Movies Anywhere Nu op Xbox-consoles

Movies Anywhere Nu op Xbox-consoles
Movies Anywhere Nu op Xbox-consoles
Anonim

Xbox-bezitters hebben nu toegang tot de Movies Anywhere-app, een streamingplatform dat inhoud van andere services op één plek samenbrengt.

Volgens Gamespot zullen de Xbox Series S en X, evenals de Xbox One, One S en One X allemaal de app hebben.

Image
Image

Movies Anywhere is een streamingplatform waarmee mensen inhoud van verschillende platforms zoals YouTube en Apple TV kunnen samenbrengen, evenals van sommige satellietaanbieders zoals DirecTV. Wat deze app onderscheidt van de rest van de streaming-apps van de console, zijn de unieke functies, zoals het hosten van online kijkfeesten.

Vorig jaar heeft Movies Anywhere Screen Pass toegevoegd, waarmee mensen in aanmerking komende films voor een beperkte tijd kunnen delen en bekijken met hun vrienden, zonder kosten voor de andere persoon.

De app ondersteunt zelfs 4K-resolutie, HDR 10, Dolby Vision en Dolby Atmos. Houd er echter rekening mee dat de originele Xbox One geen 4K- of HDR-videoweergave ondersteunt.

Movies Anywhere is gratis om je voor aan te melden, maar je moet betalen om bepaalde films of shows te bekijken of gebruik te maken van Screen Pass.

Image
Image

Het is belangrijk om erop te wijzen dat Movies Anywhere je gegevens deelt. Kijkend naar het privacybeleid van de app, deelt het bedrijf erachter persoonlijke informatie over je account, welke titels je bekijkt en andere activiteiten met deelnemende studio's en serviceproviders.

Gebruikers kunnen weigeren om de meeste verzamelde gegevens te delen, maar sommige zullen nog steeds worden gedeeld.

Aanbevolen: