Nieuwe Super Mario-Themed Wear OS Smartwatch deze week beschikbaar

Nieuwe Super Mario-Themed Wear OS Smartwatch deze week beschikbaar
Nieuwe Super Mario-Themed Wear OS Smartwatch deze week beschikbaar
Anonim

Er komt binnenkort een Wear OS-horloge met Super Mario-thema, zodat je je favoriete videogameheld om je pols kunt spelen.

De Connected Watch Limited Edition-samenwerking tussen Tag Heuer en Nintendo is deze donderdag beschikbaar voor $ 2.150. Het horloge heeft verschillende wijzerplaten en animaties met Mario-thema.

Image
Image

Het horloge moedigt je ook aan om je stap- of activiteitsdoelen te bereiken met een andere Mario-animatie, zoals de Super Mushroom, Pipe, Super Star en Goal Pole, elke keer dat je dichter bij je dagelijkse doel komt. Er zijn ook verschillende wijzerplaatopties: van een klassieke wijzerplaat, een geanimeerde digitale klokoptie en een met Mario op de voorkant boven de tijd.

Volgens Engadget overweegt Tag om de wijzerplaten en skins in de toekomst beschikbaar te maken voor andere edities van de Connected Watch.

Afgezien van de wijzerplaat, tonen de randen van het horloge pictogrammen met Super Mario-thema, en de band is verkrijgbaar in rood, passend bij Mario's iconische outfit, of in gewoon zwart leer.

Tag's website zegt dat het horloge hartslagmetingen, GPS-lokalisatie en waterbestendigheid heeft. Je hebt ook toegang tot de gebruikelijke Wear OS-functies, zoals Google Assistent, Google Agenda, weersupdates en meer, op het Super Mario-horloge.

Het horloge zal je ook aanmoedigen om je stap- of activiteitsdoelen te bereiken met een andere Mario-animatie elke keer dat je dichter bij je dagelijkse doel komt.

Er worden slechts 2.000 Super Mario Connected-horloges gemaakt, dus als je een die-hard fan bent, reageer dan snel als deze horloges uitverkocht raken. Tag's lijn van Connect-smartwatches begint meestal bij $ 1.800, maar de unieke Super Mario-details in dit model kunnen de prijs voor sommigen de moeite waard maken.

Tag is niet het eerste bedrijf dat een smartwatch met Mario-thema introduceert. In 2018 bracht Apple een limited edition Super Smash Bros. smartwatch-gezichten uit die elke keer dat je je pols ophief om de tijd te controleren een ander Super Smash-personage zou tonen.

Aanbevolen: