Hoe YouTube-advertenties op Android te blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe YouTube-advertenties op Android te blokkeren
Hoe YouTube-advertenties op Android te blokkeren
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudigste methode: bezoek YouTube met een webbrowser met een functie voor het blokkeren van advertenties, zoals de Brave-webbrowser.
  • Of start en schakel AdShield in voordat u een video op YouTube bekijkt.
  • Een ander alternatief: meld je aan voor YouTube Premium.

In dit artikel worden drie manieren uitgelegd om advertenties te blokkeren terwijl je YouTube-video's bekijkt. De aanwijzingen moeten van toepassing zijn, ongeacht het Android-apparaat en de versie.

Gebruik een browser die advertenties blokkeert

Toegang tot YouTube via een browser die advertenties blokkeert, is de gemakkelijkste en minst ingrijpende manier om te voorkomen dat er advertenties worden weergegeven. Deze tutorial gebruikt de Brave-webbrowser als voorbeeld.

  1. Tik in de URL-balk van de Brave-browser op het lion-pictogram.
  2. Zet de Brave Shields schakelaar aan.

    Image
    Image
  3. Navigeer naar YouTube.com en bekijk video's.

Gebruik een advertentieblokkerende VPN

Een ad-blocking VPN (virtual private network) zoals AdShield blokkeert bijna alle advertenties op sites die u bezoekt. Om de adblocker in te schakelen, downloadt en start u AdShield, schakelt u de schakelaar AdShield Enabled in en bekijkt u een video op YouTube.

Terwijl een VPN actief is, gaan al uw gegevens er doorheen, ook van e-mail, apps en websites. Zorg er dus voor dat u de operator van de VPN die u kiest vertrouwt.

Aanmelden voor YouTube Premium

Een betaald abonnement op YouTube Premium geeft je advertentievrije toegang tot YouTube Music, laat je video's en nummers downloaden naar je telefoon en maakt afspelen op de achtergrond mogelijk.

Als je advertenties blijft zien, controleer dan of je bent aangemeld bij de YouTube-app met hetzelfde Google-account dat je hebt gebruikt om je aan te melden voor YouTube Premium.

In het verleden kon je YouTube-advertenties blokkeren door een punt in de URL in te voegen, maar dit werkt niet meer.

Aanbevolen: