YouTube Music Wear OS-app beschikbaar op nieuwe Samsung-horloges

YouTube Music Wear OS-app beschikbaar op nieuwe Samsung-horloges
YouTube Music Wear OS-app beschikbaar op nieuwe Samsung-horloges
Anonim

Je kunt nu naar je favoriete nummers luisteren via de YouTube Music Wear OS-app op je Samsung-horloge.

De nieuwe app is vanaf donderdag te downloaden in de Google Play Store. Hiermee kun je toegang krijgen tot je afspeellijsten, het afspelen regelen, zoals nummers en je muziek downloaden, zodat je het altijd op je horloge hebt zonder dat je telefoon in de buurt is. 9to5Google merkt echter op dat er geen manier is om muziek rechtstreeks vanuit de app te streamen, alleen de mogelijkheid om muziek naar het horloge zelf te downloaden.

Image
Image

Sinds Google een jaar geleden Google Play Music op Wear OS heeft verwijderd, is YouTube Music nu de enige Google Music-app die beschikbaar is voor Wear OS-apparaten.

Het is belangrijk op te merken dat de YouTube Music Wear OS-app alleen werkt met nieuwe Samsung-horloges, met name de Galaxy Watch 4 of Galaxy Watch 4 Classic, die op vrijdag zullen aankomen voor degenen die ze hebben gereserveerd. De redenering hierachter is dat de app alleen werkt met Wear OS 3.

YouTube Music is nu de enige muziek-app van Google die beschikbaar is voor Wear OS-apparaten.

Het is onduidelijk of en wanneer de app beschikbaar zal zijn op andere Wear OS-apparaten.

Als je meer een Spotify-luisteraar bent dan een YouTube Music-luisteraar, is Spotify altijd beschikbaar voor Wear OS-apparaten, en niet alleen voor specifieke. Daarnaast is Spotify van plan om de komende weken offline afspelen op zijn Wear OS-app uit te rollen naar Google-smartwatches met Wear OS 2.0 en hoger.

Aanbevolen: