Alexa komt binnenkort op Star Emergency Services

Alexa komt binnenkort op Star Emergency Services
Alexa komt binnenkort op Star Emergency Services
Anonim

Amazon en General Motors werken samen om de Guardian-service van OnStar binnenkort naar Alexa-apparaten te brengen.

De nieuwe functie voegt spraakopdrachten voor OnStar-hulpdiensten toe aan compatibele Alexa-apparaten zoals de Echo, Echo Dot en Echo Show. Het doel is om het voor mensen gemakkelijk te maken om zo snel mogelijk hulp te krijgen wanneer ze het nodig hebben, of het nu gaat om een brand, medische noodsituatie of een ander soort crisis.

Image
Image

Als dit is ingeschakeld, kun je door simpelweg "Alexa, bel voor hulp" te zeggen, contact opnemen met een OnStar Emergency Advisor. Er zijn natuurlijk beperkingen, zoals het hebben van een beschikbare internetverbinding of een werkend Alexa-apparaat, die in bepaalde soorten noodsituaties kunnen worden beïnvloed. In die gevallen is het het beste om in plaats daarvan rechtstreeks de hulpdiensten te bellen.

Toch kan het een enorm verschil maken om meteen om hulp te kunnen bellen, zonder naar een telefoon te hoeven rennen of te zoeken.

"Deze handsfree Alexa-vaardigheid maakt het gemakkelijk voor klanten om hulp te krijgen van OnStar's Emergency-Certified Advisors wanneer ze het nodig hebben", zei Beatrice Geoffrin, directeur van Amazon Alexa, in de aankondiging, "We hopen dat deze functie gezinnen helpt meer gemoedsrust te geven tijdens hun dagelijkse leven thuis."

Image
Image

OnStar's Guardian-service zal binnenkort beschikbaar zijn voor sommige OnStar-leden - je ontvangt een e-mail met meer informatie als je bent geselecteerd.

Daarna een bredere uitrol naar alle gebruikers van compatibele Alexa-apparaten vanaf 2022.

Aanbevolen: