7 Gratis online wekkers om je wakker te maken

Inhoudsopgave:

7 Gratis online wekkers om je wakker te maken
7 Gratis online wekkers om je wakker te maken
Anonim

Wakker worden is niet altijd gemakkelijk. Een wekker klaart zeker de klus, maar niet altijd op de meest nuttige of plezierige manier.

Gelukkig is er een verscheidenheid aan gratis online wekkers beschikbaar voor bijna iedereen, en we hebben zeven van de beste verzameld. Zolang je een computer of een mobiel apparaat en een internetverbinding hebt, kun je meteen aan de slag met een van deze aanpasbare online wekkers.

Als je een webgebaseerde wekker in een webbrowser probeert, zorg er dan voor dat je computer of apparaat ingeschakeld blijft, zodat de batterij niet leeg raakt voordat je je wekker moet laten afgaan. Anders heb je pech.

Eenvoudig en aanpasbaar: Onlive Clock

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geen advertenties.
  • Veel aanpassingsopties.

Wat we niet leuk vinden

  • Kan maar één alarm instellen.
  • Geen snooze-knop.

Voor een supereenvoudige, advertentievrije en aangenaam gepersonaliseerde wake-up-ervaring vanaf de desktop, is Onlive Clock onze eerste keuze. Het scherm toont een digitale klok in grote aantallen boven een kalme natuurscène, die je kunt veranderen in alles wat je wilt door naar de instellingen te gaan.

Gebruik de vervolgkeuzelijsten onder de tijd om je alarm in te stellen. Selecteer het gear-pictogram onderaan het scherm om uw algemene instellingen te configureren, het gewenste type klok te kiezen, de kleur van de cijfers te kiezen, een achtergrondafbeelding te selecteren of te uploaden en in te stellen een alarmgeluid. Kies uit een van de vier ingebouwde geluiden, een van de ingebouwde radiostations of een YouTube-video naar keuze.

Als bonus kun je het frame-pictogram in de rechterbenedenhoek selecteren om de modus voor volledig scherm te openen. De klok ziet er ook prachtig uit in een mobiele webbrowser.

De enige grote nadelen zijn dat je niet meerdere alarmen kunt instellen en dat er geen snooze-knop is.

Kleurgecodeerde alarmen: TimeMe

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • U kunt meer dan één alarm instellen.
  • Groot, duidelijk display.
  • Site biedt verschillende andere timers en een stopwatch.

Wat we niet leuk vinden

  • Minder uiterlijk opties dan sommige andere klokken.
  • Interface is een beetje gedateerd.

TimeMe is onze tweede keuze om dingen eenvoudig te houden en tegelijkertijd verschillende handige functies te integreren. De TimeMe-wekker is een van de weinige klokken waarmee u meerdere alarmen kunt instellen, tot wel 25 die een kleurcode kunnen hebben en op een cyclus kunnen worden ingesteld.

De klok geeft grote, blauwe cijfers weer op een witte achtergrond met daaronder een reeks instellingen die u kunt aanpassen. U kunt andere tijdzones controleren; geef je klok een titel; en verander de kleur, grootte en het lettertype van de nummers. Om meerdere alarmen in te stellen, selecteert u de Alarms link onder de klok.

Een andere geweldige functie van TimeMe is de mogelijkheid om je klokinstellingen op te slaan en een link ernaartoe te nemen voor gemakkelijke toegang later. De enige functie die deze wekker mist, is de mogelijkheid om de achtergrond verder dan zwart of wit aan te passen.

Leuke achtergronden en geluiden: online klok

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel leuke opties, zoals lavalamp en open haard.
  • Grote verscheidenheid aan geluiden; app kan willekeurig geluid kiezen.
  • Biedt een ruisgenerator met veel instellingen.

Wat we niet leuk vinden

  • Kan de kleur of het lettertype van digitale kloknummers niet kiezen.
  • Enigszins rommelige interface.
  • Geen snooze-knop.

Online Clock is een digitale klok die de tijd tot op de seconde nauwkeurig aangeeft. Onder de klok zijn er een aantal vervolgkeuzemenu-opties om uw alarm in te stellen. We houden van deze vanwege het eenvoudige maar aanpasbare ontwerp.

Selecteer de links onder de tijd om verschillende klokversies te kiezen en uw instellingen aan te passen. Kies bijvoorbeeld een geluid voor je alarm, stel een timer in, begin met aftellen of kies een achtergrond. Gebruik vervolgens de links bovenaan het scherm om de grootte van de klok en de achtergrondkleur aan te passen.

Online Clock heeft veel geweldige opties als je op zoek bent naar iets eenvoudigs. De navigatie en instellingen kunnen echter een beetje verwarrend zijn omdat alle browsertabbladen worden geopend wanneer u een selectie maakt. Je kunt ook niet meerdere alarmen instellen of op een snooze-knop drukken, dus als die functies belangrijk voor je zijn, moet je misschien ergens anders zoeken.

Geen franje, maar u kunt snoozen: online alarm Kur

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Grote verscheidenheid aan alarmgeluiden.
  • Snooze-knop.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet zo aanpasbaar als andere opties.
  • Advertentie-ondersteund.

Online Alarm Kur is een eenvoudige, no-nonsense wekker die je de tijd in digitaal formaat vertelt op een zwarte achtergrond, samen met de datum en alarminstellingen eronder. Stel de tijd in waarop je wilt dat het alarm afgaat, pas het geluid van je alarm aan door te kiezen uit 11 geluiden en stel de sluimerduur in voor de snooze-knop. Er verschijnt automatisch een aftelling onder de huidige tijd.

Hoewel het prima werkt, is het niet bepaald de meest visueel aantrekkelijke vanwege de grote advertenties die bijna de helft van het scherm bedekken, en het heeft ook niet veel functies om aan te passen buiten de meest elementaire alarminstellingen. En net als Onlive Clock en Online Clock kun je maar één alarm tegelijk instellen.

Ontwaken tijdens lichte slaap: slaapcyclus

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Optimaliseert de alarmtiming voor uw persoonlijke biologische klok.
  • Website biedt statistieken en informatie over slaap.
  • App voor iOS en Android.
  • Geen webversie.

Wat we niet leuk vinden

  • Jaarlijks betaald abonnement na een gratis proefperiode van 30 dagen.
  • Iedereen in de kamer die snurkt en beweegt, kan resultaten opleveren.

Sleep Cycle Alarm Clock is een gratis mobiele app voor iOS en Android, maar heeft geen webversie. Wat deze onderscheidt van de rest, is dat het je slaap analyseert door de geluiden van je beweging te volgen via de microfoon of versnellingsmeter van je mobiele apparaat. Vervolgens selecteert het een geschikte tijd om u wakker te maken tijdens de lichte slaapfase van een typische slaapcyclus van 90 minuten.

Stel je wekker in en de app gebruikt rond die tijd een periode van 30 minuten om je lichtste slaapstand te vinden en je wakker te maken. Een intelligente snooze-functie geeft je de mogelijkheid om door je wekvenster te snoozen. De sluimerduur wordt korter naarmate je langzaam gewekt wordt op de gewenste alarmtijd. Dubbeltik op je apparaat om te snoozen.

Er is niets echt webgebaseerd aan deze wekker, behalve dat je internettoegang nodig hebt om hem te downloaden.

Download voor:

Beste voor iOS: wekker HD

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel aanpassingsinstellingen.
  • Val in slaap met muziek terwijl de wekkerinstelling behouden blijft.
  • Mogelijkheid voor meerdere alarmen.

Wat we niet leuk vinden

  • Advertentie-ondersteund.
  • Beperkte selectie van alarmgeluiden.

Alarm Clock HD is een van de beste keuzes voor muziekliefhebbers die ook Apple-fans zijn. Deze handige app verandert je iPhone of iPad in een krachtige wekker waarmee je een onbeperkt aantal alarmen kunt instellen en wakker kunt worden met je favoriete muziek uit je iTunes-bibliotheek.

Als u een alarm wilt instellen, tikt u op het pictogram clock in de rechterbovenhoek van het scherm en tikt u vervolgens op Add Alarm You'll be verschillende aanpasbare instellingen voor uw alarm weergegeven, waaronder Herhalen, Muziek, Meldingsgeluid, Volume en Label. U kunt ook profiteren van de Music Sleep Timer op het tabblad Instellingen, waarmee u in slaap kunt vallen met uw favoriete muziek.

Deze app wordt geleverd met een reeks andere functies die hem uniek maken, zoals Twitter-integratie, lokale weersinformatie en aanpasbare klokweergaven met onbeperkte voorgrondkleuren.

Het enige nadeel zijn de advertenties. U kunt echter wel betalen voor een upgrade om ze te verwijderen.

Download voor:

Beste voor Android: Alarm Clock Xtreme

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Aanpasbaar, met veel toeters en bellen.
  • Analyseert slaappatronen en gedrag.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen iOS-versie.
  • Advertentie-ondersteund.

Alarm Clock Xtreme is geen gewone wekker. In plaats daarvan is deze ongelooflijke Android-app een slimme wekker met betere functies dan alle wekkers op deze lijst.

Er zijn verschillende wekopties. Je wekker kan bijvoorbeeld langzaam in volume toenemen om rustig wakker te worden, een favoriet nummer uit je muziekbibliotheek afspelen of je dwingen om wiskundige problemen op te lossen voordat je gaat snoozen. Om te voorkomen dat u overmatig snoozed, stelt u een maximum aantal snoozes in en stelt u in dat de duur van de snooze elke keer dat u erop tikt korter wordt.

Als bonus doet deze app ook dienst als slaaptracker. Het kan uw slaapgedrag analyseren, trends identificeren, gegevens filteren op weekdag en u een slaapscore geven op basis van de verkregen gegevens. Net als Alarm Clock HD voor iOS bevat de gratis versie van Alarm Clock Xtreme advertenties, maar de premium, advertentievrije versie is beschikbaar voor een betaalde upgrade.

Download voor:

Heeft u een online wekker nodig?

Misschien vraag je je af of je een wekker nodig hebt. Hier zijn een paar situaties waarin een online wekker van pas kan komen, zelfs als je al toegang hebt tot een van de beste traditionele wekkers of een ingebouwde wekker-app op je mobiele apparaat:

  • Als je op reis bent: de kans is groot dat je je grote, logge wekker naast je bed niet meeneemt. Aangezien je waarschijnlijk toch je computer of mobiele apparaat meeneemt, is het handig om hem als wekker te gebruiken.
  • Als je een back-up alarm nodig hebt: Het stinkt als je wekker om wat voor reden dan ook niet afgaat, of als je zo gewend bent geraakt aan snoozen dat het nauwelijks faseert u niet meer. Met een back-upalarm krijg je nog een kans om op tijd wakker te worden.
  • Als je aanpasbare functies wilt: Misschien ben je op zoek naar aangename natuurgeluiden, of wil je een weerbericht zodra je wakker wordt. Wanneer de traditionele wekker niet genoeg functies biedt, is het tijd om een online wekker te gebruiken om je wakker te verbeteren.

Aanbevolen: