Steam Update voegt nieuwe downloadpagina toe

Steam Update voegt nieuwe downloadpagina toe
Steam Update voegt nieuwe downloadpagina toe
Anonim

Steam's nieuwste update heeft een aantal grote wijzigingen aangebracht in de downloadpagina, evenals in andere secties van de videogamewinkelclient.

De afgelopen jaren is het uiterlijk van Steam grotendeels hetzelfde gebleven. Donderdag bracht Valve echter een nieuwe update uit, die een volledig vernieuwde downloadpagina, opslagbeheersectie en enkele aanvullende updates naar de bibliotheek zelf brengt.

Image
Image

De update kan nu worden gedownload wanneer gebruikers Steam opstarten, en wanneer ze zijn geïnstalleerd, krijgen ze toegang tot een beter beheersbare downloadsectie. Downloads tonen nu actief de totale voortgang die is voltooid voor de download of update. Alle gedeeltelijk voltooide updates in de wachtrij tonen nu ook een vervaagde voortgangsbalk en een percentage van de download die is voltooid ernaast.

Andere wijzigingen met de update omvatten enkele toevoegingen aan het contextmenu bij het downloaden van items, evenals een nieuw pictogram naast de titel van een game dat meer informatie onthult over de soorten inhoud die in eventuele updates zijn opgenomen.

Image
Image

Valve heeft ook een nieuwe patch-opmerkingen-link toegevoegd, die een overlay opent naar de meest recente patch-opmerkingen voor de aangesloten game. Deze wijziging wordt alleen weergegeven voor games waarvoor patch-notities zijn ingevoerd in het Steam-gebeurtenissysteem en wordt alleen weergegeven bij bijgewerkte downloads, niet bij nieuwe installaties.

Steam's bibliotheek heeft ook enkele kleine wijzigingen ondergaan, evenals enkele problemen met de vriendenlijst. Het is onduidelijk of Valve van plan is om op dit moment nog andere grote veranderingen aan te brengen in de Steam-gebruikerservaring.

Aanbevolen: