Nu kan Nintendo Switch verbinding maken met Bluetooth-audioapparaten

Nu kan Nintendo Switch verbinding maken met Bluetooth-audioapparaten
Nu kan Nintendo Switch verbinding maken met Bluetooth-audioapparaten
Anonim

Je kunt (eindelijk) draadloze Bluetooth-audioapparaten zoals luidsprekers en koptelefoons aansluiten op je Nintendo Switch.

Vier jaar na de release heeft Nintendo in een nieuwe update de mogelijkheid toegevoegd om Bluetooth-audioapparaten aan de Switch te koppelen. Dus nu kun je eindelijk een draadloze luidspreker, koptelefoon of oordopjes op je console aansluiten, met een paar kanttekeningen.

Image
Image

Volgens Nintendo kun je maximaal 10 verschillende Bluetooth-apparaten op je Switch opslaan, maar je kunt er maar één tegelijk gebruiken. Dus geen multi-speaker setups of meerdere headsets tegelijk koppelen. Bluetooth-connectiviteit is ook beperkt tot alleen audio-uitvoer, dus ook geen microfoons.

Je moet er ook rekening mee houden hoeveel draadloze controllers (Joy-Cons, Pro Controllers, enz.) je gebruikt. Nintendo zegt dat je geen Bluetooth-apparaten kunt aansluiten als er ook meer dan twee draadloze controllers in gebruik zijn. Dus als je iets alleen speelt of met één andere persoon, geen probleem. Maar als je een feest voor vier spelers plant, is Bluetooth niet voor jou.

Image
Image

Instructies voor het koppelen van een Bluetooth-apparaat met je Switch zijn vrij eenvoudig. Als je eerder Bluetooth-luidsprekers of -headsets met iets hebt gekoppeld, is het vrijwel dezelfde deal.

Het enige verschil is dat je naar de systeeminstellingen van de Switch moet gaan en naar het nieuwe Bluetooth Audio-menu moet gaan om de console te laten weten iets te zoeken om verbinding mee te maken. Je moet ook naar het systeemmenu springen als je je apparaat opnieuw wilt verbinden - zorg er gewoon voor dat het niet al met iets anders is gekoppeld.

De nieuwe Switch-update is nu live en je Switch zou je moeten vragen wanneer je software probeert op te starten. Als dit niet het geval is, kunt u de update handmatig installeren via de systeeminstellingen.

Aanbevolen: