niet verslaan. Ik ben om deze redenen een grote fan van de Kindle-e-readers en Echo slimme luidsprekers van het bedrijf. De nieuwe Echo Buds hebben het potentieel om een geweldige vervanging te zijn voor de AirPods Pro.

Aanbevolen: