De 6 beste wekkers van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste wekkers van 2022
De 6 beste wekkers van 2022
Anonim

De beste wekkers moeten het gemakkelijk maken om de tijd te zien en ervoor te zorgen dat je wakker kunt worden. Wekkers kunnen variëren van zeer eenvoudige analoge en digitale klokken tot meer geavanceerde wake-up light-klokken die een zonsopgang simuleren om het ritme van uw lichaam op gang te brengen. Sommige hebben mogelijk ook dingen als extra USB-oplaadpunten voor uw smartphone of andere apparaten. Zie hieronder voor de beste wekkers die je kunt krijgen.

Beste algemeen: Philips SmartSleep Wake-up Light

Image
Image

Het idee van een zachte wekker die wakker wordt, heeft nog steeds veel sceptici, maar de Philips HF3520 is ontworpen om de zonsopgang in de ochtend na te bootsen. De hoop achter het Philips-ontwerp is dat de hersenen zodanig worden gestimuleerd dat ze je lichaam vertellen "het is tijd om op te staan", wat zorgt voor een veel natuurlijkere ochtendervaring. De dagen van het abrupte wakker worden met schetterende geluiden zijn voorbij. piepjes en snooze-knoppen. Het gekleurde display biedt een natuurlijke lichtervaring samen met vijf kalmerende wekgeluiden.

Als je het beste van zowel zacht wakker worden als een ouderwetse functie wilt combineren, is er FM-radio en een wekker die je kunt tikken om te snoozen, voor het geval dat. Bovendien wordt het bedlampje gedimd en klinkt het zacht om u te helpen in slaap te vallen, wat een meer natuurlijke manier nabootst om in de REM-slaap te komen. Met 20 totale helderheidsinstellingen begint de verlichting 20 tot 40 minuten voor de door jou geselecteerde alarmtijd geleidelijk toe te nemen.

Beste slimme: Lenovo Smart Clock Essential

Image
Image

De Lenovo Smart Clock Essential is een wekker met Google Assistent en een ingebouwde luidspreker en nachtlampje. Wat het ontwerp betreft, komen de compacte, wigvormige vorm, het heldere LCD-scherm en de gestructureerde stoffen bekleding samen om een meer eigentijdse en aantrekkelijke draai aan een ouderwetse digitale wekker te geven.

Een nadeel van het ontwerp is de beperkte controle over de helderheid van het scherm. Je kunt een lagere intensiteit aanvragen met een gesproken prompt of door de nachtmodus in te schakelen, maar onze producttester vond bij beide beperkt succes. Het nachtlampje is echter eenvoudiger te bedienen met een spraakopdracht of handmatig.

In de meeste opzichten maakt de afhankelijkheid van een slimme assistent het gebruik van deze wekker gemakkelijker en wenselijker dan een niet-slim apparaat. Als u wilt, hoeft u nooit handmatig een alarm in te voeren en hoeft u zich voor te bereiden op dagelijkse routines - door om voorspellingsinformatie te vragen, de thermostaat of verlichting te wijzigen en agenda- of verkeersupdates te krijgen - net zo eenvoudig als zeggen: Goedemorgen,” of uw commando naar keuze.

Je kunt deze slimme klok ook gebruiken als luidspreker voor het streamen van podcasts of afspeellijsten van Spotify, YouTube en Pandora, en voor het bedienen van andere Google Assistent/Google Home-compatibele apparaten in je hele huis binnen een betrouwbaar werkbereik van 5 meter. Hoewel het niet de meest geavanceerde slimme wekker op de markt is, is het best slim voor een zeer redelijke $ 25.

"Vergeleken met een standaard digitale wekker biedt dit apparaat een vleugje bovengemiddelde functionaliteit voor een budgetvriendelijke prijs." - Yoona Wagener, producttester

Best Traditional: Brandstand CubieTime

Image
Image

Gestroomlijnd en eenvoudig, de CubieTime-wekker is ideaal voor thuis, maar is ook te vinden in hotelkamers over de hele wereld, dankzij de gebruiksvriendelijke interface. De CubieTime wordt gevoed via een AC-adapterkabel en bevat twee AAA-batterijen voor back-up van de batterij in het geval van een stroomstoring. Met een gewicht van 1,7 pond meet het een relatief kleine 4,5 x 4,5 x 1,75 inch in voetafdruk, waardoor het ideaal is voor zelfs een klein nachtkastje. Als wat je zoekt een aantrekkelijke, vereenvoudigde optie is die betrouwbaar is, dan is de CubieTime een fantastische keuze.

Beste budget: RCA digitale wekker

Image
Image

Met een groot 1,4-inch display met extra grote rode cijfers tegen een zwart LED-display, is de RCA digitale wekker een perfect budgetvriendelijk apparaat zonder franje. De grote snooze-knop over de volledige lengte maakt het gemakkelijk om te meppen als je hoofd nog steeds goed in een kussen is begraven, zodat je slechts een paar extra minuten rust hebt voordat je de dag tegemoet gaat. Met een gewicht van een ultralichtgewicht van 0,2 ounce en een afmeting van 5 x 4 x 6 inch, biedt de RCA een herhalende snooze-optie en een "no-stress" alarmfunctie. Bovendien biedt de RCA batterijback-up via een apart aangeschafte 9V-batterij.

Beste met radio: iHome iBT29 Bluetooth-wekker

Image
Image

Als je op zoek bent naar streamingmogelijkheden en luidsprekerkwaliteit, dan zal de iHome iBT29 je niet teleurstellen. U kunt uw alarm instellen om verbinding te maken met uw favoriete muziek of af te stemmen op FM-radio. Met de optie om twee onafhankelijke alarmen in te stellen, hoef je niet eens te kiezen. De iHome kan worden gekoppeld aan elk Bluetooth-apparaat en u kunt ook zes FM-radiostations opslaan. Je kunt zelfs telefoontjes beantwoorden met de ingebouwde microfoon en stemecho-functie van de klok.

Het bolvormige ontwerp van de iHome en het van kleur veranderende LED-scherm maken het een perfecte sfeermaker voor een feest of als designstuk voor je kantoor of slaapkamer. Het kleurenscherm is ook niet alleen voor de show; je kunt een op licht gebaseerd alarm instellen om 's ochtends natuurlijker wakker te worden. De iHome iBT29 heeft een AUX-ingang, een USB-poort en een CR2460-back-upbatterij voor het geval de stroom uitv alt.

Beste digitale: Travelwey Home LED-wekker

Image
Image

Als je een wekker nodig hebt met grote rode cijfers die gemakkelijk te lezen zijn, is de eenvoudige Travelwey D Home LED-wekker een geweldige optie. Deze klok is ontworpen met eenvoud in gedachten en is eenvoudig te bedienen. Of het nu voor senioren of peuters is, dit is zo eenvoudig als maar kan. Er zijn twee instellingen beschikbaar voor laag of hoog volume. Een snooze-functie is aftikbaar en biedt tot negen extra minuten slaap. De schuifknop aan de achterkant zet het alarm naar behoefte aan en uit. De snooze-knop kan zelfs snel worden ingedrukt om een kort nachtlampje te creëren. Het echte hoogtepunt zijn de 1,8-inch LED-cijfers die levendig genoeg zijn om vanuit de hele kamer te worden gezien. Gelukkig kan het scherm worden gedimd voor extra comfort, zodat het niet te fel is.

Terwijl de Travelwey wordt gevoed door een stopcontact, bieden twee AAA-batterijen een beperkte stroomback-up. Als de stroom uitv alt, wordt het display leeg om de batterij te sparen en de bestaande alarminstellingen te behouden. Om de huidige tijd te zien, tik je gewoon op de snooze-knop en je krijgt 2 seconden tijd te zien.

De beste wekker is de Philips SmartSleep HF3520 (bekijk op Amazon). Het is een van de beste wake-up lights op de markt en laat je lichaam op een rustige, natuurlijke manier wakker worden zonder dat je een alarm hoeft te laten afgaan. Voor een meer traditionele wekker houden we van de Brandstand CubieTime (bekijk op Amazon). Het ziet er niet echt uit, maar het heeft een eenvoudige interface, back-upbatterijen en biedt extra oplaadopties.

Waar moet je op letten bij een wekker

Helderheid en kleur weergeven - Als je moeite hebt met slapen in een kamer met veel licht, zoek dan naar een wekker met instelbare helderheid of een gedimd scherm standaard. Houd er ook rekening mee dat te veel blauw licht je lichaam kan laten denken dat het al ochtend is.

Connectivity - Als u op zoek bent naar een eenvoudige wekker, maakt connectiviteit niet uit. Maar als u wat meer uit uw apparaat wilt halen, kunnen sommige ervan muziek streamen via Bluetooth en zelfs verbinding maken met internet.

Alarmmethode - Er is geen reden om genoegen te nemen met een standaard zoemer, tenzij dat is wat je echt wilt. Voor zware slapers zijn sommige wekkers uitgerust met flitsende lichten en harde geluiden, terwijl andere zijn ontworpen om u zachtjes wakker te maken met gesimuleerde zonsopgangen en natuurgeluiden. Als je je schuldig maakt aan snoozen, kun je er zelfs een vinden die niet stopt totdat je fysiek uit bed komt.

Aanbevolen: