Warhammer Plus Streaming Service wordt gelanceerd op 25 augustus

Warhammer Plus Streaming Service wordt gelanceerd op 25 augustus
Warhammer Plus Streaming Service wordt gelanceerd op 25 augustus
Anonim

Games Workshop lanceert Warhammer Plus op 25 augustus, vanaf $ 5,99 per maand.

De niche-streamingservice gericht op Warhammer-fans zal beschikbaar zijn op iOS en Android via speciale apps, evenals op Apple TV, Amazon Fire TV en Roku, volgens The Verge. Abonnees kunnen maandelijks betalen of $ 59,99 voor het hele jaar betalen.

Image
Image

Shows zoals Loremasters en Citadel Color Masterclass zullen beschikbaar zijn bij de lancering, evenals animaties zoals Angels of Death en Hammer and Bolter. Abonnees hebben ook toegang tot begeleidende apps en de Warhammer Vault, die romans en de back-catalogus van het tijdschrift White Dwarf bevat.

Ten slotte meldt The Verge dat je bij elk abonnement een exclusief Warhammer-miniatuurbeeldje krijgt van een personage naar keuze.

Terwijl Warhammer-fans de streamingdienst zeker vermakelijk zullen vinden, komt de release op een moment dat Games Workshop kritiek krijgt van fans nadat ze haar standpunt over intellectueel eigendom hadden veranderd.

Abonnees hebben ook toegang tot begeleidende apps en de Warhammer Vault, die romans en de back-catalogus van het tijdschrift White Dwarf bevat.

Volgens Polygon verbood Games Workshop onlangs "commercieel beschikbare, 3D-geprinte onderdelen van derden" in toernooien. Het bedrijf maakte ook legaal een einde aan Warhammer-films en -animaties die door fans zijn gemaakt. The Verge meldt echter dat een van deze fananimaties (een serie genaamd Astartes) deel zal uitmaken van de Warhammer Plus-line-up nadat hij populair is geworden op YouTube.

Warhammer Plus voegt zich bij het groeiende aantal streamingdiensten dat de toch al verzadigde markt van meer dan 200 platforms betreedt. Deskundigen zeggen echter dat niche-gebaseerde streamingdiensten zoals Warhammer Plus misschien wel de richting van de streamingdienst-industrie zijn, aangezien meer mensen op zoek zijn naar geïndividualiseerde inhoud die is afgestemd op specifieke interesses.

Aanbevolen: