Google heeft ondersteuning voor Measure-app beëindigd

Google heeft ondersteuning voor Measure-app beëindigd
Google heeft ondersteuning voor Measure-app beëindigd
Anonim

Measure, de op augmented reality-gebaseerde meettoepassing van Google, is het laatste slachtoffer in de geschiedenis van het bedrijf dat apps heeft uitgeschakeld.

Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven ter grootte van Google apps en functies annuleren, vooral omdat de technologie zich blijft ontwikkelen. De nieuwste app om de val te maken is Measure, een op AR gebaseerde app die Google oorspronkelijk uitbracht als onderdeel van zijn Tango AR-platform in 2016. Android Police was de eerste die de ondergang van Measure ontdekte en meldde dat de app niet langer in de Play Store verschijnt.. Daarnaast meldt Android Police ook dat gebruikers die de app al hebben een bericht in de app zien waarin staat dat de ondersteuning ervoor is beëindigd.

Image
Image

Ondanks de release in 2016, heeft Measure de afgelopen jaren een wankele gang van zaken gehad. In 2018 schakelde Google Tango uit, waardoor Measure als een zelfstandige app werkte op elk apparaat dat gebruikmaakte van ARCore, de primaire AR-ontwikkelingskit van het bedrijf. Datzelfde jaar bracht de applicatie ook verticale metingen, hoewel de ontwikkeling kort daarna leek te vertragen.

Het idee achter Measure was simpel. Gebruikers konden hun camera gebruiken om verschillende items te richten en te meten door lijnen op het scherm te tekenen. Helaas was Measure niet het meest nauwkeurige meetsysteem ooit, wat leidde tot slechte beoordelingen in de Google Play Store.

Android Police zegt dat de app zou moeten blijven werken als gebruikers hem al hebben geïnstalleerd, hoewel er geen extra fixes voor crashes of bugs worden vrijgegeven.

Aanbevolen: