LinkedIn Ending Stories-functie om te focussen op korte video's

LinkedIn Ending Stories-functie om te focussen op korte video's
LinkedIn Ending Stories-functie om te focussen op korte video's
Anonim

De sociale-mediasite, LinkedIn, heeft aangekondigd dat het zijn Stories-functie op 30 september verwijdert.

De aankondiging werd gedaan door het Marketing Solutions-team van de website, dat ook verklaarde dat LinkedIn zou blijven werken aan de implementatie van een soort korte video voor zijn service.

Image
Image

LinkedIn waarschuwt adverteerders ook dat advertenties die gepland zijn om tussen Verhalen te worden weergegeven, in plaats daarvan in hun feed worden geplaatst en dat gesponsorde inhoud opnieuw moet worden gemaakt in Campagnebeheer.

Stories is afgelopen september gelanceerd als onderdeel van een herontwerp dat integratie met Zoom en Microsoft Teams heeft toegevoegd om professionals te helpen verbonden te blijven terwijl ze de afgelopen 18 maanden op afstand werkten.

Veel sociale-mediasites zoals TikTok en Instagram hebben korte en zelfs tijdelijke video's geïmplementeerd. Twitter heeft bijvoorbeeld Fleets uitgerold naar zijn gebruikers voordat het de functie in augustus volledig afschafte.

Verhalen verwijderen was misschien de juiste zet, ondanks de korte levensduur.

Volgens Liz Li, de senior director of product bij LinkedIn, deden Stories het niet zo goed. Li zegt dat gebruikers video's willen die lang meegaan en verhalen vertellen over hun 'persoonlijkheid en expertise'.

Image
Image

Gebruikers willen betere bewerkingstools om hun video's in een professionelere context op de hele site te verbeteren.

LinkedIn moet nog zeggen of het functies zal implementeren die lange video's ondersteunen of welk formaat de korte video zal hebben. Het platform neemt echter feedback van gebruikers om te bepalen welke richting het moet uitgaan.

Aanbevolen: