Monster Rancher 1 & 2 Gebonden voor de Switch, iOS en PC

Monster Rancher 1 & 2 Gebonden voor de Switch, iOS en PC
Monster Rancher 1 & 2 Gebonden voor de Switch, iOS en PC
Anonim

Koei Tecmo heeft plannen aangekondigd om Monster Rancher 1 & 2 DX uit te brengen om het 25-jarig jubileum van de serie te vieren, en de release staat gepland voor deze winter.

De Monster Rancher-serie bereikte nooit dezelfde hoogten als Pokemon, maar ontving tussen 1997 en 2006 wel vijf hoofdtitels. Er waren zelfs een aantal spin-off-games en een eigen tekenfilmserie. Om zijn 25-jarig jubileum te vieren, had Koei Tecmo heruitgaven aangekondigd van de eerste twee games voor de Nintendo Switch, iOS-apparaten en Steam!

Image
Image

Hoewel niet helemaal de popcultuur-moloch die Pokemon bleek te zijn, onderscheidde Monster Rancher zich met zijn focus op opvoeding en training. In plaats van RPG-achtige gevechten en verkenning van de omgeving, zou je meer een-op-een tijd met je wezens doorbrengen om ze te helpen verbeteren. Toernooigevechten gingen meer over geld verdienen om je ranch uit te breiden dan om beroemd te worden, en het vertrouwen van je monster was essentieel voor zijn prestaties.

Image
Image

Koei Tecmo's aankondigingsvideo onthult niet veel: slechts enkele in-ontwikkeling Switch-beelden en een vermelding dat monsters "opnieuw in evenwicht worden gebracht". Er is ook de kwestie van de populaire schijf "scan"-functie van de serie, waarmee je cd's erin kunt stoppen om meer monsters te ontdekken. Hoewel Koei Tecmo niet heeft aangegeven hoe het van plan is dit in de heruitgaven aan te pakken, is het waarschijnlijk dat het de online cd-database van Tanhe zal gebruiken zoals de Japanse versies die in 2019 uitkwamen. Volgens Nintendo Enthusiast zullen de games je kiest een album uit een lijst met meer dan 500.000 vermeldingen en ha alt de monstergegevens daar vandaan.

Monster Rancher 1 & 2 DX wordt gelanceerd op donderdag 9 december 2021. Prijsinformatie is nog niet bekendgemaakt, maar wat maakt het uit? Het is Monster Rancher en dat is best spannend!

Aanbevolen: