Microsoft's Surface Laptop Studio is ook een tablet

Microsoft's Surface Laptop Studio is ook een tablet
Microsoft's Surface Laptop Studio is ook een tablet
Anonim

Microsoft sloot zijn recente presentatie-evenement af met de onthulling van de Surface Laptop Studio, een nieuwe laptop/tablet-hybride.

De Surface Laptop Studio lijkt een duidelijke verbetering te zijn ten opzichte van eerdere Surface Laptop-modellen, zowel qua prestaties als qua functionaliteit. Zoals verwacht met de nieuwste technologie, heeft het grotere en betere specificaties voor betere prestaties, maar dit model in het bijzonder kan ook als tablet worden gebruikt.

Image
Image

Wat de specificaties betreft, gebruikt de Surface Laptop Studio een 14,4-inch, 2400 x 1600 PixelSense-scherm met een verversingssnelheid tot 120 Hz en Dolby Vision-ondersteuning. Er is ook een ingebouwde 1080p HD-camera met een omgevingslichtsensor, zodat deze zich automatisch kan aanpassen aan de verlichting. Het begint met 16 GB RAM en een quad-core 11e generatie Intel i5-processor (tot 32 GB RAM en een Intel i7). Je hebt ook de optie van een verwisselbare SSD-schijf vanaf 256 GB tot 2 TB.

Er zijn ook een aantal grafische opties, met de Intel i5-versie met Intel Iris X Graphics en de i7 inclusief een GeForce RTX 3050 Ti GPU. Maar misschien wel het belangrijkste is dat de Surface Laptop Studio tot 19 uur batterijduur claimt voor het i5-model en tot 18 uur voor de i7.

Image
Image

Het is dus een behoorlijk solide laptop, maar onthoud dat het ook een tablet is. U kunt het scherm op elk moment naar voren trekken om over te schakelen naar een tablet-oriëntatie. Hierdoor werkt de Laptop Studio beter als display in de Stage Mode (d.w.z. rechtopstaand), of als een tablet met aanraakscherm in Studio Mode (d.w.z. liggend).

Integratie met de Surface Slim Pen 2 is ook ingebouwd, met een speciale plek voor magnetische opslag direct onder de lip van het toetsenbord. De pen laadt zichzelf ook op terwijl deze is bevestigd.

Je kunt de Surface Laptop Studio vandaag voorbestellen, beginnend bij $ 1.599,99 en verschijnt op 5 oktober. Houd er rekening mee dat de Surface Slim Pen 2 niet is inbegrepen, dus je moet $ 129,99 extra betalen als je wil er een.

Aanbevolen: