Google One voegt opslagabonnement van 5 terabyte toe

Google One voegt opslagabonnement van 5 terabyte toe
Google One voegt opslagabonnement van 5 terabyte toe
Anonim

Google voegt eindelijk een middelgroot abonnement toe aan zijn Google One-service.

Google heeft stilletjes een nieuw abonnement van 5 terabyte (TB) toegevoegd aan zijn Google One-opslagopties. 9To5Google was de eerste die de verandering opmerkte en meldde dat het 5TB-abonnement nu beschikbaar is voor $ 25.

Image
Image

Google One omvat een reeks verschillende Google-apps, zoals Gmail, Google Drive en Google Foto's. Nu de optie voor onbeperkte opslag uit Google Foto's is verwijderd, is Google One de beste manier om ervoor te zorgen dat je nooit zonder opslagruimte in je Google Drive komt te zitten.

Voorheen bood Google alleen abonnementen van 100 gigabyte (GB), 200GB, 2TB, 10TB, 20TB en 30TB aan. Nu heeft het echter een 5TB-abonnement dat fungeert als een mooie middenweg voor degenen die meer dan 2TB nodig hadden, maar minder dan 10, en voor degenen die geen $ 50 per maand willen uitgeven aan cloudopslag.

Image
Image

Het lijkt erop dat het 5TB-abonnement geen andere voordelen biedt, dus als je niet meer opslagruimte nodig hebt, kun je waarschijnlijk beter vasthouden aan het abonnement dat je al hebt. Zoals altijd krijgen Google One-klanten ook toegang tot de mobiele VPN-service van Google, evenals 10 procent korting op Google Store-aankopen en aankooppunten in de Play Store.

Aanbevolen: